UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Wątek: Rose

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 54
  1. #1 Rose 
    Lamka Awatar Pindole|SzajbA
    więc od paru dni zauważyłem ze Rose gra jakoś podejrzanie ... znaczy zawsze trafia perfekcyjnie zawsze wie gdzie kto jest jak by miał info od boga

tu proszę demko jakie nakręciłem przed chwila ale sadze ze z HLTV więcej tego znajdziemy
    zapraszam do oceniania moim zdaniem to jest jakieś wspomagacz
    http://hostuje.net/file.php?id=1bd48...5b34009495deaf

2. #2 Odp: Rose 
    Lamka Awatar Mr.Rasher'owski
    Uważam podobnie

3. #3 Odp: Rose 
    Admin HJ Awatar The_Jackal
    Musiał mieć info, nie może być inaczej...
    1. akcja z trupa
    2. akcja na gali - gość się skradał, info?
    3. akcja na piaskownicy - info bez komentarza
    InGame: Jackal
    [CoD]
    CAVEIRA!

4. #4 Odp: Rose 
    Starsza lamka Awatar ` JaJeK
    Wg. mnie odpał
    1. Akcja w trupie, gdzie zabił Hiszpana - no comment
    2. Akcja gdzie był na środku, i patrzył sie na wyjście z bramy, nagle patrzy się na wyjście z trupa na b - bez komentarza
    3. Zaraz znów patrzy się na bramę, i zabija pogromce - tu można polemizować, gdyż mógł grać na słuch (w co wątpie)
    4. Od środka patrzy się na skrzynkę na a, gdzie wyłazi CT. - bez komentarza.
    5. Najlepsza akcja, na długiej w dołku. Koleś się nie wychylał, a ten bach strzał i kill - bez komentarza.

5. #5 Odp: Rose 
    albo siedzi z kims na TS VT skype i ktos mu daje te info albo WH pozatym zawsze perfekcyjnie trafia w cel na AWP tego tak nie widac ale zapewne widzieliscie wiele razy jego stary i akcje jak gra medykiem

---------- Post dodany 16-01-2011 o godzinie 22:38 ----------

pozwole sobie wysunac temat na wierzch

6. #6 Odp: Rose 
    Admin HJ Awatar ~IV~
    Moim zdaniem Rose jest czysty. Wiele razy obserwowałem jego grę na prośbę innych graczy i nie zauważyłem niczego po za tym, że ogarnia :)
    ~IV~ Hiszpańskie dziewczyny <3

7. #7 Odp: Rose 
    Admin HJ
    ja niestety uwazam że rose z czystoscia ma tyle wspolnego co moje auto po zimie i buty po deszczowych juwenaliach, poprostu chlopak jest kumaty i ciezko go przylapac.

8. #8 Odp: Rose 
    el Wymiataczos Awatar kikoru
    dla mnie odpalony
    Spooky^
    Sola'Mira

9. #9 Odp: Rose 
    Moderator Awatar Major
    też na niego patrzyłem - niektóre info centralnie z dupy, ale nigdy nie widziałem nic dzięki czemu miałbym 100% pewność

Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by następnie pokonać doświadczeniem

Nadal pierdolę pop i wkurwia mnie emo. Nadal kochamy rap, który gloryfikuje przemoc.
    - Słoń

10. #10 Odp: Rose 
    Cytat Zamieszczone przez Major Zobacz posta
    ale nigdy nie widziałem nic dzięki czemu miałbym 100% pewność
    A mi się wydaje, że akcja na dust2 w piaskownicy mówi wszystko... Przecież typa nawet widać nie było. Może słyszał jak oddycha przez te super hiper słuchawki?
    Jak dla mnie odpalony i to demko nawet dobrze to pokazuje - w każdej akcji jest coś dziwnego...
    Ostatnio edytowane przez The_Jackal ; 17-01-2011 o 14:42
    [CoD]
    CAVEIRA!

11. #11 Odp: Rose 
    Spamer z doświadczeniem Awatar Novi
    Wysunę swoje refleksje.
    Zapewne oprócz mnie zwracacie dobrze na niego uwage. Nie będę nawiązywał do dema, bo tam tylko 2 akcje są podejrzane.
    Wracając, zwróćcie uwagę, że on znajduje się w miejscach zawsze, gdzie idą ludzie. Taka mała dygresja. Nigdy nie poszedł jak patrzyłem na bs'a lub miejsce, gdzie szły max 2 osoby. Następnym etapem jego gry jest wyczekiwanie. I Teraz to jego ' ukrywanie się '. Niby pozornie gracz patrzy się w inny miejsce niż idą przeciwnicy, ale Nigdy nie jest odwrócony do tego miejsca plecami ( dla nie wiedzących - na WH/esp nei widać co się dzieje za plecami gracza ). Zawsze, gdy gracze są blisko wejścia, nagle magicznie mu się przypomiina - Ooo.! przecież tam też mogą wejść.
    Powiem tak, chłopak gra na wh na 100pro. Wszystkie demka jakie obejrzycie, będą dowodem, tylko trzeba pomyśleć, pozastanawiać się. najlepiej oglądać demka nagrywane na WH/esp/admin esp.
    Za długo gram w tą gre, za długo adminowałem na serwach, by tego nie zauważyć. Myślę że opisałem to chaotycznie, ale mniej lub więcej przybliży wam mój tok myślenia, co zaowocuje tym, że i admini zrozumieją, że jest Brudasem ten gracz.

