UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Wątek: [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 30
  1. #1 [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited 
    Spamer Awatar toxiC
    Free download / pobierz za darmo. Test Drive Unlimited
    Kolejna odsłona kultowej gry wyścigowej, gdzie ścigamy się róźnorodnymi samochodami.
    Zapraszam do ściągania!

kategoria: wyścigi - samochodowe
    producent: Eden Studios
    wydawca: Atari / Infogrames
    dystrybutor PL: CD Projekt
    data premiery: 16 marca 2007
    data wydania PL: 06 kwietnia 2007

Istniejąca od 1987 roku seria Test Drive przez lata doczekała się mnóstwa kontynuacji, w których sukcesywnie zmieniała swoje oblicze. Omawiana produkcja jest pierwszą, jaką stworzono z myślą również o konsoli Xbox 360 i w stosunku do swoich poprzedników zawiera najwięcej zmian, odróżniających ją od standardowych wyścigów samochodowych.

Pierwszą zmianą, jaką napotkają gracze po uruchomieniu gry jest możliwość wybrania tzw. avatara, czyli wizerunku kierowcy. Ma to miejsce na lotnisku, gdzie zaczyna się cała zabawa. Ponadto w trakcie gry odwiedzamy sklepy i kupujemy ubrania, które odróżnią nas od innych użytkowników Test Drive Unlimited podczas rozgrywek sieciowych. Warto dodać, że ciuchy nabywa się za kupony wygrywane za podwożenie autostopowiczów. Część ubrań firmowana jest przez prawdziwych projektantów, np. Marka Ecko, część można ściągnąć z Internetu za pomocą łatwej w obsłudze usługi. Kolejna zasadnicza zmiana dotyczy sposobu uczestnictwa w wyścigach. Każdy gracz otrzymuje na starcie swój dom z garażem, który stanowi bazę wypadową do wszystkich działań podjętych podczas zmagań. Swoje własne cztery kąty umożliwiają np. odbiór wewnętrznej poczty elektronicznej, przeglądnięcie stale uaktualnianego biuletynu informującego o nowych samochodach i wyścigach, a także korzystanie z aukcji internetowych na modłę popularnego serwisu eBay, gdzie inni użytkownicy wystawiają do sprzedaży swoje maszyny. Odpowiedzialny za wydanie gry koncern Atari postarał się również, aby po premierze programu można było ściągać z sieci modele nowych samochodów. Ich liczba jest uzależniona od zawartych umów na wykorzystanie licencji pomiędzy Atari a producentami prawdziwych aut.

Po podjęciu gotowości wyruszenia na ulice, gracz udaje się do garażu, który nie spełnia tylko funkcji dekoracyjnych, ale stwarza również możliwość wyposażenia auta w kosztowne elementy wyposażenia wnętrz. Gracz może również obchodzić samochód, przyglądać się mu pod każdym kątem, otwierać drzwi i podziwiać tapicerkę. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że w grze standardowo zawartych jest około 90 luksusowych samochodów i motocykli, Test Drive Unlimited odkryje się przed nami nie tylko jako produkt rozrywkowy, ale również jako interaktywny katalog aut, które możemy dowolnie oglądać i podziwiać.

Jeśli chodzi o trasy, programiści firmy Atari postanowili powołać się na dobrodziejstwa płynące z natury. Areną zmagań jest hawajska wyspa Oahu, gdzie na przejechanie czeka ponad tysiąc mil dróg i szos, wiernie odwzorowanych i pieczołowicie przygotowanych na podstawie zebranych wcześniej danych satelitarnych.

Dzięki możliwości rozgrywek online, tysiące graczy może brać udział w zmaganiach na wyspie w tym samym momencie, co zbliża Test Drive Unlimited do produktów z gatunku MMO. Gracze mogą wyzywać na pojedynki innych użytkowników programu, a zarobione w ten sposób pieniądze wydawać np. na rozbudowę samochodów lub kupno obszerniejszego domu. Ogromną zaletą programu jest możliwość dowolnego generowania tras w obrębie wyspy, poprzez wyznaczanie miejsca startu i mety oraz tzw. checkpointów (punktów czasowych), niezbędnych do zaliczenia w trakcie jazdy. Pomysłowi i wymagający użytkownicy Test Drive Unlimited będą w stanie opracować w łatwy sposób wyścigi, które mogą trwać nawet trzy godziny czasu rzeczywistego (ponad 50 zasad i ustawień).

