Druga część wypasionego RPGa w kultowym świcie Masqurady
pobierać !
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
|
|
Druga część wypasionego RPGa w kultowym świcie Masqurady
pobierać !
Kolego niewiem czy z moim sprzętem jest coś nie tak czy z tą grą, o tuż gdy już ją zainstalowałem i odpalam pojawia mi się info żeby włożyć płytę 1 albo jakoś tak, mimo że obraz jest zrobiony i widzę że aktywny, klikam ok, są reklamy itp itd, atu? ciemność.. ciemność widzę nic zoza upiornym szumem wiatru? co jest nie poto ściągałem to ąż dwa dni żęby teraz k#### to W###### do kosza! blagam cię myśle że ty jeden możesz mi pomuc gdyż to ty ją zamieściłeś na forum, błagam pomuż mi, tak się napaliłem na tę grę a teraz ma obejść się smakiem. proszę pomuż mi, chcę w to zagrać za wszelką cene!, apropos, gdy odmontowywuje obraz i odpalam grę, gra się przycina i jest dzwięk jakby gra podawała jakąś informację że błąd czy cuś, mimo to po czasie pokazuje reklamy, i pokazuje się wreszcie menu, ale gdy klikam nowa gra, znika obraz jakby zaczynało i wywala mnie do windowsa z informacją że trzeba włożyć płytę i że wystąpiły blędy więc system wyłącza Bloodlinesa, prosze pomuż mi, wkleiłem kraka i zainstalowałem patak 1.coś tam coś tam.
Apropos, gdy odmontowywuje obraz i odpalam grę, gra się przycina i jest dzwięk jakby gra podawała jakąś informację że błąd czy cuś, mimo to po czasie pokazuje reklamy, i pokazuje się wreszcie menu, ale gdy klikam nowa gra, znika obraz jakby zaczynało i wywala mnie do windowsa z informacją że trzeba włożyć płytę i że wystąpiły blędy więc system wyłącza Bloodlinesa, prosze pomuż mi, wkleiłem kraka i zainstalowałem patak 1.coś tam coś tam.
sory ale czy ja jestem nie zaóważalny? proszę o jak najszybszą odpowiedz.
Ostatnio edytowane przez eNNeR.! ; 12-09-2009 o 18:36
Vampire Masquerade: Bloodlines Full ISO DVD

Vampire The Masquerade: Bloodlines(2004)MDF ENG
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. CD 2 Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. CD 3 Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. Lub: Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. CD 2 Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. CD 3 Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. CRAC: Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Vampire The Masquerade Bloodlines [3CD][Hoodlum][Eng][GRA.PC]
----- jeden plik do pobrania -----
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
----- DO POBRANIA JEDEN PLIK
----- SPRAWDZONY UPLOAD : 5fantastic.pl
| « [RS] Podryw Na Głupka/The Jerk Theory (2009)DVDRip Lektor PL | [HF] Wrong Turn 3: Left for Dead (2009) » |