Dźwięki MOjE! :D
Mam nadzieję, że je wrzucicie na serwa!
Opis instalacji na serwer:
* Plik roundsound.amxx wrzucamy do cstrike/addons/amxmodx/plugins
* Edytujemy plugins.ini i dopisujemy na końcu: roundsound.amxx
* Plik roundsound.sma wrzucamy do cstrike/addons/amxmodx/scripting
* Dźwięki wrzucamy do cstrike/sound/misc. Restartujemy serwer lub zmienamy mapę
Link do pluginu:
Pozdrawiam! ;)
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Jak dla mnie to muzyka w twoim roundsoundzie nie wyróżnia się niczym szczególnym, nie dość że tylko 10 to i tak nie ma żadnych, których bym nie spotkał w innych roundsoundach.
Jak dla mnie to muzyka w twoim roundsoundzie nie wyróżnia się niczym szczególnym, nie dość że tylko 10 to i tak nie ma żadnych, których bym nie spotkał w innych roundsoundach.
bo to moja skladanka cieciu :/
jak ci sie muzyka nie podoba to sobie nazwy w sma i wrzuc do kompilatora
magiczny, a uwag to ty chyba nie znosisz co? panuje demokracja i kazda wypowiedz musi byc traktowana należycie a nie tak jak ty to bezczelnie napisales
by the way , nawet zgodze sie z userem mar_nn, moze czas zrobic cos zupelnie oryginalnego? nowe nutki?
Jak jest rozgrzewka i jakaś drużyna wygra idzie muzyka z roundsounda i stopuje muzyczkę z rozgrzewki
chciałbym żeby roundsound przez te 3 minuty rozgrzewki po prostu nei działał (był wyłączony)
Też jest tak, że jak idzie bomb sound (za chwile będzie eksplozja...) i ktoś zrobi defa albo paka...
Witam
Chcialbym sie dowiedziec czy istnieje plugin wylaczenia muzyki z rozszerzeniem .wav
Wiem ze jest to dostepne w .mp3 ale chcialbym aby i .wav byla taka mozliwosc.
Czy jest plugin za to odpowiedzialny???
Pozdrawiam
Mam pytanie czy jak mam rsound to zeby to działało musze miec source moda czy maini admin plugina ??
Proszę o pomoc w dodaniu muzyki żeby działała ;]
PLZZZZZ!!!
rs sciągłem z tąd
Oto mój Roundsound który składa się z 60 piosenek mp3.
Są tam moje własne(sam ucinałem itp) dźwięki oraz dźwięki które złapałem na innych serwach lub zapożyczyłem z innych roundsoundów(Jeśli znajdziesz dźwięk który NA PEWNO jest z twojego roundsoundu to możesz być z siebie dumny :D)
Jeśli sie...
• Opis
Witam mam do zaprezentowania mój własny roundsound, piosenki sam wybieralem i wycinałem.
Muza w formacie mp3!
• Instalacja
plik sound_mp3.sma wrzucic do addonsamxmodxscripting
plik sound_mp3.amxx wrzucic do addonsamxmodxplugins
pliki .mp3 wrzucic do sound/misc
dopisujemy do...
Dźwięki MOjE!
Mam nadzieję, że je wrzucicie na serwa!
Opis instalacji na serwer:
* Plik roundsound.amxx wrzucamy do cstrike/addons/amxmodx/plugins
* Edytujemy plugins.ini i dopisujemy na końcu: roundsound.amxx
* Plik roundsound.sma wrzucamy do cstrike/addons/amxmodx/scripting
* Dźwięki...
witam ! chcialbym sobie wgrac muzyke na server :) wiec zabralem sie za szukanie i trafilem tutaj...
http://www.forum.wiaderko.com/przydatne-pluginy-amx-i-amxx/42602-round-sound-magiczny.html
juz wiem jak zainstalowac itd itp :
ale mam taki problem/pytanie .... chcialbym wgrac wlasna muzyke...
Witam, jest moze ktos kto napisze mi plugin (roundsound) ? :/ a tutaj daje muzyczke :d
A więc mam problem z end round sound od seby, TUTAJ TEMAT
ZA kazdym wczytaniem mapki pobiera i odtwarza mi inny dzwiek, jeden i ten sam, po kolejnym wczytaniu mapki pobiera nastepny i odtwarza tenze caly czas, niezaleznie ktory raz ktos wygra...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u