Fantastyczna grafika, oszałamiająca oprawa dźwiękowa i znakomity model fizyczny doceni każdy zwolennik wyścigów o zręcznościowym charakterze. Test Drive Unlimited to gra efektowna w każdym calu, a wprowadzenie dużej ilości nowatorskich rozwiązań powoduje, że z pewnością emocji nie zabraknie.

Screeny:

Linki do pobrania:

Kod:
     Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
    Crack:

Kod:
    Spolszczenie:

Kod:

2. #2 Odp: [RapidShare] Test Drive Unlimited 
    Spamer Awatar skilluje skilla
    tutaj macie inne linki:
    Kod:
    pass:
    Kod:
    warez-bb_evil2k

3. #3 Odp: [RapidShare] Test Drive Unlimited 
    Lamka
    pierwsze linki niedzialaja włączylem 1 i wyskoczylo ze nieznaleziono plikow a drugie dzialaja ale jak chce rozpakowac to wyskakuje w arch 4 jest błąd crc i nieda sie nic zrobic;/
    edit: sory te drugie działają jak narazie ściągłem ponownie 4arch i wypakowało się:)
    Ostatnio edytowane przez dam92 ; 18-03-2009 o 20:01

4. #4 Odp: [RapidShare] Test Drive Unlimited 
    Lamka Awatar <<<FANTA>>>
    Hej, co jest ? Jak już pobrałam i chce otworzyć, to pisze, że mam hasło wprowadzić. Ktoś wie jakie to hasło ?

5. #5 Odp: [RapidShare] Test Drive Unlimited 
    forumowy wyjadacz Awatar beRRo
    Cytat Zamieszczone przez <<<FANTA>>> Zobacz posta
    Hej, co jest ? Jak już pobrałam i chce otworzyć, to pisze, że mam hasło wprowadzić. Ktoś wie jakie to hasło ?
    Kod:
    warez-bb_evil2k

6. #6 Odp: [RapidShare] Test Drive Unlimited 
    Lamka
    Witam wszystkich. Mam pytanie jak będzie "chodził" Test Drive Unlimited na kompie z procesorem P4 3.0 Gh 2Gb RAM karta grafiki 128MB. To pierwsze a drugie to jak będzie "chodził" na kompie z procesorem pentium d 2x 2.8 Gh 2Gb RAM karta grafiki 128MB.

PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ.

7. #7 Odp: [RapidShare] Test Drive Unlimited 
    Cytat Zamieszczone przez kgb1994 Zobacz posta
    Witam wszystkich. Mam pytanie jak będzie "chodził" Test Drive Unlimited na kompie z procesorem P4 3.0 Gh 2Gb RAM karta grafiki 128MB. To pierwsze a drugie to jak będzie "chodził" na kompie z procesorem pentium d 2x 2.8 Gh 2Gb RAM karta grafiki 128MB.

PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ.
    Wymagania:

Pentium 4 2.4 GHz,
    1 GB RAM,
    karta graficzna 256MB (GeForce 6600GT lub lepsza),
    8 GB HDD,
    Windows 2000/XP

8. #8 Odp: [RapidShare] Test Drive Unlimited 
    Lamka
    Dzięki a jak będę miał 128 MB karę grafiki a nie 256 MB to będzie się bardzo zacinało czy nie?

9. #9 Odp: [RapidShare] Test Drive Unlimited 
    Lamka
    prosze o mała pomoc gdyz sciagnełem TDU ze strony odsiebie.com ale nie ma tam klucza uwierzytelniajacego czy moze zna ktos strone z tym własnie kluczem
    PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ z gory Dziekuje :)

10. #10 Odp: [RapidShare] Test Drive Unlimited 
    el Wymiataczos Awatar Waco PP
    Serial działajacy ale tylko offline 1HQG-HMTD-M3X2-6W1H
    I crack może się przyda:
    666

11. #11 Odp: [RapidShare] Test Drive Unlimited 
    Lamka
    Rozpakowałem pliki od skilluje skilla i wypakowało się tylko obraz plik tekstowy i plik którego nie mogę otworzyć. Pomocy!!

12. #12 Odp: [RapidShare] Test Drive Unlimited 
    Spamer Awatar Bulcio
    a na Viscie Pójdzie ? Bym Sobie sciągnooł ale Ziomek Tam u góry napisałam wymagania i w nich pisze 2000/XP Więc Niemam pewnośći

EDIT

Można Inny Upload Niż na Rapidzie ?

