Napewno Większość Z Was Grała W Diablo i Wie o co chodzi ;]
Polecam.
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
|
|
Napewno Większość Z Was Grała W Diablo i Wie o co chodzi ;]
Polecam.
dobra fajnie tylko powiedz jak zainstalować jak się nie da czyli wchodzę do diablo II CD 1 install i tam 2 pliki install.mdf i instal.mds . Uruchamiam 1 plik i wyskakuje mi "czyste okno" w którym nie da się nic zrobić, uruchamiam 2 i też okno ale z jakimiś znakami i powiedz co mam zrobić???
Trochę mi na tym zależny jeśli te diablo ściągałem 4 dni nie wliczając z 15 innych wersji i stron...
Ostatnio edytowane przez chochell ; 07-01-2009 o 06:40
Witam panowie, mam prośbę czy może ktoś wie z jakiej stronki mogła bym ściągnąć pełną wersję Diablo 2 po polsku??
Proszę o szybką odpowiedz.
Diablo 2 Plus Lord of Destruction [PL]
CD 1
CD 2Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
CD 3Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
CD 4Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
hasłoLink został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Kod:www.darkwarez.pl
Diablo II PL
Cd1: Kod:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Cd2: Kod:
Cd3: Kod:

Nie mogę tego zainstalować, wyskakuje mi okienko że mam włożyć płytę install i dupa i nic nie da się zrobić. - Jak zainstalować Diablo 2 ? i chodzi mi o te post wyżej od mojego postu :D. I jak możecie mi pomóc na gg to 10499369.
Już nie potrzebuje pomocy. A jak co to to trzeba wszystkie party jednej plyty wypakowac do jednego folderu i zainstalowac przez Deamona :D
Ostatnio edytowane przez cozabezczelny ; 15-09-2009 o 00:56
Mam pytanie: Każdą płytę oddzielnie wypakować czy wszystko razem??
Co lepsze Deamon czy Alkohol ???? (program)
to jest tylko LOD czy D2 +LOD
Ostatnio edytowane przez eNNeR.! ; 10-09-2009 o 20:42
To jest obraz ISO czy odpali sie normalnie?
EDIT/: Nie wiem co sie dzieje ale transfery są masakryczne...
Każdy part ma srednią prędkosc pobierania 20KB/s tak więc 200 mb pobiera sie 3 godz./
Wymiękłem przy 5....
Ostatnio edytowane przez Adarroc ; 28-06-2009 o 22:01
czy mógłby ktoś wstawić CD 3 bardzo bym chciał obejrzeć filmy temu kto mi da do tego linka stawne ziołowe :)
u mnie dobrzez z pobieraniem 60KB/s a wogule jak to zainstalowac??
Nie dawajcie na Rapishade plis dajcie diablo 2 + dodatki na innym linku nie rapishade bo płatny![]()
ale jednak w większości opiera się na grze w battlenecie
Diablo II + LOD
Paczka zawiera zainstalowaną już wersję Diablo II + dodatek Pan Zniszczenia, wystarczy przekopiować ją na dysk i cieszyć się grą :). Gra jest po angielsku.
Screenshots:
Download
Party można ściągać naprzemiennie z hf i rsa.
HotFile
Rapidshare
Diablo 2 + Lord of Destruction [ PL ]
[spoiler]
[/spoiler]
Pliki naprzemienne, bez hasła.
Party po 105 MB
Całość ~2,00 GB
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. lub Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. lub Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Witam. Ma ktoś może cracka do Diablo II Lord of Destruction ver. 1.0.0.1. Pożyczyłem orginalną płyte pożyczyłem koledze i już jej nie odzyskałem.Szukałem crack na różnych stronach ale bez skutku z góry dzięki.Pozdrawiam.
DIABLO II + LORD OF DESTRUCTION
[img]http://img38.imageshack.us/img38/2695/57720920.jpg
[/img]
Diablo II to długo oczekiwana kontynuacja kultowej gry będącej połączeniem gry akcji i cRPG. Zło przetrwało, Pan Terroru powrócił i ponownie trzeba będzie stawić czoła jemu i jego sługom. Akcja gry toczy się w nieodległej przyszłości po wydarzeniach znanych z pierwszej części Diablo.
Tym razem musimy zmierzyć się z jeszcze potężniejszym Diablo, który próbuje uwolnić Baala i Mefisto, swoich dwóch schwytanych braci. Wszystkie zadania są dostępne zarówno w trybie single jak i multiplayer, umożliwiającym wspólną grę do ośmiu osób jednocześnie w sieci lokalnej lub na serwerach Battle.net w Internecie.
W stosunku do oryginału sprzed czterech lat nastąpiła poprawa jakości grafiki, lecz w dalszym ciągu zostano przy rzucie izometrycznym. Zastosowano animowany teren i krajobrazy z dużą ilością szczegółów, oraz dobrze wyrenderowane postacie w 3D.
• Pięć klas postaci: Amazonka, Paladyn, Nekromanta, Czarodziejka i Barbarzyńca, każda z nich posiada odmienne, charakterystyczne tylko dla siebie umiejętności.
• Cztery wielkie, urozmaicone krainy do zwiedzenia, które dzięki zastosowanemu generatorowi losowemu za każdym razem wyglądają nieco inaczej.
• Dziesiątki nowych przedmiotów: magiczne, z miejscem na dodatkowy kryształ, unikalne, itd.
• Potężne potwory których niezliczone ilości będzie można spotkać podczas wędrówki poprzez krainy.
• Ulepszony tryb dla wielu graczy, możliwość gry naraz do 8 osób poprzez sieć lokalną lub Internet i serwery battle.net.
• W pełni zlokalizowana polska wersja.
Pan Zniszczenia to dodatek do bestsellerowej gry Diablo II poszerzający świat gry o nowy akt, rozgrywający się na Wyżynach Barbarzyńców, które możemy teraz przemierzać, również jedną z dwóch nowych klas postaci. Ostatni z demonów – Bhaal, wraz z hordami sług zła, zmierza do ukrytego w górach magicznego kamienia, chroniącego świat przed śmiertelnym niebezpieczeństwem z Piekieł. Naszym celem jest przeszkodzić mu w zniszczeniu ostatniej nadziei ludzkości.
• Dwie nowe postacie: Druid i Zabójczyni.
• Nowy Akt V - Wyżyny Barbarzyńców.
• Sześć nowych questów.
• Nowe potwory.
• Nowe przedmioty i wyposażenie (magiczne przedmioty z miejscem na kryształ, przedmioty dostępne tylko dla określonej klasy postaci itp.).
• Większa skrzynia do przechowywania naszych przedmiotów.
• Nowe recepty do Kostki Horadrimów.
Producent: Blizzard Entertainment
Wydawca: Blizzard Entertainment
Dystrybutor PL: CD Projekt
Tryb Gry: single / multiplayer
Tryb Multiplayer: LAN / Internet liczba graczy: 1 - 8
Wymagania Wiekowe: 16+
Rozsądne wymagania sprzętowe: Pentium II 300 MHz, 32MB RAM, akcelerator 3D
Wersja językowa: pełna polska wersja językowa
Diablo 2 + Pan Zniszczenia PL (v1.12a)
Paczka zawiera 10% danych naprawczych
brak hasłaKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Diablo 2 + Lord Of Destruction [PL][rar][GRA PC]
----- jeden plik do pobrania -----
----- DO POBRANIA JEDEN PLIK
----- SPRAWDZONY UPLOAD : 5fantastic.pl
| « [Download] [PC] Dragon Age - Originals-Full-PC-Game (2010) | [Download] Włatcy Móch - Magiczni Wojownicy » |