Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , , , , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: teeworlds zombie server, cs atak zombi do pobrania, zombi mody ip, zombie mod cod 1 server, gta san andreas zombie mod free download, cod4 cracked btd asc zombi server, zombi mode cs, css zombi bots server, cs 1.6 boty zombi 2010, ip zombie p, serwer zombie strike cs 1.6

Odsłon tematu: 7776
Narzędzia wątku

Szukam servera zombie mod cs 1.6 ns gdzie zombie atakuje w dzien :)

Vtaj
Gość

Witam i przepraszam ze tu wam zawracam glowe takimi sprwami ale mam do was wielka prosbe , szukam servera cs 1.6 Nonsteam zombie mod gdzie zombie atakuje w dzien , wiecie o co chodzi ze panuje dzien . Jesli ktos ma taki server to bardzo bym prosil by podal mi Ip bede bardzo wdzieczny z gory dziekuje . Jesli moja prosbe napisalem w zlym dziale to prosze admina o to bo nie usuwal posta tylko go przeniosl gdzie jego miejsce :) bo naprawde jestem tu 1 raz i nie wiem gdzie go mialem umiescic . kontakt gg : 4346430 . tu tez mozecie wysylac ip jesli macie taki wlasnie server . Z gory Thxxx i dobranoc :)

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Zombie Plague Mod 4.3 - Zombie Mod infection - Instalacja, download, poradnik konfuguracji, jak grać?
Zombie Plague Mod - Zombie Mod infection Opis moda: Jest to znany wielu osobom zombie mod "infection" - na początku rundy jeden gracz staje się zombie i ma za zadanie zarazić resztę graczy. Zarażony gracz staje się zombie takim jak poprzedni - ma za zadanie zarazić resztę ludzi. Zombie nie mają...
Zombie Plague
Serwer Zombie Mod Ludzie vs Zombie (Boty) v34
Siema,Tak jak w temacie szukam takiego serwera chodzi o to że grałem na Rosyjskim serverze i bardzo mi się ten serwer spodobał ale dzień później został wyłączony:( I jak ma taki server to niech mi poda IP ... Tylko żeby Non Steam z góry dzięki za pomoc ... Kto mi poda Ip będzie miał :faja:
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Szukam servera zombie mod CSS
Witam szukam servera zombie mod na cs source.Chcę żeby grało na nim ponad 30 osob najlepiej żeby był polski ale może też być z innego kraju.Piszę tu dlatego że nie moge wyszukać u siebie.Jak ktoś może mi pomóc to proszę pisać w tym temacie...
biohazard (zombie mod) - instalacja, download, dodatkowe pluginy, boty do zombie mod
Witam! Dziś przedstawię Wam alternatywę zombie plague. Oto biohazard (zombie mod) http://www.damian550.yoyo.pl/logo_biohazard.jpg http://www.damian550.yoyo.pl/opis.png Podstawowe różnice: Zombie wybierany jest na początku rundy Zombie ma mniej życia, ale za to jak dostanie, to życie się...
Przydatne pluginy AMX i AMXX
[PL][NS/S][FFA] ZoMbIe -TeAm- SerweR [cs-zombie.cba.pl][TR66] @ Postrzelaj.pl
Zapraszamy na nasz nowy serwer FFA klanu ZoMbIe TeAm IP: 91.203.135.223:27106 PASS: 123 Oferujemy: -miłą atmosferę -profesjonalną administrację Posiadamy aktualnie 35 niestandardowych map
[PL] Kawiarenka ZOMBIE |Reloaded| FastDL @ Serwer-Zombie.pl
Nazwa: Kawiarenka ZOMBIE |Reloaded| FastDL @ Serwer-Zombie.pl IP: 83.143.134.18:27015 Tick: 66 Slotów: 40 Mapy: zombie_snowslide_beta1 zm_zomgzombies_v1 zm_winterfun_b4a zm_vc2_winterfun
Nazwa: Left 4 Zombie [Zombie Plague] @ WhiteRabbit.pl
Nazwa: Left 4 Zombie @ WhiteRabbit.pl IP: 85.232.244.16:27015 Sloty: 18 Mod: Zombie Plague 4.2 Server : Steam
Serwery CS:CZ Steam i Non Steam
Plugin ktory zmienia wyglad zombie na admin zombie
Szukam pluginu który zmieni wygląd zwyklego zombie na specjalny wyglad zombie tylko dla adminowi. Proszę o pomoc :)
Szukam pluginu AMX/AMXX
polski zombie mod infection(zombie quarantine)
myslalem troche nad tym i doszedlem do wniosku ze jednak udostepnie plugin, ktory posiadam jedynie ja, bo sam edytowalem cos o czym wspomne dalej jakis czas temu zrobilem temat, dalem tam pluga, ale i tak byl w porownaniu do tego do dupy... juz pare miesiecy edytuje go na wlasna reke...
Amx Mod X
Zombie-Strike i Zombie Mod Infection by MysticDeatch.com xD
Mod został zrobiony na podstawie pluginu Apophisa (czy jakoś tak).Plugin daje takie same możliwości jak plug Mystic Deatcha i wg mnie jest o niebo lepszy jak on działa: Po 10 sec zostaje wybierany 1 zombie który ma odnawialne życie.Ludzie zostają automatycznie przerzucani do CT a zombie jest w...
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz