Free download / pobierz za darmo. Sąsiedzi z Piekła Rodem: Słodka Zemsta & Na Wakacjach [PL]
Wspaniała gra zrecznościowa dla wszystkich graczy, lecz potrzeba troche pomysłu aby ją przejść.
Serdecznie polecam i zapraszam do ściągania!
Czeeeeść. Mam 25 lat i jestem twoim nowym sąsiadem...foczko – powiedział niski krępy brunet, któremu otworzyłam drzwi po usłyszeniu dzwonka. Mogę wejść? – nie czekając na odpowiedź wepchał mi się do mieszkania zahaczając mnie przy okazji swoją bujną, przystrzyżoną przez kosiarkę grzywą. Nie chcąc być niegrzeczną spojrzałam na niego wyuczonym looknięciem nr 45 i kazałam jak najszybciej stąd wypier...nosić się. Nieproszony gostek zrobił minę zbitej kaczuszki, dobitej przez rozjechanego kaczorka po czym aktorskim krokiem przekroczył próg mojego małego mieszkanka w kierunku wstecznym. Jeszcze tu wrócę – rzucił oddalając się od drzwi.
Współlokatorzy bywają czasem beznadziejni. Każdy kto mieszka w bloku pewnie nie raz się o tym przekonał. Zresztą nawet ulokowanie się w domku jednorodzinnym nie jest zabezpieczeniem przed złośliwymi sąsiadami. Wylewanie brudnej wody do rowu, zbieranie orzechów, które wypadły za siatkę, wypuszczanie złośliwego Azorka, który lubuje się w szczekaniu przez 24 h na dobę...wszystko to może nas spotkać. No, chyba, że mieszkamy na pustyni bądź w leśniczówce...
Nasz bohater jednak nie mieszkał. Jego lokum stanowiło spore, aczkolwiek najzwyczajniejsze w świecie mieszkanie. Miał jednak to nieszczęście, że...miał sąsiada. I to nie byle jakiego – ów osobnik zwał się Woody.
Cóż w tym dziwnego zapytacie? Ano nic, poza faktem, iż jedynym życiowym celem Woodyego było maksymalne uprzykrzenie życia swojemu sąsiadowi. Wszystko to oczywiście tylko i wyłącznie dla rozbawienia gawiedzi, bowiem zarówno kat jak i jego ofiara to bohaterowie telewizyjnego reality show. Ciekawe? Hm, zapewniam, że zrobi się jeszcze bardziej interesująco.
Aby zacząć rujnować komuś życie, a właściwie nerwy należy przede wszystkim znaleźć się w jego pobliżu – w każdym razie w tym przypadku. Woody wchodzi więc do mieszkania swojego sąsiada i rozpoczyna się zabawa.
Screeny:
Linki do pobrania:
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.