Na początku przepraszam za przekleństwa ale... już KURWA NIE MOGE TEGO WYTRZYMAĆ! Myślałem, że już sXe Injected 6.9 jest nie do złamania, patrzyłem różne wallhacki na i hacki na te sXe i się cieszyłem, że żaden nie działał. Ale oczywiście musiał być jakiś gej, kurwa który znalazł naprawdę nie wiem skąd działającego wallhacka na sXe 6.9!!! KURWA NIE WIERZYŁEM W TO ALE SAM SPRAWDZIŁEM! I to naprawdę działa....... żal.pl. Teraz jak to wideo się rozprzestrzeni to wszyscy bedą hackować........ boże....... teraz to tylko czekam na sXe 7.0 bo żal już grać
Witam
Tak wiec czytalem ze wiele osob potrzebuje lub poszukuje Wallhacka do counter strike STEAM , a tak wiec mam takiego dla Was.
Nalezy tylko na poczatku odpalic Unreal-Rage Public v6 a pozniej Unreal-Rage Public v7 i odpalic counter strike jest to Wall Hack nie do wykrycia.
Linki z tego...
Witam otóż mam dzisiaj do zaprezentowania nową gwiazdę Polskiego E-sportu !!! . .BunN !!! Super pro Gamer . A co stoi za wszystkimi jego Headami ?? Oto odpowiedź :
DEMA.RAR - ODSiebie.com
Jego Demo z Wallhackiem :) . Na początku dema zdezorientowany grał sobie spokojnie , później zaczyna...
Witam bardzo proszę o to kto się zna żeby zobaczył demko i ocenił kolesia o nicku Lamka
Link do demka
http://hltv.1shot1kill.pl/srv2797/HLTV-0909131925-de_westwood.dem.zip
Witajcie !
Grałem na pewnym serwerze , na którym od samego początku oskarżano mnie o Multihacka (aimbot , wallhack) dostałem wiele niesłusznych banów i postanowiłem to rozwiązać . Nagrałem piękne demko i dalem Head adminowi (ma 11lat) , on jednak nie uważal je za sliczne i dal mi...
Witam was wiadrekowicze:) Mam do was proźbe sprawdzicie mi gracza eG.clan panika Gejming.
Ponieważ ja myśle, że używa wh, lecz musze mieć potwierdzenie najlepiej u was, bo BL nie przyjmuje zgłoszen z noramlanych CW. Pozdrawiam i prosze o pomoc:)
WH.RAR - OdSiebie.com
Gra u mnie na serverze Rysiek. Według mnie gra na haxach. Server niestety NS. Nakreciłem mu demo. Ocencie prosze te demka. Krecone z admin_esp. więc doskonale wszysko widać.
Demo1 krótsze de_dust2
demo2 dłuższe de_nuke koncówka szczególnie
linki na rapidzie.
Z góry thx :)
Archiwum Cheats Zone
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u