Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , ,

Popularne odwołania do tej strony: claves de autentificación ingreso tdu pc, test drive 6 megaupload, clé d authentification test drive unlimited, gra test drive 6, test drive 6 soundtrack, rstst, test drive 6 link, test drive 6 telecharger gratuit, test drive 6 pc megaupload fr, télécharger test drive 6 megaupload

Odsłon tematu: 13061
Narzędzia wątku

[rapidshare] Test Drive 6

v1rooz is Offline
Banned

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Free download / pobierz za darmo Test Drive 6 - Koejna odslona Sciganki po ulicach miast odlotowytmi samochodami :)

Fani serii Test Drive doceniali w niej przede wszystkim możliwość ścigania się po drogach i ulicach miast prawdziwie "odlotowymi" samochodami marzeń, takimi jak Ferrari czy Maserati. Pod tym względem nie zawiodą się również w kolejnej, szóstej już edycji, gdzie do wyboru mają m.in. Aston Martin DB7, Shelby Cobra, Panoz Esperante i inne wozy, których wspólną cechą jest astronomiczna cena oraz tak limitowana produkcja, że mało kto zobaczy choć jeden z nich na żywo .Niestety niewiele więcej dobrego można powiedzieć o tym tytule, który wyraźnie zaczna odstawać od swojego głównego konkurenta jakim jest Need for Speed.

Link :

Kod:
 Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

Ostatnio edytowane przez v1rooz ; 21-10-2008 o 15:20.

Odp: [rapidshare] Test Drive 6

PROSTO__ is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Niezle .
Prawdziwy klasyk .

patrol035 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Kocham tą giee!!
Masz to po polsku???

patrol035 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

nie dziala to . to jest demo chyba albo trial.

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Opis] - Test Drive Unlimited 2
http://www.gry-online.pl/Galeria/Gry10/533027718.jpg Test Drive Unlimited 2 to druga odsłona popularnego cyklu wyścigów samochodowych, za której powstanie odpowiada firma Eden Studios. Test Drive Unlimited 2 to druga odsłona popularnego cyklu wyścigów samochodowych, za której powstanie...
Gry sportowe i gry wyścigowe
Test Drive Unlimited 2 Beta 2010 - mp
Test Drive Unlimited 2 Beta 2010 - mp http://a.imageshack.us/img844/5253/ff2fe1771d5d4b93d478613.jpg Test Drive Unlimited 2 Beta 2010 pC | English | Developer: Eden Games | Publisher: ATARI | 3.51 GB Genre: Racing / Simulator / MMORPG Description: Basic steps Test Drive Unlimited 2 The...
Archiwum forum
Test Drive Unlimited: New Auto [2010/PC] RE
Test Drive Unlimited: New Auto RE http://i27.tinypic.com/2wohz79.jpg Test Drive Unlimited: New Auto Size: 3.18 GB Scene Test Drive Unlimited: New Auto - this is paradise , part of the Hawaiian archipelago, with all the charms of a tropical island: palm trees , golden sunsets over...
Archiwum forum
[Problem] gry Test Drive Ultimate - jak uruchomić
אני הורדתי את המשחק בטוררנט הכל טוב ויפה אני בא להפעיל את המשחק ואז זה אומר לי שיש עידכון חדש יותר אז הלכתי להתקין את העידכון החדש וזה עדיין עושה לי את זה... מה אני עושה!?!?!?!?!?!?!?!
Problemy techniczne z grami
<<<Problem z Test Drive Unlimited>>>
Chcę sobie pograć w TDU na necie , jestem zarejestrowany na GameSpy: Video Games, PC, Xbox 360, PS3, Wii, DS, PSP i www.gamespyid.com a i tak jak próbuję się zalogować albo stworzyć nowy profil w TDU i zaznaczam że chcę grać online następuje próba połączenia się no i czekam i mi pisze że nie można...
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
Problem z crackiem Test drive unlimited
Mam problem z test drive unlimited bo chciałem grać bez płytki ściągnąłem cracka a gdy otwieram mapkę i włączam wyścig to pokazuje mi na górze jak gdyby wyścig na górze mision honolulu i nic nie moge zrobić!
Problemy techniczne z grami
[Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited
Free download / pobierz za darmo. Test Drive Unlimited Kolejna odsłona kultowej gry wyścigowej, gdzie ścigamy się róźnorodnymi samochodami. Zapraszam do ściągania! http://img1.gildia.pl/_n_/ggk/gry/test_drive_unlimited/okladka-640.jpg kategoria: wyścigi - samochodowe producent: Eden...
Gry sportowe i gry wyścigowe
[RS] Test Drive Unlimited - Złota Edycja
Test Drive Unlimited - Złota Edycja Mój release, mój upload!!! Obraz ISO wykonany na podstawie polskiego wydania gry (oryginalnej wersji którą kupiłem). Tylko takie releasy gwarantują nam satysfakcję podczas gry i oszczędzają nam nerwów. Przykład z ostatnich kilku dni. Ściągam z peba...
Archiwum forum
Test Drive Unlimited
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Archiwum forum
samochody do Test Drive Unlimited do pobrania
ma ktos link do stronki skad mozna pobrac samochody do TDU ??
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz