Stary dobry Red Alert
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
|
|
Stary dobry Red Alert
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
hm.. link nie dziła
Odpali to na XP bo jak grałem RA 1 to miałem WIN 95
Napisaliście że bedzie dzialac pod XP a podczas instalacji wywala blad ze ten redalert jest tylko pod win 95 da sie to jakos obejsc..
Ostatnio edytowane przez mblonski ; 05-09-2009 o 11:41
Da się to obejść :)
1. zamontuj obraz płyty w daemonie jeśli się uruchomi autostart płyty to go wyłoncz.
2. wejdź do płyty ręcznie w środku wejdź w folder "SETUP95" i w nim plik instalacyjny ustaw zgodność na "Windows 95"
3. Zainstaluj grę
4. Następnie będziesz potrzebował patcha do tej gry na xp nie wiem czy tutaj co pobrałeś jest taki patch jeśli nie to na gogle bez problemu znajdziesz wpisz na google tylko tytuł "Command & Conquer patch xp" i jak go już bedziesz miał umieść go do głównego folderu z zainstalowaną grą
5. Praestaw zgodność systemu w pliku .exe kturym uruchamia się grę na "Windows 95" i śmigaj do bólu.
P.S zajebista gierka STARA ALE JARA !!!!!!!!!!
prosze o pw z linkami bo ta blokada juz mnie doslownie zaczyna wqr...
mam takie pytanie co wam to daje ze wrzucaja syf na forum a nikt sciagac nie moze bo jest ta zalosna blokada... i ludzie w konsekwencji olewaja takie fora jak to i ida gdzie indziej a piractwo tak znika chocby wcale hahaha bez sensu czekam na odp
| « [MIX] Przerwane objęcia / Los abrazos rotos (2009) + napisy PL | [RS] Piorun » |