|
|
gralem u kolegi kiedys...a teraz sciagam mam nadzieje ze dziala...
dajcie ten kod na licencje moja wersja 0.901 plizzzzzzzzzzz
za pomoc stawiam gibona!!
Ostatnio edytowane przez eNNeR.! ; 09-09-2009 o 19:46
Siema wszystkim graczom czy wiecie że to jest demówka czy pełna wersja bo niewiem czy ścią gać z góry dziękuje:dwarf:
Człowieku czytałeś inne posty ? Ale niech ci będzie to jest pełna wersja gry.
Zaczolem grac klinat jest;) polecam
Czy powie mi ktos jak pobrac z tej stronki serials.ws cd key'a do Mount&Blade wersji 1.011
Dajcie wreszcie ten numer do wersji 1011 bo wszystkie próbowałem i żaden nie działa. Z góry dzieki
Mount & Blade PL
Zawiera:
- Spolszczenie !!
- Patch !!
- Crack (loader) !!
- Unloader !!
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
jakie jest haslo do tych partow
sciagnolem sobie te 5 partow i zeby wypakowac potrzebne jest haslo
Elanowiec napisz jakie jest haslo do nich
Sorry ale nie znam hasła, kopiowałem linki z jakiegoś forum.
Ale hasło możesz odzyskać dzięki temu programikowi:
Gdzie można zdobyć czarną zbroję płytową i konia ze zbroją płytową? ( mam zawodowy przedmiot koń do szarzy i lordowski przedmiot zbroja płytowa.
Pozdro KAJOS
zaden kod nie dziala co za chała
jak ty to zrobiles
?
Ostatnio edytowane przez eNNeR.! ; 09-09-2009 o 19:46
Wpisuję klucz seryjny, naciskam aktywuj i wyskakuje mi aktywacja niemożliwa.
nie wiem co zrobić pomóżcie
ahh wy nie macie pojecia o tym ! dingo zrobi to tak ze zamaist cd keya wpisujecie aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i macie juz zrobione :). Aha jak ktos napisal "przechodze ta gre juz 2 raz" tej gry sie nie da przejsc :) ona sie nie konczy :). Wiem mam maxymalny 63 lvl musze podbic tylko 2 zamki i pojmac 3 lordow zebym zostal sam :) (z bantytami ktorych nie da sie pozbyc)
aha sory za spam polecam mody do gry osobiscie mam ich 16 ale szybko sie nudza i wersja neative jest najlepsza ^^. Chociarz radiant cross tez jest bardzo dobra...
Ostatnio edytowane przez eNNeR.! ; 09-09-2009 o 19:47
| « [HF] Hakowanie, virusy, kraki / Hacking, viruses, cracks | [HF]Bel-Mondo - Lady » |