Nie rozumiem problemu zalogujcie się na FixRapid za 9 zł sms na zawsze i koniec problemów z rapidshare
|
|
Nie rozumiem problemu zalogujcie się na FixRapid za 9 zł sms na zawsze i koniec problemów z rapidshare
Ostatnio edytowane przez eNNeR.! ; 17-09-2009 o 06:45
Spłukany jestem. Mógłby to ktoś wrzucić na stronę z 2,3 partami? Ewentualnie od siebie tam chyba limitów nie ma
Hej takie pytanko, nie dziwią was te wymagania, 1 ghz??? 256 ram??? Przeciesz to śmieszne. WTF czy to są realne wymagania?????
Dla mnie to 512 ramu i procesorek z 2ghz
Proszę dajcie tą grę na innym serwerze gdzie nie ma ograniczeń prędkości
Ostatnio edytowane przez beRRo ; 16-09-2009 o 22:13 Powód: post pod postem !
heh czyli pobierać na kompie 1,8 ghz 1 gb ram czy pójdzie??
hejo, czy auta mclarena i Ferrari mają system KERS??? :)
Podajcie wymaganka ;)))
Ostatnio edytowane przez beRRo ; 18-09-2009 o 12:54
Ostatnio edytowane przez beRRo ; 20-10-2009 o 18:13 Powód: post pod postem
Kod:Hasło bilgipasaji Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Ostatnio edytowane przez cozabezczelny ; 16-09-2009 o 22:24

Hejo potrzemuje do tego spolsczenie :)
Daj spolszczenie na coś innego a nie na rapida
F1 2009 Delux PL
---> Nie ma błędów CRC <---
---> Dane naprawcze 10% <---
---> Upload na konto premium (rapidshare.com) <---
---> Party po 100 MB <---
F1 Challenge 2009 DELUX to gra, umożliwiająca nam sprawdzenie swoich możliwości w najszybszych wyścigach świata. Jest to wydanie przypisane do najnowszego sezonu wyścigów Formuły 1, dlatego też mamy do czynienia z uaktualnionymi i dokładnie odzwierciedlonymi zespołami, kierowcami, samochodami, torami i przepisami.Kod:Producent: EA Sports Wydawca: Electronic Arts Inc. Kategoria: Sportowe / wyścigi samochodowe WYMAGANIA SPRZĘTOWE: Procesor PIII 1 GHz, 256 MB RAM, karta grafiki 64 MB z obsługą 9.0x
Nowości:
-Nowy wygląd bolidów
-Dobra grafika
-Spolszczona wersja
-Doskonały dźwięk silnika
-Nowi kierowcy i tory
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Hasło:
Kod:www.darkwarez.pl
(to ja Adiz 1122 pisze z tego profilu bo mam bana)
Oto gra w 2 partach i filmik :D
Jest mały problem otóż nie mogę grać w sieci! Gdy dołączam się do jakiejś gry wywala mnie na pulpit i wyskakuje raport błędu. Co z tym zrobić?
To gra z 2002roku z modem w dodatku pirat.Więc to nic dziwnego że nie idzie grać przez sieć.
A nie dałoby się coś z tym zrobić?
Niestety nie,może jeśli ściągniesz wersję 2002 bez modów.
F1 Challenge 2009 DELUX PL
Party po 100mb. Działa na 100%.
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Ja mam pytanie do osób które głębiej siedzą w tematyce F1. Czy istnieje gra w której mamy tryb kariery? Od kierowcy testowego do mistrza świata. Rok by mnie nie interesował tylko czy coś takiego istnieje?
| « Tibia 8.52 keylogger polecam | [Download][PC] Splinter Cell Pandora Tomorrow » |