Popularne odwołania do tej strony: czity do cs1.6, wh do cs1.6 non steam, aimbot do cs1.6, czity c.s 16, archivos con los que trabaja de cs 6 ., wh do cs1.6, wallhack cs1,6, czity na cs1.6, wh i aimbot do cs1.6, cheaty do cs.6 non steam, cheaty cs1.6, czity do cs1.6 do pobrania, najlepsze czity do cs1.6 non steam
Nie , moim zdaniem dac mu bana to zbyt surowa kara . Chociaz tak jak bym takiego kolsia na realu zobaczyl to bym mu dal z piesci w pysk i by byl head shot
Ale to jest noob , nie dawajcie mu poprostu niech sie pomeczy az mu sie odechce (jesli znajdzie to prawie kazdy czit ma wirusa) i prawie na zadnym servie nie pogra.
help poszukuje cheata do cs1.6 koledze nie chce sie szukac pomozcie mi plss
to tak po pierwsze napewno nie dla kolegi tylko tak piszesz
po drudie jak grasz na czitach to jestes N00B i zal mi cie
po trzecie psujesz sobie i innym zabawe
po czwarte i czytales regulamin ??nie pisz nie chce mi sie zlituj lub plizz !!
COUNTER-STRIKE 1.6 STEAM WALL HACK JEDYNY NA STEAM (1345430803) - Aukcje internetowe Allegro
Nic dodać, nic ująć.
Ktoś zarabia kasę na tym że stworzył czita co csa
jak zobaczyłem tą aukcję to szlak mnie trafił
najlepiej bym napisał do supportu steam/valve, ale z tego co wiem nie ma polskiego...
Mam do was wszystkich prośbę. Mianowicie chodzi o cheat zwany Furious SP-X. I nie chodzi mi o link do tego czy coś, tylko o informacje na ten temat. Mam swój własny serwer i dość niedawno się dowiedziałem o czymś takim jak "Furious SP-X" i chciałbym wiedzieć, jak z tym walczyć, jak to wykryć i jak...
Czy są jakieś cheaty działające na SXE 4,3 ?
Mam na serwerze pewną osobę jest SXE włączone i powiedzmy na 100 zabójstw 90 to HS. Drugie zawsze wie gdzie ktoś jest. Nie wiem czy to jakiś szósty zmysł czy po prostu hax.
Da się to jakoś wykryć?
Grałem na serwie OnlyHS z gościem nazywającym się MEW (WOO STYLE).
Nie jestem pewien czy ma aima, wh czy to skill, ale niektóre akcje wygladaja na AB :P
Ale ze sam czasem tak wygladam i niejednego bana "za nic "już złapałem, wolę zapytać osób postronnych xD
DEMKO
Pozdrawiam.
Witam, czy jest może jakiś Anti Cheat na CSS oprócz VAC'a? Taki żeby wykrywał WH autoaim itp, chcę mieć pewność że każdy gra czysto. Coś znalazłem o sXe ale na jego stronie głównej pisze że obsługuje tylko silnik HL1 ;/ Więc czy jest jakieś dobrze zabezpieczenie ?
Witam Jak sądzicie Czy Gracz Pasi Grał w Czasie Sparu ligowego na Cheatu
chodzi mi tu o WH (wall hack)
Chciałbym fachowej odpowiedzi z Waszej Strony :D
Link Do demka:
DEMKO1
Send big files the easy way. Files too large for email attachments? No problem! prosze o ocene tego demka chce sie dowiedziec czy mircowy hajt ma wh czy nie daje dla kazdego gibona za pomoc
Chce zeby obejrzal te demo jakis AH. I odpisal czy player o nicku rev # cool gra na czitach( moim zdniem jest wh i takie tam inne).
demo: http://s001.wyslijto.pl/?file_id=77996343022777328704
Z gory dzieki !
Archiwum Cheats Zone
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u