Znalazłem kilka filmów w którym są ukazane niewiarygodne tricki... Warto obejrzec bo można sie nauczyc paru rzeczy... Choc film w CS:S, tricki dzialają też w 1.6 :)
#1 :
#2 :
#3 :
Pozdrawiam, NeCrO
|
|
Znalazłem kilka filmów w którym są ukazane niewiarygodne tricki... Warto obejrzec bo można sie nauczyc paru rzeczy... Choc film w CS:S, tricki dzialają też w 1.6 :)
#1 :
#2 :
#3 :
Pozdrawiam, NeCrO
O kurwa... Nie wiedziałem, że CS:S ma tak zajebistą grafike. Chyba się przeczucam na CS:S...
ta w Source jest wypas grafika ale na NS nie masz co grać co drugi serwer czity :) tylko na Steam :) a filmiki super
NO, pewnie, że na steam, nie będe ściągał 600+ mb :lol: wole iść do Empiku i wydać te 50 zł :P
Chociaż jestem przeciwny Steam :D
50?Panie 1.6 za 50zl :D Source kolo 100 zl.Grafa wypas ale nie na Gejforsie 4 mx 440 :P
No jak chcesz mieć taką grafikę w 1.6 to zainstaluj counter strike realism mod jest w dziale Instalacja i podstawy counter strike 1.6Zamieszczone przez ERF
Już to zrobiłem... chodzi mi tu ogólnie o wygląd map :PNo jak chcesz mieć taką grafikę w 1.6 to zainstaluj counter strike realism mod jest w dziale Instalacja i podstawy counter strike 1.6
Co ja mam cennik w głowie!?50?Panie 1.6 za 50zl Source kolo 100 zl.Grafa wypas ale nie na Gejforsie 4 mx 440
W CS Realism Mod v2 Dodam też nowy wygląd mapZamieszczone przez ERF
![]()
Czyli będzie prawie jak CS:S.:DZamieszczone przez terrorist_98
Ale i tak Cs 1.6 nigdy nie dorówna CSS pod względem efektów np. :D:D
Fajnie...Fajnie skaczą,ale ani 1 filmu do końca nie oglądnołem,troche nudzi :D
a czego się spodziewasz po tym rzęchu?? Na tym g** gry tak rwią że masakra... W Source'a nie da się grać mając to. można go najwyżej odpalić. A różnica między graniem, a odpaleniem jest spora...Zamieszczone przez Danielak
haha a ja odpalam na medium CS S na gejforsie 2 i pentium 4 i 512 ram i kto tu jest kozak?? :mrgreen:
| « Jakie gry najbardziej lubisz? | http://www.ligawcs.yoyo.pl/index.php?file=News » |