Free download / pobierz za darmo - Medal of Honor: Pacific Assault Poniżej opis i link do gry. Zapraszam do ściągania i komentowania.
DOWNLOAD
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
|
|
Free download / pobierz za darmo - Medal of Honor: Pacific Assault Poniżej opis i link do gry. Zapraszam do ściągania i komentowania.
DOWNLOAD
witam. Mam pytanko-jak i skad moge sciagnac Medal of honor?
dlaczego nie idzie tego sciągnoć ?
Idzie...
Klikasz free user, odczekujesz bodajże minutę i klikasz download.
Ściągasz jeden part, czekasz 15 minut i już możesz ściągać drugi.
I tak dalej..
Jak ściągnąć Medal of honor?
jak wchodze w te linki to mi wyskakuje jakiś błąd. nie wiem co zrobić.POMÓŻCIE
podaj mi cd key
WItam. Otóż mam problem - pobrałem wszystkie party, rozpakowałem je, wchodzę do głównego folderu i... nie wiem co dalej zrobić. Nie ma żadnej "ikonki do odpalenia gry" a wszystkie instalatory wyświetlają jakiś błąd.... autorun nie działa... proszę o pomoc...
podajcie cd key do medal of honor pacific assault
Jak to zainstalowac ?? Z góry dziękuję
http://www.forum.wiaderko.com/gry-ko...ga-winrar.html
jak to zrobisz napisz jakie rozszerzenie maja pliki ?
Medal of Honor: Wojna na Pacyfiku / Pacific Assault PL
[SPOILER]Dzięki grze Medal of Honor™ Wojna na Pacyfiku przeniesiesz się w czasy II wojny światowej i zostaniesz żołnierzem stacjonującym na Pacyfiku. Jako Tommy Conlin, szeregowiec piechoty morskiej, musisz przetrwać zmasowany atak na Pearl Harbor, by następnie wziąć udział w krwawej kampanii prowadzonej przeciwko japońskim dążeniom do dominacji na Pacyfiku. Od ataku na Pearl Harbor, po kluczową bitwę z japońskimi siłami na wyspie Tarawa, Medal of Honor™ Wojna na Pacyfiku pozwoli posiadaczom komputerów osobistych poznać odwagę, jaka była potrzebna podczas walki z japońskim imperium podczas II wojny światowej. Czas zwycięstwa na Pacyfiku nadchodzi.
Jeśli kogoś interesuje CD KEY do MOH PACIFIC ASSAULT to oto on:
SNLU-BAMU-LP3L-KSFE-JRLD
miłego grania![]()
Czesc szukam Sploszczenia do Medal Of Honor Pacific Assault da mi ktos??;p Z gory Dziękuje.
| « silent hill homecoming BIG PROBLEM | [Download][PC] Dark Sector (2009) » |