|
|
mam chyba
a masz jakieś linki do niego ?
rozpakowałem i co mam nacisnąć tam jest tylko tak lego spolszczenie (www.pobieralnia.pl) LEGO_Star_Wars_-_Poradnik_Gry-OnLine rld-lego i rld-lego ale jak wejde w to 2 to mi wchodzi nero co mam robić
Ostatnio edytowane przez bond2405 ; 07-08-2009 o 14:13
Musisz ściągnąć program Deamon Tools z tąd: DAEMON Tools Lite 4.30.4 - Download - INSTALKI.pl
I otworzyć nim plik:rld-lego
próbowałem obydwa i nic pisze coś takiego błąd w linii poleceń
no nacisnąłem prawym i otwórz za pomocą DEAMON tools Lite
musisz uruchomić deamona i wtedy uruchomi się na doloe w pasku start(koło godziny) klikasz na niego i z tamtąd otwierasz
wielkie dzięki
Uzywaj fixrapid kosztuje tylko 9 zł sms na zawsze:link w mojej sygnaturze:P
jak to zainstalowac
jaki program tezba pobraci zeby otwożyci i rozpakowaci te linki do star wars game??
Ja osobiście grałem w Lego star wars 2: The oryginal trylogy i uważam że to świetna gierka zwłaszcza jak się gra na dwóch graczy :)
Do kolegi up: winRaRem oczywiście, albo 7zip, ale jeżeli chodzi ci o obraz płyty po wypakowaniu pierwszych to przez daemona albo Alcohola
slajd to pobier sobie WaniRa i wtedy otwuż bo tanten plik to jest głupi i jest gorszy Wanir jest najlepszy ze wszyskich
macie jakieś savy do tego
ktoś wyśle na email konochamaru@gmai.com poradnik krok po kroku od ściągania po wygranie jak to zrobić z tymi pathami, crackami itp.
działa tylko 2 i 5 część!
| « Problem z fifa 10 | Fish bot 2.7 do metin 2 nowy!!!!!!! » |