Popularne odwołania do tej strony: ojciec chrzestny download, ojciec chrzestny gra download, ojciec chrzestny gra peb, ojciec chrzestny download gra, gra ojciec chrzestny download, crack do ojciec chrzestny download, godfather crack download, ojciec chrzestny rapidshare, ojciec chrzestny gra do pobrania, ojciec chrzestny pobierz, crack do ojca chrzestnego download, ojciec chrzestny pc download, ojciec chrzestny gra pobierz, the godfather rapidshare, ojciec chrzestny gra rapidshare, pobierz ojciec chrzestny gra, crack do godfather download, ojciec chrzestny 2 download pc, crack do ojciec chrzestny, ojciec chrzestny rs, ojciec chrzestny pobierz gre, crack do ojca chrzestnego, ojciec chrzestny 2 pc download, ojciec chrzestny download pc, ojciec chrzestny pl download
Free download / pobierz za darmo. The Godfather/Ojciec Chrzestny (2006)
Gra oparta jest na książce oraz filmie o tym samym tytule. Ciekawa fabuła zapewni wam wiele godzin dobrej gry.
Zapraszam do ściągania!
producent: EA Games
wydawca: Electronic Arts Inc.
dystrybutor PL: Electronic Arts Polska
pomoc techniczna dystrybutora
kategoria: gry akcji
Data Premiery:
Świat: 21 marca 2006
Polska: 24 marca 2006
Czas zakończyć karierę przeciętnego złodziejaszka i zająć się poważniejszymi sprawami. Najsłynniejsza rodzina mafijna w Stanach Zjednoczonych z otwartymi ramionami przyjmuje Cię w swoje szeregi i pozwala na wykonywanie o wiele bardziej niebezpiecznej, ale też lepiej płatnej roboty. Jeśli się wykażesz, wkrótce awansujesz w przestępczej hierarchii i zyskasz należyty respekt. Rozegraj dobrze wszystkie karty a kto wie, może zostaniesz następnym Donem?
The Godfather to gra akcji, która nawiązuje do słynnej książki Maria Puzo, a także filmu, wyreżyserowanego w 1972 roku przez Francisa Forda Coppolę. Jako najniższy w hierarchii żołnierz rodziny Don Corleone, będziesz wykonywał specjalne zadania zlecane przez swoich zwierzchników i powoli piął się na szczyt. Strzelaniny, napady na bank, pościgi – to wszystko widziałeś już wcześniej, zarówno w popularnej serii Grand Theft Auto, jak i Mafia: The City of the Lost Heaven. Ale nigdy dotąd, otoczka towarzysząca fabule i właściwym zmaganiom nie była tak elitarna.
Akcja gry rozgrywa się w Nowym Jorku na przełomie lat czterdziestych i pięćdziesiątych ubiegłego stulecia. Dzięki nieliniowemu charakterowi rozgrywki, będziesz mógł wykonać według własnego uznania szereg misji żywcem wyjętych z filmu, a także całkowicie nowych. Wszystkie główne postacie występujące w grze, mają swoich wizualnych odpowiedników w obrazie Coppoli. Aby jeszcze lepiej zadbać o specyficzny klimat tej produkcji, autorzy The Godfather nakłonili do nagrania dialogów aktorów grających w filmie (m.in. Marlon Brando, James Caan, czy Robert Duvall).
Gracz może zdobywać respekt wśród swoich zwierzchników na trzy sposoby: brutalnymi metodami, dyplomacją oraz wyjątkowym połączeniem obu powyższych. Podejmowane przez niego działania będą miały olbrzymie znaczenie podczas próby zawładnięcia Nowym Jorkiem. Należy pamiętać, że oprócz rodziny Corleone, w mieście egzystują także inni pretendenci do przestępczego tronu: Tattagalia, Cuneo, Sollozzo, Brazini i Stracci.
Gra posiada nowoczesną, trójwymiarową oprawę wizualną, muzykę nawiązującą klimatem do filmu, oraz scenariusz przygotowany przez Marka Winegardnera, autora powieści „Godfather Returns”.
Screeny:
Linki do pobrania:
Kod:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Linki Wygasły Proszę o Re:up ^^ a wogóle to wstawka bardzo fajna
Godfathe The Game na PC jest najlepsza ( na konsolach beznadziejne sterowanie ) Grafa Bardzo ładna itp. Lecz niestety Linki Wygasły i Proszę jeszcze raz o Re:Up Najlepiej Na jakiejś strnie bez limitów
Odp: [RapidShare] The Godfather/Ojciec Chrzestny (2006)
Linki Wygasły Proszę o Re:up ^^ a wogóle to wstawka bardzo fajna
Godfathe The Game na PC jest najlepsza ( na konsolach beznadziejne sterowanie ) Grafa Bardzo ładna itp. Lecz niestety Linki Wygasły i Proszę jeszcze raz o Re:Up Najlepiej Na jakiejś strnie bez limitów
Kod:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Dzięki wielkie ^^ ... z znalazłbyś jeszcze spolszczenie do tego ?? i jak znajdziesz i wrzucisz o Bym prosił o napisanie mi gdzie mam to umieścić :P...właśnie sciągnełem rozpakowałem i .... co tu KUR** mi tu dałeś ?!?!?! prawie 2 GB a tam tylko Crack !!!! chyba ze ja cos zle robie .... ale tam nie ma instalki :/ prosiłbym o wytłumaczenie jak to uruchomić =,=
Siekiera, Motyka, Armor Golden, Twoja stara to Beholder, Soft, Arbalest, MPA, Twoja stara Hunta MA !
Ostatnio edytowane przez xAdeoNx ; 07-07-2009 o 08:58.
Dzięki wielkie ^^ ... z znalazłbyś jeszcze spolszczenie do tego ?? i jak znajdziesz i wrzucisz o Bym prosił o napisanie mi gdzie mam to umieścić :P...właśnie sciągnełem rozpakowałem i .... co tu KUR** mi tu dałeś ?!?!?! prawie 2 GB a tam tylko Crack !!!! chyba ze ja cos zle robie .... ale tam nie ma instalki :/ prosiłbym o wytłumaczenie jak to uruchomić =,=
podaj rozszerzenie plików :) instalka na pewno jest :) tylko że nie masz programu by jej uruchomić...
Chłopaki mam wielką prośbę gdy wychodzę z gry (wszytko zapisałem w opcjach i stan gry) i chcę do niej z powrotem wejść wszystko jest już zresetowane tak jak było na początku. Może savy się nie zapisują. Nie wiem proszę o pomoc !!
Witam.
Mam problem z tą grą, podczas grania w pewnej chwili resetuje mi się PC, ten problem mam tylko z tą grą. Ktoś mi mówił bym patcha znalazł czy coś w tym stylu, może jakaś nazwa jego lub link :) A Wy co o tym sądzicie??
Pozdrawiam.
http://merlin.pl/Ojciec-Chrzestny-PS2-seria-Platinum,images_big,4,EAP03404785.jpg
Ojciec Chrzestny / The Godfather PS2 PL
The Godfather to gra akcji, która nawiązuje do słynnej książki Maria Puzo,
a także filmu, wyreżyserowanego w 1972 roku przez Francisa Forda Coppolę.
Jako najniższy w...
The Godfather II / Ojciec Chrzestny II (X360)
http://i39.tinypic.com/so380k.jpg
The Godfather II to druga odsłona gry akcji opartej na kanwie kultowej powieści Mario Puzo Ojciec chrzestny oraz opatrzonej tym samym tytułem trylogii filmowej w reżyserii Francisa Forda Coppoli. Za...
http://i42.tinypic.com/zwjmfd.jpg
Producent: EA Games
Wydawca: Electronic Arts Inc.
Dystrybutor PL: Electronic Arts Polska
Tryb Gry: single / multiplayer
Tryb Multiplayer: LAN / Internet
Wymagania Wiekowe: 18+
Rozsądne wymagania sprzętowe; Core 2 Duo 2.8 GHz, 2 GB RAM, karta grafiki...
Jestem wielkim fanem ojca chrzestnego, o premierze drugiej cześci gry juz dawno wiedzialem ale zawsze myslalem ze mi nie wejdzie na pcta a mam tylko ps2. Więc ostatnio se zobaczylem minimalne wymagania i chyba z Bożą pomocą mi wejdzie ale mam (chyba) problem.
Mój laptop to acer aspire 5720z
intel...
Witam, dzisiaj zdałem całą grę i chciałem wszystkim "podarowac" mojego save. Na save jest ok.100 000$
link do ściągnięcia : Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Ojciec chrzestny III / Godfather: Part III, The (1990) DVDRip Lektor PL
http://i601.photobucket.com/albums/tt96/best1xxx/7196617.jpg
Reżyseria: Francis Ford Coppola
Scenariusz: Francis Ford Coppola, Mario Puzo(więcej...)
Obsada: Al Pacino....Michael Corleone
Diane Keaton....Kay Adams...
Ojciec chrzestny II / Godfather: Part II, The (1974) DVDRip Lektor PL
http://i601.photobucket.com/albums/tt96/best1xxx/7196616.jpg
Scenariusz: Mario Puzo, Francis Ford Coppola
Obsada: Al Pacino....Michael Corleone
Robert Duvall....Tom Hagen
Diane...
Ojciec chrzestny / Godfather, The (1972) DVDRip Lektor PL
http://i601.photobucket.com/albums/tt96/best1xxx/7196615.jpg
Scenariusz: Mario Puzo, Francis Ford Coppola
Obsada: Marlon Brando....Vito Corleone
Al Pacino....Michael Corleone
Diane Keaton....Kay...
The Godfather / Ojciec chrzestny PART II(1974) - HIGH DEFINITION
Spoiler
http://piotr99.wrzuta.pl/img/middle/qmGl5ez8WF/ojciec_chrzestny_3_1
Spoiler
Cytat:
Filmy obyczajowe, dramaty
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u