Rozpakowujesz WinRarem 1 part gry i meulator następnie odpalasz plik ISO w emulatorze i możesz grać :)
|
|
Rozpakowujesz WinRarem 1 part gry i meulator następnie odpalasz plik ISO w emulatorze i możesz grać :)
AA czyli tylko 1part mam wypakowac inne nie?
Bo ja mam taką sytuację. Jak ściągam party i jak się to ściągnie to mam to na "pobieranie plików" I jak chce dać to na pulpit to się nie da tylko da się do wypakować więc co mam zrobić?
EEEEE Mam mały problem. Jak mi się wszystko ściągło to chciałem wypakować part1 do folderu ale wystąpił jakiś błąd: ! C:\Documents and Settings\ppp\Moje dokumenty\Pobieranie\WWE.SmackDown.vs.Raw.2009.PAL.PS2DVD-VATOS.part04.rar: Archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone
Co to jest? Pomożecie??
Ściągnołem i to samo.
Heh no nie wiem co zrobić. Coś tam zrobiłem ale nie wiem co. A jak chce rozpakować emulator to normalnie koszmar potrzebuje jakiegoś kolesia który będzie mi mówił co mam robić na gg. Moje to 4648164. Pomożecie?
kurde cos zem zrobil i mam wszystko emulator i gre ale jak chce odpalic gre to wtedy mi wyskakuje okno z nero zebym dal do na plyte dvd. A moze nie wloczylem pliku iso? A gdzie on jest?
EEEE no to mam problem. Jak chce dać gre wyskakuje mi emulator i musze chyba go skonfigurować ale nie wiem jak bo bez tego gra nie che mi pujsc.
EEE Jak daje folder w kturym wszystko zozpakowalem to mam tam takie dwa blekitne pola i w nich jest taka 2 a i jescze jedno pole na kturym jest plytka. Jak daje plytke to wyskakuje mi nero jak daje dwije wyskakuje mi czarne okienko i cos sie w nim laduje ale wyskakuje error i nagle wyskakuje mi emulator i tam sie ustawia jezyk sterowanie ale po angielsku. chce dac konfiguracje ale nie wiem co mam zrobic tam jest cos o iso ale no poprostu nie weim co mam dac prosze pomucie bardzo prpsze nie moglem sie doczekac az zagram w tom gre.
EE Jak widać na załączniku pisze co mam robić. Ale ja nie zbyt wiem co mam robić czy mugłby ktoś mi to wytłumaczyć? Krok po kroczku bardzo proszę.
A Jak się teraz kapłem to trzeba ściągać (ten załącznik) Nie bujcie się nie ma rzadnych wirusów naprawdę Ja z wisrusami walczę a nie tworzę.
Ostatnio edytowane przez wwe raw ; 21-08-2009 o 20:16
A i jak w tym załączniku pisze mam dać bios do folderu bios ale jak? A następnie utwórz iso plik. No ciekaw jak.
A wogule to jaki ma byc ten obraz gry???? Pomożecie? Bo coś tu mam ale nie wiem jaki ma byc obraz gry?
Wytłumaczy ktoś krok po kroku, co zrobić jak już ściągnąłem grę ?
Mam problem z memorkami wyskakuje że mam zformatować naciskam Yes gdy już się zformatuje pisze "no data" i nie wiem co zrobić pomóżcie
witam mam originalną grę smack down vs raw 2009 na ps2 i jeś li odpale na kompurze to bedzie dzialac na ps2?
jak ktoś chce odpalić na pc to pisać na gg9128120 napiszę jak i co krok po kroku
[lang=en]Thank you brother.[/lang]
| « [Download][PS2] wwe smackdown vs. raw 2007 | [RS] WWE SmackDown vs. Raw 2010 (PS2) » |