Wita wiec tak chcialbym kupic dobry sluchawki "z mikrofonem" al enie wiem jkaie sa najlepsze do cs'a ogolem to takich typu gier
Prosze dajcie mi jakies propozycje ktore proponujecie max 200zl
Pozdro
|
|
Wita wiec tak chcialbym kupic dobry sluchawki "z mikrofonem" al enie wiem jkaie sa najlepsze do cs'a ogolem to takich typu gier
Prosze dajcie mi jakies propozycje ktore proponujecie max 200zl
Pozdro
SteelSeries 4H , ciut droższe SteelSeries 5H v2 .
Kup Creative Fatal1ty i ciesz się, że utopiłeś tylko 100zł.
Kuzyn miał Creative Fatal1ty Gaming , teraz kupił SteelSeries 4H i mówi, że o wiele lepsze ;).
I pewnie ma rację, ale zaraz i tak wypowie się rzesza zadowolonych z Fatal1ty, nie ważne, że nic lepszego na uszach nie mieli.
No tak, pewnie tak będzie, SS 4H są droższe i gdyby większość miała choć raz je na uszach to zmieniliby zdanie ;) .
Ale ludzie SS 5H v2 czy one sa z mikrofonem nie sadze a ja potrzebuje z mikrofonem
Ostatnio edytowane przez Freak22 ; 13-10-2008 o 19:40
Jest w nich mikrofon, mam je i wiem ;)
kup sennheisery(modele hd najlepsze do gry) i mikrofon na biurko stojący:D z kasa bedziesz do przodu a słuchawki bardzo dobre. hd201,202,205 do twojego pułapu cenowego się mieszczą
Nie mogę ci poradzić słuchawek, ja mam dobre ale nazwy nie znam :D Marka Mint.
A mikro jest chociaż mi komp nie przyjmuje żadnego mikro. ;/
P.S
Mikro na biurku i słuchawki bez mikro znacznie tańsze. ;)
creatiove fatal1ty za ta cene to zawaliste sluchawy :D zreszta tezs takie ma :D
Ja osobiscie mam sluchawki steelsound 5H v/2 i sa super !! Naprawde polecam ;)
zastanawialem sie nad tanymi i zauwazylem za 23zl sluchawki z mikro media-tech
-Pasmo przenoszenia 8Hz-18kHz
-Czulosc 58db +/- 2db
I nie wiem czy je kupowac jak sadzicie Pan mowil ze sa dobre to grania w komputer ale nie sadze mysle ze bardziej do muzyki
i co zorbic ?? kupywac fatality lub te SS 5H v 2?? zczy te tansze??
za 23 zl to nawet do odtwarzacza nie ma sensu kupowac, pograsz tydzien i sie rozyebią
alez slabe te sluchawki nic nie bd dobrze slyszal przez nie .
Kartką z danymi o paśmie przenoszenia, czułości itp. możesz co najwyżej d*** sobie podetrzeć. Te dane są często ściągnięte z sufitu, a nawet jeżeli były mierzone w labolatorium, to zależą bardzo od czynników zewnętrznych. Produkt może w jakichśtam warunkach osiągnąć tę specyfikację, ale to nie będą warunki użytkowe :P . Z opisu słuchawek ważne są: impedancja, długość przewodu, ciężar i typ np. otwarte lub zamknięte.
8 Hz to częstotliwość której na pewno nie usłyszysz (raczej poczujesz). Człowiek słyszy dzwięki o częstotliwości od 20Hz do 20KHz, a z wiekiem słuch się pogarsza i większość dorosłych może słyszeć do 16KHz.
opanuj sie dziecko kablowki.
i stwierdzilem jaka jest prawda z tymi sluchawakami.
Czyli steelsound 5H v/2 sa dobre dovra zdecydowalem i tlkyo teraz za ile zl i gdzie je mozna kupic:P
| « DfT Private Server | GamesNet.pl [PL] | Bind na szybkie zakup broni, granatów » |