13. #13 Odp: [RapidShare] Test Drive Unlimited 
    Cytat Zamieszczone przez Bulcio Zobacz posta
    a na Viscie Pójdzie ? Bym Sobie sciągnooł ale Ziomek Tam u góry napisałam wymagania i w nich pisze 2000/XP Więc Niemam pewnośći

EDIT

Można Inny Upload Niż na Rapidzie ?
    Kod:

14. #14 Odp: [RapidShare] Test Drive Unlimited 
    Spamer Awatar Bulcio
    a na viscie pójdzie ???

15. #15 Odp: [RapidShare] Test Drive Unlimited 
    Cytat Zamieszczone przez Bulcio Zobacz posta
    a na viscie pójdzie ???
    wymagania sprzętowe: Pentium 4 2.4 GHz, 1 GB RAM, karta graficzna 256MB (GeForce 6600GT lub lepsza), 8 GB HDD, Windows 2000/XP

16. #16 Odp: [RapidShare] Test Drive Unlimited 
    Lamka
    mam problem sciagnolem test Drive Ultimated a przy wypakowaniu mi pisze potrzebny jest nastepny wolumin i wloz dysk z tym woluminiem prosz pomuzcie co mam z tym zrobic

17. #17 Odp: [RapidShare] Test Drive Unlimited 
    el Wymiataczos Awatar Waco PP
    Niech zgadnę, ściągnąłeś tylko jeden part ?
    666

18. #18 Odp: [RapidShare] Test Drive Unlimited 
    Lamka
    sciagam ciekwe czy jest odrazu crack w tym 2 linku

19. #19 Odp: [RapidShare] Test Drive Unlimited 
    Starsza lamka
    Nowe DZIAŁAJĄCE linki!!! Bez hasła!!!

Test Driver Unlimited

Test Drive Unlimited
    producent: Eden Studios
    wydawca: Atari / Infogrames
    dystrybutor PL: CD Projekt
    zobacz: pomoc techniczna dystrybutora
    kategoria: wyścigi / samochodowe

Data Premiery:
    Świat: 16 marca 2007
    Polska: 06 kwietnia 2007

tryb gry: single / multiplayer
    tryb multiplayer: LAN / Internet
    wymagania wiekowe: brak ogranicze?

nośnik: 1 DVD | cena: 99,90 PLN
    Rozsądne wymagania sprzętowe:
    Pentium 4 2.4 GHz, 1 GB RAM, karta graficzna 256MB (GeForce 6600GT lub lepsza), 8 GB HDD, Windows 2000/XP.

Opis Gry

Istniejąca od 1987 roku seria Test Drive przez lata doczeka?a si? mn?stwa kontynuacji, w kt?rych sukcesywnie zmienia?a swoje oblicze. Omawiana produkcja jest pierwszą, jaką stworzono z myślą r?wnie? o konsoli Xbox 360 i w stosunku do swoich poprzednik?w zawiera najwi?cej zmian, odr??niających ją od standardowych wyścig?w samochodowych.

Pierwszą zmianą, jaką napotkają gracze po uruchomieniu gry jest mo?liwoś? wybrania tzw. avatara, czyli wizerunku kierowcy. Ma to miejsce na lotnisku, gdzie zaczyna si? ca?a zabawa. Ponadto w trakcie gry odwiedzamy sklepy i kupujemy ubrania, kt?re odr??nią nas od innych u?ytkownik?w Test Drive Unlimited podczas rozgrywek sieciowych. Warto doda?, ?e ciuchy nabywa si? za kupony wygrywane za podwo?enie autostopowicz?w. Cz?ś? ubra? firmowana jest przez prawdziwych projektant?w, np. Marka Ecko, cz?ś? mo?na ściągną? z Internetu za pomocą ?atwej w obs?udze us?ugi. Kolejna zasadnicza zmiana dotyczy sposobu uczestnictwa w wyścigach. Ka?dy gracz otrzymuje na starcie sw?j dom z gara?em, kt?ry stanowi baz? wypadową do wszystkich dzia?a? podj?tych podczas zmaga?. Swoje w?asne cztery kąty umo?liwiają np. odbi?r wewn?trznej poczty elektronicznej, przeglądni?cie stale uaktualnianego biuletynu informującego o nowych samochodach i wyścigach, a tak?e korzystanie z aukcji internetowych na mod?? popularnego serwisu eBay, gdzie inni u?ytkownicy wystawiają do sprzeda?y swoje maszyny. Odpowiedzialny za wydanie gry koncern Atari postara? si? r?wnie?, aby po premierze programu mo?na by?o ściąga? z sieci modele nowych samochod?w. Ich liczba jest uzale?niona od zawartych um?w na wykorzystanie licencji pomi?dzy Atari a producentami prawdziwych aut.

