Test Drive Unlimited(2007)PL
-Upload na koncie Premium!!
-10% Danych Naprawczych
-100% Pewnosci
-Party po 100mb!!
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
|
|
Test Drive Unlimited(2007)PL
-Upload na koncie Premium!!
-10% Danych Naprawczych
-100% Pewnosci
-Party po 100mb!!
Test Drive Unlimited (2007) Full Rip PL
Istniejąca od 1987 roku seria Test Drive przez lata doczekała się mnóstwa kontynuacji, w których sukcesywnie zmieniała swoje oblicze. Omawiana produkcja jest pierwszą, jaką stworzono z myślą również o konsoli Xbox 360 i w stosunku do swoich poprzedników zawiera najwięcej zmian, odróżniających ją od standardowych wyścigów samochodowych...SYSTEM REQUIREMENTS
MINIMUM PC REQUIREMENTS
Windows 2000/XP
2.4GHz Intel Pentium 4/Amd Athlon Processor
512MB RAM
8GB Hard Disk Space
256MB VRAM/Nvidia 6600 GT Video Card
DirectX 9.0c
DirectX 9.0 Compatible Sound Card
8X DVD-ROM Drive
DOWNLOAD:
Ma ktoś całą grę w jednym linku?
Dzieki B3rr.O za upa , postawił bym gibonka ale nie mam 10 postow ;d
JEZELI MA KTOS PROBLEM Z ODPALENIEM INSTALLKI (WYSKAKUJE TAKI BŁĄD :The InstallScript engine is missing from this machine. If available, please run ISSscript.msi, or contact your support personnel for further assistance) Zróbcie tak
1. Włóż płytę z grą Test Drive Unlimited do napędu DVD
2. Na pulpicie systemu operacyjnego Windows, kliknij dwukrotnie na ikonie "Mój komputer".
3. Następnie zaznacz napęd DVD, w którym znajduje się gra.
4. Naciśnij na ikonie napędu prawym przyciskiem myszy i wybierz opcje "eksploruj"
5. Odszukaj katalog o nazwie "ISSscript.msi"
6. Dwukrotnie kliknij na pliku "ISSscript.msi" wówczas rozpocznie się proces instalacyjny.
7. Po zakończeniu instalacji wymagane będzie ponowne uruchomienie komputera.
8. Następnie po uruchomieniu ponownym komputera rozpocznij instalacje gry.
Powyższy poradniczek pochodzi ze strony gram.pl
Ostatnio edytowane przez BooMeeTuM ; 21-10-2009 o 16:11
Jezeli chodzi o zrobienie ASA i 100% gry w uczciwy sposob nie majac polaczenia LAN albo dwa lub wiecej komputerow pod jednym routerem to mozna zapomniec o tym. Ci ktorzy maja ASA i 100% a czasami tylko maja ASA a nie maja 100% gry to tylko poprzez to ze zrobili crash'a sava ale odrazu mowie ze on nie zawsze dziala i moze zrypac gre wiec nie polecam tego.
Sa za to inne sposoby do zrobienia ASA i 100% gry - pierwsza opcja to jest na internecie w jezyku angielskim krok po kroku co robic zeby uzupelnic te 10 pkt potrzebnych do 100% albo jest program do pobrania za darmo co umorzliwia rozpoczecie gry od 3% i.... z zaliczonymi wlasnie tymi wyscigami co sa potrzebne do ASA - tylko trzeba rozpoczac gre na nowo z nowym savem bo troche szkoda psuc tego starego. Program ten jest sprawdzony bo wraz z kumplem wyprobowalismy go i za niedlugo bedziemy mieli tego ASA!!! :)
Jezeli chcecie sie cos wiecej dowiedziec do dajcie znac.
Moj nik na TDU to daro791
Xfire nik to daro791
Moze ci troche przycinac a to bedzie uciazliwe zobaczysz
Ostatnio edytowane przez beRRo ; 18-12-2009 o 16:52 Powód: post pod postem
TEST DRIVE UNLIMITED
Pełna Polska wersja językowa włącznie z dialogami
MOŻNA POBIERAĆ NA PRZEMIAN ZE WSZYSTKICH SERWERÓWParty 100MB
Ilość partów 35
Rozmiar 3.37GB (bajtów: 3 853 672 448)
Instalacja : plik setup
Wersja Gry. Pełna polska wersja dialogi i napisy
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. LUB ( MOŻNA POBIERAĆ NA PRZEMIAN ) Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. LUB ( MOŻNA POBIERAĆ NA PRZEMIAN ) Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. LUB ( MOŻNA POBIERAĆ NA PRZEMIAN ) Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Test Drive Unlimited [PL] [PC]
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
JEDEN PLIK!
SPRAWDZONY UPLOAD! : 5fantastic.pl
.
.
Dzięki za pomoc, gibon leci ;).
Szkoda, muszę coś wycyganić z crashowaniem, by mi zaliczyło ten 1% bo niezbyt chcę cofać save 99% aż do 3 % :P.
Zrobię sobie nowy, jak radzisz.
Spróbuję się może dogadać z kumplami w jakiejś jednej kafejce, czy coś. Może się uda.
Ale ogólnie THX
Aha! Mam też laptopa i niedługo kupujemy bezprzewodowy internet, może by się udało tak te wyścigi zaliczyć. Ale jest problem. Ponoć by taki wyścig zrobić, trzeba mieć 4 graczy, po 2 na 1 klub. Więc chyba nic z tego.
Ostatnio edytowane przez ZIOM5000 ; 02-01-2010 o 20:59
Tak masz racje musisz miec co najmniej 4 graczy czyli 2 na kazdy klub!!!!!!!!!!!!! A jezeli chodzi o ten jeszcze inny profil to nawet niezly pomysl, ja mam az 4 profile jak narazie a wiem ze mozesz miec az 8. Ok jezeli chodzi o "ASA" w tej grze to odrazu mowie ze nie ma o co walczyc bo on nic specialnego nie daje tylko tyle ze masz pelna koronke i 100% gry, zero dodadkow poprostu szkoda zachodu ja mam juz "ASA" na innym profilu i teraz wiem ze moze to jest fajne ze masz go ale on nic nie daje - ale jest ok czasami inni lepiej sie z tym czuja :)
Pozdrawiam i powodzenia !!!!!!!!!!!!!
| « Tibia 8.54 Chcesz mieć duży lvl ? z Elf botem to możliwe ! Cracked & scan | [RS] Gran Torino (2008) *DVDRip* » |