Popularne odwołania do tej strony: crack do pure download, pure full download, pobierz pure pełna wersja, gra pure download, pure crack download, pure download full, jak wlaczyc pure rip, gra pure dowload, obraz płyty do pure, gry rip rapidshare, skuteczne uwodzenie 2 rip, pure download pełne, gra pure download chomikuj.pl
Pure to ekstremalne wyścigi, w których gracz zasiada za kierownicami quadów
Jedna z głównych atrakcji opisywanej gry dotyczy możliwości wykonywania wyjątkowych efektownych powietrznych akrobacji. W tym celu na dostępnych trasach rozmieszczone zostały między innymi skocznie, pozwalające graczom wzbijać się na duże wysokości
koledzy sciagnalem to ale nie widac kierowcow tylko same quady
nie wiem moze to wina kary graficznej ja mam geforce 7300
Prosze o pomoc z gory dzieki;)
koledzy sciagnalem to ale nie widac kierowcow tylko same quady
nie wiem moze to wina kary graficznej ja mam geforce 7300
Prosze o pomoc z gory dzieki;)
może zmień LOW ustawienia albo wgraj Nowe sterowniki do Karty graficznej .
Spolszczenie napisów: Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Pełne spolszczenie: Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Ostatnio edytowane przez dawid960517 ; 21-05-2009 o 13:35.
4. poczekać aż sie wypakuje (w zależności od konfigurracji nawet do 20-30 minut)
5. Zainstalwoać najnowszy daemon tools lite (obecne 4.30.1)
6. ustawić liczbę napędów w daemonie na 2 i zamontować plik NS-PURE_SR-poseden.mds do jednego napędu i plik NS-PURE_ASSISTENT-poseden.isz do drugiego.(oba pliki znajdują się w folderze #readme# w archiwum PURE_Mini_Images
7. uruchomić YASU, nacisnać cloak i zminimalizować a nie zamkyać!(YASU znajduje się w folderze #readme# spakowany w archiwum)
Cakewalk Studio Professional 9.0 WERSJA FINALNA FULL
Program do obróbki midi, mp3 itd... Można w nim obrąbiać pliki dźwiękowe np. midi - przedłużać, zmieniać tonacje, robić wiązanki z kilku midów wyciszać ścieżki, wpisywać tekst do karaoke aby na ekranie się wyświetlał jeżeli klawisz ma taka...
Pełna Wersja Programu WinRar Za Darmo
Link Do Downloadu:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Cieszcie Się Użytkowaniem Tego Programu :grin:
http://warezimage.com/images/17y6qc2qhl7vmaai4boq.jpg
Rozsądne wymagania sprzętowe:
Pentium 4 3 GHz, 1.5 GB RAM, karta grafiki 256 MB (GeForce 7600 lub lepsza), 5.5 GB HDD, Windows XP/Vista.
Pure to ekstremalne wyścigi, w których gracz zasiada za kierownicami quadów, czyli czterokołowych...
Informacje o Moim Uploadzie:
*Polska Wersja Językowa
*Gra na koncie Premium
*Paczki po 100 MB
*Gra Sprawdzona (Gram w nią aktualnie)
*Crack w środku
*Dodane dane naprawcze 10% (Błędy wam nie grożą)
Informacje o Moim Uploadzie:
*Polska Wersja Językowa
*Gra na koncie Premium
*Paczki po 200 MB
*Gra Sprawdzona (Gram w nią aktualnie)
*Crack w środku
*Dodane dane naprawcze 10% (Błędy wam nie grożą)
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u