Popularne odwołania do tej strony: jedi academy download, jedi academy download full, star wars jedi academy download pełna wersja, star wars jedi academy crack download, jedi academy patch download rar, jedi knight jedi academy download, jedi academy crack download, jedi knight jedi academy crack download, star wars jedi academy crack, pobierz star wars jedi academy pełna wersja, jedi knight jedi academy crack, jak pobrac grę star wars jedi king jedi academy, jedi academy rapidshare, crack do star wars jedi knight jedi academy download, jedi academy pełna wersja download, star wars jedi academy full version download, star wars jedi outcast download full version, star wars jedi knight jedi academy crack pobierz, star wars the king old republic crack do pobrania, enter password for the encrypted file, star wars jedi knight jedi academy probleme win7, jedi kingn akademi, dove posso scaricare velocemente star wars jedi knight, dowland jkja pelna wersja, jedi academy 2 crack download
Free download / pobierz za darmo Jedi Knight: Jedi Academy - Wcielamy sie w mlodego kandydata Jedi :) Musimy sie wykazac nielada zdolnosciami :)
Gry chyba nie trzeba przedstawiac kazdy dobrze wie co za klasyk:)
Akcja JK: Jedi Academy rozgrywa się krótki czas po wydarzeniach przedstawionych w poprzedniej części serii. Głównym bohaterem gry jest Jaden Korr (podczas tworzenia postaci można wybrać płeć i rasę bohatera), młody kandydat na Rycerza Jedi, który udaje się na nauki do tytułowej Akademii Jedi na Yavinie IV. Prędko jednak następują wydarzenia, dzięki którym będzie musiał wykazać się zdolnościami wykorzystania Mocy, celnością i sprawnością fizyczną w warunkach bojowych.
Ej dla czego nie moge 2 cd zainstalowac mam wszystkie party rozpakowuje co trzeba i jak zainstaluje 1 cd to 2 cd nie chce sie zainstalowac prosze o odoiwiec szybkA
Odp: [rapidshare] Star Wars- Jedi Knight Jedi Academy
Ej dla czego nie moge 2 cd zainstalowac mam wszystkie party rozpakowuje co trzeba i jak zainstaluje 1 cd to 2 cd nie chce sie zainstalowac prosze o odoiwiec szybkA
Mam ten sam probem tylko co ja mam z tym crackiem zrobic skoro gry mi nawet zainstalowac nie che. Podczas inst prosi o cd 2 i koniec klikam w crecka i jakis error wyskakuje :P Poda ktoś jakąś instrukcje do tego bo nie bardzo czaje :)
Hej! jestem tu nowy;p
mam pewien "banalny" problem - gdzie można pobrac właśnie tą grę? Sorry - pewnie głupie pytanie, ale jestem tu pierwszy raz. Dziękuję z góry za odpowiedź.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników!
mam problem ja wypakowywuje to włancz mi sie jakiś komunikat ze jest problem i pokazuje sie na tym oknie przeglądarka jak daje anuluj to pokazują mi sie 3 błędy pomużcie
mam problem ja wypakowywuje to włancz mi sie jakiś komunikat ze jest problem i pokazuje sie na tym oknie przeglądarka jak daje anuluj to pokazują mi sie 3 błędy pomużcie
jeżeli masz błąd CRC to pliki które pobrałeś możesz usunąć... :D
Słuchajcie mam mega wielki problem z PARTSAMI,ktore sciagnalem pisze tam mianowicie cos takiego gdy je pruboje rozpakowac :
Enter password for the encrypted file.
prosze o kod jesli to mozliwe(Hasło,ktore jest wymagane).
z gory thx ;)
Słuchajcie mam mega wielki problem z PARTSAMI,ktore sciagnalem pisze tam mianowicie cos takiego gdy je pruboje rozpakowac :
Enter password for the encrypted file.
prosze o kod jesli to mozliwe(Hasło,ktore jest wymagane).
z gory thx ;)
z jakich linków pobierałeś ?
Czy ktoś mógłby napisać jak zrobić żeby zaczęło mi instalować drugą płytę bo pierwsza mi się instaluje prosi o druga i nie wiem co zrobić żeby mi zaczęło ja instalować proszę o pomoc z góry dziękuje
sciagalem wiesz co jakis,poczekaj podam ci linki do nich ;p Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
to sa te z ktorych sciagalem,ale kurde za cholere nie jestem w stanie sobie przypomniec z kad je pobieralem ;/:|
http://images-eu.amazon.com/images/P/B00009P50Q.03.LZZZZZZZ.jpg
Akcja tej odsłony serii Star Wars Jedi Knight toczy się sześć lat po zakończeniu się drugiej części sagi i umożliwia graczom wcielenie się w studenta legendarnej Akademii Jedi, zlokalizowanej na księżycu Yavin 4 i prowadzonej przez...
Free download / pobierz za darmo. Lego Star Wars: The Video Game
Gra oparta na faktach słynnej serii Filmów Star Wars, w nie co innej formie - W grze wszystko jest z klocków lego !!
Gra przedstawia fabułę z epizodów 1,2,3.
Jeśli sądzicie że to gra dla dzieci to dużo się mylicie. Ta gra...
Star Wars Knights of the Old Republic II jest znakomitą grą rpg umiejscowioną w fikcyjnym świecie since and fiction .
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Oto linki hotfile do gry Jedi Knight II: Jedi Outcast.
Na screenach używam kodów np jak na poniższym, na którym użyłam zmianę koloru miecza na czerwony.
http://img208.imageshack.us/img208/6952/jk2sp2009081621020039.png
http://img19.imageshack.us/img19/2020/jk2sp2009081621002532.png...
http://i26.tinypic.com/2drf2a0.jpg
W grze wybierasz jednego z pięciu rycerzy, którzy gościli w pierwszym epizodzie twórczości Lucasa. Będziesz biegał, skakał, siekał mieczem oraz używał mocy, wszystko po to, aby przejść 10 poziomów w grze. Każda z postaci ma własne preferencje, dzięki czemu może...
http://images.amazon.com/images/P/B000063LK3.01.LZZZZZZZ.jpg
Jedi Knight to długo oczekiwany sequel do znakomitej gry akcji Dark Forces z Lucas Arts, opowiadającej o przygodach najemnika Kyle Katarna, który podczas wykonywania wielu misji odkrył i zniszczył tajną bazę Imperium, zajmującą się...
Witam poprosiłbym o avatar:
wymiary: 170x170 and 100x100(steam)
napis: Aj Ju Jedi?
kolorystyka: obojetna
tematyka: najlepiej coś związanego z Realem Madrytem :*
nagroda: gibon.
Darmowe gry online - Jedi vs Jedi Blades Of Light Zagraj za darmo w grę Jedi vs Jedi Blades Of Light
Krótki opis: Wybierz po której stonie mocy chcesz stanąć. Weź udział w pojedynku pomiędzy Obi Wanem i Anakinem.
http://forum.wiaderko.com/swf/a/af5-Jedi-vs-Jedi-Blades-Of-Light.swf
Nie wiem, może przeoczyłem ten temat. Wie ktoś może jak się obsługuje program GTKradiant? Chodzi mi o stworzenie mapy do gry jedi academy. Albo może zna ktoś jakiś tutorial?