Hej jestem tu nowy witam wasz.Mam problem z tą grą ściągnołem wszystkie party i emulator i co mam zrobić????????Pomocy??????????
|
|
Hej jestem tu nowy witam wasz.Mam problem z tą grą ściągnołem wszystkie party i emulator i co mam zrobić????????Pomocy??????????
Hej witam wasz.Mam problem z tą grą ściągnołem wszystkie party i emulator i co mam zrobić teraz????????Pomocy??????????
Pomocy co zrobić ma jak ścigłem emulator i wszystkie party???bo jestem w tym zielony
ja mam tak samo i też wiem :(
Jak skonfigurować to ze szło grać na klawiaturze?????????
EEEEEEE Pomocy! Pierwsze pytanie. TO jest na ps2? Drugie. To trzeba wszystko ściągnąć? Chciałbym link tej gry ale na pc. PLIZ
Ej pomużcie! Nie wim co zrobić. To jest na ps2? Chciałbym na PC. Plzi na link! Ppliz Pliz Moje gg:4648164 piszcie bo mam wiele pytań!!! PLIZ
To linki do gry:
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Emulator gier PlayStation 2
Wymagania systemowe:
*Twoja karta graficzna musi obsługiwać Pixel Shader
*Minimum 512 MB RAM
*Procesor: Jak najlepszy. Im lepszy tym szybciej będzie działał emulator.
Download:
Bez emulatora się nie obędzie ponieważ gra nie wyszła i nie wyjdzie na PCKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Jak skonfigurować sterowanie w tej grze bo ja nie umiem powei mi ktoś??????????
Panowie ile zajęło Wam ściąganie tej gry? Ja ściągam już 5part :) Jeszcze trohę sporo. He He.
Tak się spytam. Czy nie mieliście wirusów jak to ściągaliście? Kurde już mam 3 nie wiem czy to przez to.
EJ jak mi się ściągną wszystkie party i emulator to co mam robić?
Pliz o dokładną odp.
| « [Download][PS2] wwe smackdown vs. raw 2007 | [RS] WWE SmackDown vs. Raw 2010 (PS2) » |