Witam mam do sprzedania szablony za sms 6zl
takie jak
nbk.com.pl
www.bez-cenzury.pl
synthetic.com.pl
easyMAKERS
F2K.pl MultiGaminG Since 2oo8
www.pwned.COM.PL
www.eFEKT-gaming.eu
PISAC NA GG 6662330
UCZCIWI TYLKO
|
|
Witam mam do sprzedania szablony za sms 6zl
takie jak
nbk.com.pl
www.bez-cenzury.pl
synthetic.com.pl
easyMAKERS
F2K.pl MultiGaminG Since 2oo8
www.pwned.COM.PL
www.eFEKT-gaming.eu
PISAC NA GG 6662330
UCZCIWI TYLKO
Ostatnio edytowane przez Reyes10 ; 15-11-2008 o 20:24
Koleś ! Sprzedajesz szablony tych klanu co zapłacili grube pieniądze .. np : z nbk.com.pl ! i ty je sprzedajesz tylko za 6 zł ? PRAWA ZASTRZEŻONE ! TEN SZABLON JEST SKRADZIONY . TERAZ WIELE KLANÓW MAJĄ ZA 6 zł TAKI SZABLON A TEN KLAN MÓGŁ ZA NIEGO DAĆ PONAD 100 zł ! NA MIEJSCU KLANU NBK.COM.PL - KUPUJESZ IM NEW SZABLON LUB SĄD ; ]
Tzn tak...pokaż te szblony przynajmniej w małym przekrojiu, bo teraz to napewno bym Ci nie uwierzył bo może chcesz sobie zarobi :/ i tak jak w/w post .
Temat powinnien byc CLOSE
Facet hakuje leadera jakiegos klanu przjmuje Stronke i teraz sprzdaje za sms pewnie jeszcze cie okradnie na tym.
NIE polecam zakupu.
Klan nbk.com.pl teraz wchodzi na stronki i szuka ile jest jego szablonu . Wszyscy tłumaczą się że go kupili ; [ . Tak jak już mówiłem wyżej SĄD lub zakup innego szablonu .
stary pozdro wjebałes sie ostro xD
No ale szablony fajne
Po co to odgrzewacie, temat dawno by już zniknoł, ale nie! bo są tacy posto-nabijacze którzy muszą nabijać.... ZOMFG
hihihi. Co teraz. Ja również uważam to za kradzież, ale czegoś tutaj nie łapie. Mówicie że kradnie, ale wy wcale nie jesteście święci (nie mówie o wszystkich), bo Valve tez ktos okrada używając nonsteama , co nie. -.-
RegereTtioN zbłaźniłeś się na potęge, nibytaki przeciwyny a na waszym www jest szablon nbk.... Takie klany powinno się tępić.
ciN.ek . Kupiłem go od innego kolesia . Mówiłem z nbk i wszystko uzgodniliśmy . Omg jak nie wiesz co i jak to nie gadaj o_O . Szablon zmienimy .. nie bój się .
jestem Liderem klanu nbk, chciałem napisać tylko że człowiek który sprzedał nasz szablon jest zwykłym złodziejem, sprzedawał szablony razem z zawartością znakiem firmowym naszego klanu, nie rozumiem tylko ludzi, którzy to kupują i co robią tutaj moderatorzy że ten temat jeszcze nie zniknął. Ludzie którzy tłumaczą się że mogą używać naszego logo bo wykupili szablon mają coś nie równo pod sufitem. Złodzieju mowa do reyesa miej odwagę się do mnie odezwać. Nie chce cie straszyć ale za to jest paragraf.
RegereTtioN szablon nbk nie jest warty 100zł bo to przeróbka free szablonu za taka przeróbkę można zapłacić 10zł, pacior_to zeby nie bylo można używać tego herbu/loga to musiał bys sobie zastrzec do niego prawo ale to nie tak "zastrzegam prawo" tylko poprzez urzędy, możesz sie sądzić ale musisz mieć zapisane to w warstwach (np format psd) tak samo jak caly szablon a to jest przeróbka i nie wiem czy można sie sadzić bo szablon jest własnością szablonycms.pl a oni maja w licencji ze nie można go sprzedawać nawet pod zmieniona postacią graficzna a ty poprzez sad chciałbyś uzyskać jakieś odszkodowanie a żeby doszło to właściciele szablonycms musieli by wyrazić zgodę
co do reszty szablonów jeżeli żaden nie jest przeróbką i autorzy maja pliki ktore mogły by potwierdzić ze to oni sa autorami a "oskarżony" nie posiadał by tych plikow to sprawa jest prosta w przypadku przerobionych darmowych szablonów juz nie

| « Problem z napisami do filmu... | [KND] Counter Strike 1.6 Non steam server TP » |