Prosze o aktualizacje pliku 02 i 03
|
|
Prosze o aktualizacje pliku 02 i 03
Jak zmienic jezyk na angielski albo na inny niz mam a mam niewiem jaki i nic z niego nierozumiem. Proszę o pomoc.
I jeszcze jabyście mogli powiedzieć jak zmienic biegi. Bardzo prosze :((
Ostatnio edytowane przez Daro_PL ; 25-05-2009 o 15:52
Proszę o spolszczenie do gry szukałem w googlach ale nic nie mogłem znaleźć . A jak wchodzę w grę to mam jakiś język nawet nie wiem jaki proszę jak najszybciej.... mhttp://www.forum.wiaderko.com/images/icons/sad.pngoge
spolszczenie działa też z 2008 deluxe więc spróbuj to
Jak wam nie pójdzie na Viscie to: PPM -> Zgodność -> Win XP SP2 jeśli dalej nie to może dodajcie admina ;)
A Mozecie dac to spakowane w 1?
Czy musisz wrzucać to na rapida?To najgorsza strona jaką znam.polecam ci przeklej.pl - 100% darmowe, żadnych limitów pobierania!!! strona bez limitów,max w jednym parcie 500mb.Ale dzięki za grę jest super!
możecie to dać na megaupload.
Bardzo bym prosił.
Dzieki.
:)
witam wszystkich
czy mógłby ktoś na nowo wrzucić link z part03.rar do gry bo podczas wypakowywania prosi właśnie o ten part który jest uszkodzony bardzo prosze o pomoc i jeszcze jedna prosba odnośnie jakiegoś poradnika do tej gry
pozdrawiam
Czy można prosic o świeżutki upload? Linki ze źródeł powyżej wygasły. Z góry dzięki!
ja też bym prosił o Part 3 !!
Dobra robota właśnie tego szukałem +gibonek ;D Ale będzie się grało ;]
jak sciagnelem i rozpakowalem to jak to zainstalowac
Mółby mi ktoś spakować i wrzucić na jakis serwer hostujacy same foldery save, LOG i replays bo mi sie usunely i teraz nie chce mi sie odpalic.
upload można jakiś z odsiebie lub coś innego ?
| « Tibia 8.52 keylogger polecam | [Download][PC] Splinter Cell Pandora Tomorrow » |