Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , , ,

Odsłon tematu: 2392
Narzędzia wątku

Problem z wejsciem na server

damianberber is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam!!!

Jestem ciemny jesli chodzi o CS'a.
Sciagnalem instalke z tego linku: http://www.forum.wiaderko.com/instal...-download.html
Ale, gdy chce wejsc na jaki kolwek serwer wyskakuje mi komunikat:

"This server is using a newer protocol (48) than your client (47). You should check for updates to your client"

Co mam teraz zrobic? Jak mam to zakualizowac? Potrzebne sa jakies patche? Jak tak to skad je wziasc?

Ostatnio edytowane przez damianberber ; 24-10-2008 o 11:58.

Odp: Problem z wejsciem na server

InFiNiTy89 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

no wlasnie... po update ns nie moga wchodzic na wiekszosc serverow :/ mozna cos z tym zrobic? :( plz hlp! :(

Odp: Problem z wejsciem na server

fallenbdg is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

bo to update protokolow serwerow steam i kont steam
dlatego nie mozemy wejsc bo serwery ns maja protokol 47
moze nie dlugo zrobia biniaki na protokol 48 ns
pzdr

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
source Problem z wejsciem na jakikolwiek server
witam zainstalowałem Cs source No steam po zainstalowaniu nie mogę połączyć się z żadnym serverem poprzez dodanie do listu ulubionych lub poprzez connenct po od świeżeniu listy ,,Internet'' i wybraniu jakiego kolwiek servera wyskakuje your version does not match the server. plase...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
[Steam] problem z wejsciem na server
wiec jest taki problem ze wchodze na server mojej wlasnosci siecie cs-ifa a gdy juz wbije to znajduje sie na serverze sieci variatkowo.. jak to jest mozliwe co sie dzieje? jak to zmienic?
Problemy z CS 1.6
[Non Steam] problem z wejsciem na server
elo mam problem z wejsciem na server gdy chce sie polaczyc wyskakuje blad z plikiem Sprites/scope_arc_nw.tga pisać tu lub na GG 6669550 z góry THX
Problemy z CS 1.6
[Non Steam] Problem z wejsciem na server ;/
Elo mam problem otóż jak chce wbić na serwer i już się ładuje to dochodzi do prawie końca i nic ;/ ani anuluj ani alt+f4. Nie dzieje się to tak często bo nieraz uda mi się wejść na serwer. Raczej wina kompa to nie jest bo kiedyś grałem w Cs i nie miałem żadnych problemów ;/ Zasilacz tez jest dobry...
Problemy z CS 1.6
Gdy wchodzę na swój server na nicku admina wyskakuje mi że nie moge wejść na server jeszcze raz ponawiam i zmienia mi nick i klawisze nie są zbindowane musze wchodzic w opcje i use deufalt .... i potem zmieniam nick (na adminowski) i mnie wywala z serva. prosze o pomoc !!!
Problemy z CS 1.6
Witam Mam problem pobrałem CS 1.6 ze strony Counter Strike 1.6 Download zainstalowałem i chce sobie wejść na serwer FreeSerwis @Shooters.pl dodaje strone FreeSerwiS @Shooters.pl Counter Strike 1.6 wczytuje najpierw jeden pasek sie pojawia a potem dochodzi drugi na dole i pisze ze sciaga...
Problemy z CS 1.6
Mam taki problem nie moge wchodzic na zaden server dlaczego wyskakuje mi Failed to contact game server PROSZE O POMOC PLX Z GÓRY DZIEKI
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
problem z wejsciem na server z hasłem
mam taki problem gdy chce wejsc na jakis server z hasłem oczywiście ze steam to wyskakuje invalid server password i tak jest z każdym serverem z hasłem. Na non steam wszystko normalnie działa.Co może być przyczyną tego problemu?? pzdr;p
Problemy z CS 1.6
problem z wejsciem na server
witam mam taki problem dzis rano jeszcze gralem w cs po jakiejs godzinie gry wyskoczyl mi blad... blad polega na tym gdy wejde na server jestem na nim przez 2 sec i wyrzuca mnie do puplitu pokazuje mi blad i rozlacza mi internet 9 mam neo 1 mb ) ...
Problemy z CS 1.6
problem z wejsciem na server
klikam conect laduja mi sie pierwsze 3 kreski i dalej nic;/czekalem 5 minut i pisalo Time out patch v. 23B cs przeinstalowywany byl. co mam robic/;/ mam radiowke
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz