Popularne odwołania do tej strony: lego star wars rs, lego star wars 1 download, lego star wars download, lego star wars rapidshare, gry lego batman do pobrania pszez idg.pl, lego star wars the video game download, kod do gry lego star wars 2 postać yoda duch, crack do lego star wars 1, jak włączyć grę lego star wars, lego star wars 1 rapidshare, lego star wars kody na kase, lego droidy sępy, kody do lego star wars the video game, www.lego.strzelaninki.wideos, lego star wars the wideo game kod do ostatniego poziomu na ps2, gra dla dzieci darmowa jedai, gra lego star wars the video game, star wars the video game download, lego star wars the video game pobierz, lego star wars download rapidshare, lego star wars the wideo game downoald, rs lego star wars 3, lego star wars the video game peb, lego star wars kody na poziomy, lego star wars ii xbox rapidshare
Free download / pobierz za darmo. Lego Star Wars: The Video Game
Gra oparta na faktach słynnej serii Filmów Star Wars, w nie co innej formie - W grze wszystko jest z klocków lego !!
Gra przedstawia fabułę z epizodów 1,2,3.
Jeśli sądzicie że to gra dla dzieci to dużo się mylicie. Ta gra dostarcza wiele zabawy młodym graczom jak i starszym. Serdecznie polecam tą grę i zapraszam do ściągania !
Lego Star Wars to kolejna produkcja zespołu Traveller's Tales, znanego z realizacji takich udanych gier jak m.in.: Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex (PS2, Xbox, GCN), Finding Nemo (PC. PS2, GCN, XBOX) czy Crash Twinsanity (XBOX, PS2). Tytuł ten skierowany jest przede wszystkim do młodego odbiorcy (dzieci w wieku szkolnym), aczkolwiek należy powiedzieć, że z powodzeniem może zainteresować i starszych graczy. Zgodnie z tytułem, akcja osadzona została w słynnym uniwersum Gwiezdnych Wojen, skonstruowanym z równie znanych klocków LEGO. Fabuła pozwala nam prześledzić ważniejsze wydarzenia, jakie miały miejsce w trzech pierwszych epizodach tej kosmicznej epopei, tj. The Phantom Menace, Attack of the Clones oraz Revenge of the Sith. W Lego Star Wars występują wszystkie znane z filmów postacie, m.in.: Obi-Wan, Qui-Gon, Darth Maul, Yoda, Jango Fett, oraz droidy, roboty i stworzenia, a dzięki specjalnemu zabiegowi developerów noszącemu nazwę „Free Play” dane jest nam pokierować ruchami każdego z nich.
Gra pozwala na satysfakcjonującą rozgrywkę jednoosobową, ale tak naprawdę autorzy szczególnie polecają dwuosobowy tryb kooperacji. Wówczas to przyjemność płynąca z rozgrywki jest największa, bo cóż może być przyjemniejsze niż na przykład wcielenie się wraz kolegą w postacie Obi-Wana oraz Qui-Gona i wspólne pokonywanie napotykanych trudności (a’la walka z droidami na statku Federacji Handlowej, znana z początku pierwszego epizodu Gwiezdnych Wojen). W przypadku samotnej rozgrywki, kierowaniem innych postaci zajmuje się komputerowe A.I.
Sterowanie jest bardzo proste i intuicyjne. Poza klawiszami kierunkowymi, mamy klawisz odpowiadający za walkę (kolejne naciskanie owocuje wykonywaniem różnych ciosów), klawisz do skoków, a także klawisz, po naciśnięciu którego Rycerz Jedi użyje swych nadzwyczajnych mocy. W ich skład wchodzi m.in. odepchnięcie przeciwnika, a także zmiana położenia poszczególnych przedmiotów. Warto zaznaczyć, iż jest to bardzo efektownie wyglądająca zmiana, gdyż przedmiot na naszych oczach rozkłada się na poszczególne klocki, potem przenosi na inne miejsce i składa w nowy kształt/rzecz. Ostatni klawisz umożliwia przejęcie kontroli nad stojącą obok postacią, czy to robotem czy choćby Jar Jar Binksem.
Po drodze zbieramy monety LEGO pozostawiane przez pokonanych przeciwników oraz wysypujące się ze zniszczonych przedmiotów. Jest to istotne, gdyż odpowiednia ilość tych świecidełek pozwala nam podnosić atrybuty sterowanych bohaterów.
Jednym z głównych plusów tej produkcji, jest bardzo ładna trójwymiarowa grafika oraz płynna animacja postaci. Poszczególne lokacje złożone z klocków wyglądają atrakcyjnie, przypominają też miejsca znane z ekranizacji kinowej. Efekty wizualne towarzyszące pojedynkom na miecze świetlne czy ostrzałowi z broni laserowej też nie pozostawiają wiele do życzenia.
Screeny:
Linki do pobrania:
Kod:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Ostatnio edytowane przez toxiC ; 22-10-2008 o 15:35.
Linki są wporządku - sciągałem, rozpakowałem, zainstalowałem i grałem ;] wszystko gitara tylko szkoda ze linki na rapidshare.de a nie na rapidshare.com (ponad godzinne oczekiwanie na sciagniecie nastepnego parta gdzie na .com trwa to 15 min) Ale ogolem nie mam wiekszych zastrzezen ;] wielkie dzieki za wstawke ;p
wszystko dobrze sciagnalem, zainstalowalem i jak probuje wlączyc to pisze, ze włożony jest nieodpowiedni dysk moze mi ktos powiedziec co zrobic zeby normalnie wlączyc gre?
jak dłógo to ściągaliście
Ostatnio edytowane przez beRRo ; 29-03-2009 o 21:37.
Powód: Post pod postem (nie odświeżaj, korzystaj z edycji)
wszystko dobrze sciagnalem, zainstalowalem i jak probuje wlączyc to pisze, ze włożony jest nieodpowiedni dysk moze mi ktos powiedziec co zrobic zeby normalnie wlączyc gre?
Hm, ja mam ten sam problem. Po emulowaniu pliku Deamonem i instalacji, przy probie uruchomienia gra wyswietla komunikat o braku dysku. Co robic?
najpierw próbowałem z tych starych ściągnąć później z tego RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting ściągnąłem wszystkie po kolei wsadziłem do jednego folderu i pisze coś takiego system windows nie może otworzyć tego pliku ... i mam do wyboru uzyć neta do znalezienia tego programu albo wybrać program z listy
chcialbym sie spytac (sory ze tak glupio) jak najlepiej i najszybciej w grze opisanej w temacie uzbierac kase na Score X10???To Score X10 tak bardzo by mi sie przydalo ale jest baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo droooooooooooooooooogie!!!
...
Witam,
jeżeli zły dział, albo coś to przepraszam, ale potrzebuje SAVEGAME do gry podanej w temacie.
Nigdzie nie mogę znależć - są tylko do XBOXA, PS3 itp. ale nie mogę znaleźć do pceta.
Prosiłbym o podanie linku do save. Ewentualnie jak ktoś ma tą grę i minimum 50% zrobione też mógłby...
Witam otóż mam prośbę do was; Czy ma ktoś save 100% do Lego Star Wars II Original Trilogy? Przeszedłem to całe, ale miałem formata kompa i nie chce mi się wszystkiego od nowa robić:/ Proszę o pomoc! Z góry dzięki :)
Free download / pobierz za darmo. Lego Star Wars 2: The Original Trilogy
Druga część gry opartej na filmach, tym razem fabuła z Epizodów 4,5,6.
Tak jak w pierwszej części zapraszam do ściagania ponieważ ta gra to mnóstwo zabawy !
...
http://pic.leech.it/i/ed394/7ac97730232723303.jpg
http://pic.leech.it/i/b6fd6/0e1b4b8legostarwa.jpg
http://pic.leech.it/i/1dfce/0d69291legostarwa.jpg
http://pic.leech.it/i/522a2/12423a82legostarwa.jpg
Star Wars Knights of the Old Republic II jest znakomitą grą rpg umiejscowioną w fikcyjnym świecie since and fiction .
http://i12.tinypic.com/4q5wvgx.jpg
Cztery tysiące lat przed powstaniem Imperium Galaktycznego, setki rycerzy Jedi pogrążonych było w walce z okrutnymi wyznawcami kultu Sith. Jesteś ostatnią nadzieją rycerzy Jedi.
czy zdołasz ujarzmić potęge Mocy dążąc do ocalenia Republiki? Czy dasz się zwieść...
Gry strzelanki, FPP, akcji
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u