Popularne odwołania do tej strony: ogniem i mieczem loader, crack do mount&blade 1.011, mount and blade ogniem i mieczem loader, spolszczenie mount and blade 1.003, spolszczenie do gry mount&blade wersja 1011, loader do mount&blade download, spolszczenie do mount&blade 1011 download, crack blade mount niveau 8, mount and blade ogniem i mieczem z dzialajacym crackiem, crack 1.011 mount&blade, kody do gry m&b 1.011, mount&blade aktywacja niemozliwa
ahh wy nie macie pojecia o tym ! dingo zrobi to tak ze zamaist cd keya wpisujecie aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i macie juz zrobione :). Aha jak ktos napisal "przechodze ta gre juz 2 raz" tej gry sie nie da przejsc :) ona sie nie konczy :). Wiem mam maxymalny 63 lvl musze podbic tylko 2 zamki i pojmac 3 lordow zebym zostal sam :) (z bantytami ktorych nie da sie pozbyc)
aha sory za spam polecam mody do gry osobiscie mam ich 16 ale szybko sie nudza i wersja neative jest najlepsza ^^. Chociarz radiant cross tez jest bardzo dobra...
Ostatnio edytowane przez eNNeR.! ; 09-09-2009 o 19:47.
nie wiedziałem gdzie ten temat napisac ale problem polega na tym iz mam dobre wymagania do mounta i nadal mi sie tnie help!!!
---------- Post dodany 20-01-2011 o godzinie 17:23 ----------
a jeszcze wymagania gry to 1gb ram 1.4 ghz intel i 64mb katra graficzna a moje to 1.75 amd 1.5 gb ramu ...
Mount & Blade
http://pic.leech.it/i/b6649/3a59b652q833sz.jpg
Mount & Blade - 390Mb
Year: 2008
Genre: RPG
Developer: Tale Worlds, Paradox Interactive
Publisher: Tale Worlds
Language: English only
Wiem że takowy poradnik istnieje lecz jest tylko dla posiadaczy abonamentu.
Jeśli ktoś ma to mógłby podesłać na jakąś stronę albo na e-mail: jonaszklimala@interia.pl
Witam . Moglby ktos mi podac pelna versje z crackiem odrazu zainstalowanym gry Mount And Blade ? . Gralem w nia do 8 lvla i bardzo mnie wciekawila a czytalem fora i zawsze mi z crackiem jakos zle wyszlo .Prosze o szybka pomoc .
Mam pewną wątpliwość mianowicie podbiłem zamek i gdy naciskam na "zarządzaj zamkiem" wyskakuje mi że ta wersja m&b nie posiada tej opcji a mam wersje 0.901 czy jest jakiś sposób aby zaktualizować tą łatke?? jak tak to z kąd moge ją ściągnąć?
Cześć!
Gram w "monta" już od pół roku i dręczy mnie pytanie: gdzie można Zdobyć czarna zbroję płytową i konia ze zbroją płytową?
Pozdro KAJOS
PS.: Pomogłem Lady Issol' i z Suno dostać się do tronu.
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u