Po podj?ciu gotowości wyruszenia na ulice, gracz udaje si? do gara?u, kt?ry nie spe?nia tylko funkcji dekoracyjnych, ale stwarza r?wnie? mo?liwoś? wyposa?enia auta w kosztowne elementy wyposa?enia wn?trz. Gracz mo?e r?wnie? obchodzi? samoch?d, przygląda? si? mu pod ka?dym kątem, otwiera? drzwi i podziwia? tapicerk?. Jeśli we?miemy pod uwag?, ?e w grze standardowo zawartych jest oko?o 90 luksusowych samochod?w i motocykli, Test Drive Unlimited odkryje si? przed nami nie tylko jako produkt rozrywkowy, ale r?wnie? jako interaktywny katalog aut, kt?re mo?emy dowolnie ogląda? i podziwia?.

Jeśli chodzi o trasy, programiści firmy Atari postanowili powo?a? si? na dobrodziejstwa p?ynące z natury. Areną zmaga? jest hawajska wyspa Oahu, gdzie na przejechanie czeka ponad tysiąc mil dr?g i szos, wiernie odwzorowanych i pieczo?owicie przygotowanych na podstawie zebranych wcześniej danych satelitarnych.

Dzi?ki mo?liwości rozgrywek online, tysiące graczy mo?e bra? udzia? w zmaganiach na wyspie w tym samym momencie, co zbli?a Test Drive Unlimited do produkt?w z gatunku MMO. Gracze mogą wyzywa? na pojedynki innych u?ytkownik?w programu, a zarobione w ten spos?b pieniądze wydawa? np. na rozbudow? samochod?w lub kupno obszerniejszego domu. Ogromną zaletą programu jest mo?liwoś? dowolnego generowania tras w obr?bie wyspy, poprzez wyznaczanie miejsca startu i mety oraz tzw. checkpoint?w (punkt?w czasowych), niezb?dnych do zaliczenia w trakcie jazdy. Pomys?owi i wymagający u?ytkownicy Test Drive Unlimited b?dą w stanie opracowa? w ?atwy spos?b wyścigi, kt?re mogą trwa? nawet trzy godziny czasu rzeczywistego (ponad 50 zasad i ustawie?).

Fantastyczna grafika, osza?amiająca oprawa d?wi?kowa i znakomity model fizyczny doceni ka?dy zwolennik wyścig?w o zr?cznościowym charakterze. Test Drive Unlimited to gra efektowna w ka?dym calu, a wprowadzenie du?ej ilości nowatorskich rozwiąza? powoduje, ?e z pewnością emocji nie zabraknie.

Download:
    Kod:
    Crack
    Kod:

20. #20 Odp: [RapidShare] Test Drive Unlimited 
    Starsza lamka Awatar ZIOM5000
    Słuchajcie,
    mam ukończone 99% gry na profilu multiplayer.

Nie mogę przejść gry do końca, bo jest jakiś błąd, który nie pozwala połączyć się do wyścigów multiplayer (3 między klubowe i ostatnie 10pkt :/) . Wiem, że problem jest znany pośród graczy, ale nie mogę znaleźć konkretnego rozwiązania. Ci co mają już 100% (i poziom As) nie chcą nic mówić, a jedni gadają o crashu.

Widziałem kilka takichtam bajeczek o zcrashowaniu save'a, ale wykonałem (z backupem ;) ) i w ogóle nie zadziałało.

Czy ktoś wie, jak mogę dobić grę do tych 100% ? Bo nie znam innego sposobu oprócz kilku osób na serwerze LAN osiedlowym mających TDU i umawiających się. A to jest u mnie niemożliwe. :/

Za pomoc postawię gibona.
    Zapraszam na cs-projekt.xaa.pl!! Świetny serwer ZM, ogarnięci admini, niski ping.

USP .45 + Famas = 4ever !!!! OWNAGEEE! :D

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni