Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , , , , ,

Odsłon tematu: 3777
Narzędzia wątku

Patch Non Steam. Wiecej serverow widocznych.

Pleyah is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Znalazlem na jednym ze szweckich forum.

Wystarczy wlaczyc plik przed uruchomieniem Non-Steama. Plik nie musi byc w folderze Non-Stema.

Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
CS:S non-steam: brak polskich serverow!
Na liście serverow po odswieżeniu odnajduje ok. 2000 serverow lecz tylko 3-5 servery polskie. Wyczytałem, że zależy to od pliku MasterServers.vdf. Czy posiada ktoś receptę na ten problem, bądź jakiegoś lepszego MasterServers.vdf ? Mowa oczywiście o CS:S non-steam
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Konto Steam CS1.6,CS:S i wiecej!
Witam. Sprzedam konto steam. Gry znajdujące się na koncie steam: -Day of Defead Source -CS 1.6 -CS: S -Portal -CS: CZ -HL2 Lost Coast -HL2 Deathmatch
Gry
[Steam] Mało serverów STEAM?
Mam taki problem... otóż moja wyszukiwarka STEAM wyszukuje tylko ok. 2k serverów (to chyba malo) W dodatku praktycznie co drugi server to NS... Dodam, ze mam NEO 2mb, router. Czy tak ma byc? ;/
Problemy z CS 1.6
[Non Steam] Cs 1.6 non steam nie wyszukuje serverów
Witam mam problem z Cs 1.6 non steam bo nie wyszukuje serverów pobrałem z interneta najnowsze masterservers i mam patcha23.Jak to naprawić?
Problemy z CS 1.6
Siec serverów Reaktywacja [STEAM]
SIEĆ SERVERÓW CS:S REAKTYWACJA! SERVER Z MODEM WARCRAFT3 http://cache.www.gametracker.com/server_info/80.238.112.245:27233/banner_560x95.png?random=589049 IP Serwera: 80.238.112.245:27233 Nazwa serwera: REAKTYWACJA WCS Gra: Counter-Strike Source Hasło: Brak Typ Rozgrywki: WCS MOD Typ...
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Nie szuka mi serverów STEAM !!
Nie wiem dlaczego ale jak włączyłem dzisiaj CSa 1.6 STEAM to nie wyszukuje mi serverów. I nie wiem dlaczego... Próbowałem reinstalować wszystko i też nie pomogło... Co mam jeszcze zrobić?? Tylko nie piszcie mi ze mam patcha ściągać BO TO STEAM !! HELPPPP
Problemy z CS 1.6
Sieć serverów e-PMG.pl Steam+Nonsteam
http://www.e-pmg.pl/reklama/welcome.jpg Portal E-PMG.pl zachęca wszystkich graczy Do sprawdzenia poziomu zadowolenia Z gry na serwerach E-PMG.pl http://www.e-pmg.pl/reklama/about.jpg Jako grupa ludzi którzy od wielu lat grają w gry komputerowe a wielu z nas od wielu lat gra głównie w...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Patch na Steam. Wiecej widocznych serverow.
Znalazlem na jednym ze szweckich forum. Wystarczy wlaczyc plik przed uruchomieniem Steama. Plik nie musi byc w folderze Stema. Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Nie można połączyć się z siecią steam. Może być to problem połączenia z internetem lub z serwerami steam. Więcej informacji na http://www.steampowered.com
dziś jak włączyłem steam'a, to kazali mi sie zalogować. jest to normalne, bo miałem to parę razy. ale.. gdy karzą Ci się tak od czasu do czasu zalogować no to musisz to zrobić. mam już wpisany nick i jeszcze hasło zostało. hasło wpisane, klikam zaloguj i lipa :( piszę, że hasło lub nick jest...
Problemy z CS 1.6
Wyszukiwarka Serverów Non-Steam
Pamiętam że jest takie coś chyba Masterservers.vdf czy coś że wyszukuje mi TYLKO servery non steam . Szukałem na wiaderko, ale nie mogłem znaleźć. Mam CSS
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz