|
|
co zrobić włączam cracka i pojawia mi się: "Twój Numer seryjny jest nieprawidłowy. Przeinstaluj grę FIM Speedway GP3 "?????????
No mi pisze to samo co mam zrobić pomóżcie
na wstępie chciałem powiedzieć że też mam taki problem że gdy chce uruchomić grę to wyskakuje mi komunikat że jest zły klucz licencyjny.
a Ci co mówią żeby jeszcze raz zainstalować tą grę to widać nie ściągneli po prostu tych plików o których my dyskutujemy ... :/
bo po ściągnięciu tych plików i wypakowaniu ich mamy już folder z grą, tej gry nie trzeba dodatkowo instalować na kompach więc jak mamy wpisać inny klucz licencyjny .... skoro nawet nas o to nie proszą przy instalacji bo po prostu jej nie ma.. a przy wgraniu każdego cracka dzieje się to samo.
więc może ktoś tu napisze jak to zrobić, hm ? :)
no co jest nikt tego nie zainstalował czy co???
;/ mi się pojawia: FIM Speedway GP 3 Przestał działać
takie okienko:/
Pomoże ktoś?
Robi mi się tak jak podmienie ChromeEngine3.dll
PS mam viste
Ostatnio edytowane przez ^Fl4$h ! ; 11-07-2009 o 13:24
no kto wie jak to zainstalować? pomóżcie. Opiszcie pokolei jak to robiliście.
Ściągnij innego cracka, albo wpisz inny cd-key.
Hej. Czy wam wszytskim zawodnicy przewracają się zaraz po starcie, na pierwszym łuku czy problem tkwi tylko na moim komputerze ?
Może zapytajmy toxica. On wrzucił grę na forum więc powinien wiedziec jak ją zainstalować. Ja mam to samo. Nie widzi płyty. Niech ktoś powie jak to zrobić.
co mam zrobic jak ściągnąlem gre i Cracka i pisze zly kod seryjny prosze przeinstalowac gre ?
na pewno znajdziesz tu prawidłowy pass
http://www.forum.wiaderko.com/gry-ko...azdej-gry.html
Witajcie
Mam prosbe zeby ktos wrzucil plik d3dx_92.dll bo gdy chce uruchomic gre pojawia sie blad ze nie moze znalesc tego pliku
Bardzo prosze o ten plik i z gory dziekuje :)
EEEE...Co mi z tego ,że podaliście seriala skoro tej gry nie można (według mnie xD) przeinstalować albo jakoś wpisać nowego seriala ponieważ są ta jakby pliki już zainstalowanej gry..?
No zarąbiście odpowiedziałeś mi na pytanie ja sie pytam jak ZMIENIĆ SERIALA albo coś takiego,,,
Speedway 3 + crack + instrukcja instalacji
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
| « NFS porche | [MIX] Książę i Ja 3: Królewski Miesiąc Miodowy / The Prince & Me 3: A Royal Honeymoon[2008](LEKTOR PL) » |