12. #12 Odp: Rose 
    Cytat Zamieszczone przez Novi Zobacz posta
    Wysunę swoje refleksje.
    Wracając, zwróćcie uwagę, że on znajduje się w miejscach zawsze, gdzie idą ludzie. Taka mała dygresja. Nigdy nie poszedł jak patrzyłem na bs'a lub miejsce, gdzie szły max 2 osoby. Następnym etapem jego gry jest wyczekiwanie. I Teraz to jego ' ukrywanie się '. Niby pozornie gracz patrzy się w inny miejsce niż idą przeciwnicy, ale Nigdy nie jest odwrócony do tego miejsca plecami ( dla nie wiedzących - na WH/esp nei widać co się dzieje za plecami gracza ). Zawsze, gdy gracze są blisko wejścia, nagle magicznie mu się przypomiina - Ooo.! przecież tam też mogą wejść.
    Opisałeś to bardzo dobrze - sam byłem adminem i wiem jak to działa (admin esp to cudowna broń).
    Krótko i na temat - rose zawsze wie co, gdzie i jak.
    [CoD]
    CAVEIRA!

13. #13 Odp: Rose 
    Admin HJ Awatar `eXe.
    Jak dla mnie odpalony. Zawsze wie gdzie kto jest.

14. #14 Odp: Rose 
    Lamka
    Dostałem "info od Boga", że ktoś pode mną dołki kopie na forum :)
    Na wstępie zaznaczę, że w ogóle nie biorę sobie do serca komentarzy ludzi grających na takim poziomie jak Szajba, Rusher'owski, Jackal, JaJeK, zbujecky, novi, czy eXe. Gram już trochę na tym serwerze i kojarzę te nicki, więc wiem, że słuchanie w tej sprawie któregokolwiek z tych graczy jest jak kupowanie Fiata tylko dlatego, iż producent Fiata twierdzi, że to dobry samochód. Mianowicie jest to całkiem subiektywna opinia interesanta. Np. "Jak dla mnie odpalony. Zawsze wie gdzie kto jest." - jest to wydany osąd przez człowieka rozdrażnionego tym, że go często zabijam, człowieka który ma interes w tym, żeby mnie zbanowano. Tak samo jest z pozostałą grupą ludzi których wymieniłem wcześniej.
    Przyznam się, że prawie zawsze kiedy nie żyje, a Ty eXe jesteś w drugim teamie to podglądam gdzie biegasz/chodzisz, po to, żeby wiedzieć, gdzie rzucić he, albo gdzie się na Ciebie przyczaić bo jest za Ciebie najwięcej expa i m.in. dzięki temu poziom wskakuje mi tak szybko. Więc Twojemu rozdrażnieniu akurat się nie dziwie :)
    Teraz może komentarz do demka. Jestem rozczarowany, że wybraliście takie słabe, tylko pierwsza runda jest ciekawa.
    JaJeK: punkty 1,2,3 - wszystkich słyszałem z dużym jak na CSa wyprzedzeniem czasowym, 4 - jedyną możliwością gdzie mógł się znajdować ten gracz była skrzynia, chyba, że potrafisz zawisnąć w powietrzu. Na gale nie mógł wskoczyć bo to za wysoko. 5 - może wystarczy jedno słowo - BOMBA - proste?
    Jackal: punkt 2 - widocznie skradał się słabo, już miałem podkładać pakę, a on zrobił krok przy pudle.

Nie wiem jak można się tak rozwodzić na forum na temat demka z nagranymi dwoma czy trzema rundami na których nie ma kompletnie nic podejrzanego jeśli obiektywnie i fachowo to ocenić. Nie oglądałem tego na wh bo raczej nie mam na dysku więc nie wiem jak to wygląda bez ścian w co pewnie większość z was nie wierzy, ale jeśli macie wątpliwości to niech obejrzy to demko admin który ma słuchawki stworzone z myślą o grach takich jak CS. Ja korzystam z Plantronicsów, które kupiłem dość dawno, kiedy jeszcze zależało mi żeby osiągnąć w tej grze coś więcej i nie chodzi mi o serwer FFA z cod modem :)

15. #15 Odp: Rose 
    Cytat Zamieszczone przez rolf aka rose Zobacz posta
    Jackal: punkt 2 - widocznie skradał się słabo, już miałem podkładać pakę, a on zrobił krok przy pudle.
    Punkt 2... No fajnie, a 1 i 3 to co? Nie da się wyłgać? Nie wiem co kombinujesz, ale nie pasuje mi to - tyle ode mnie.
    Poza tym o jakim poziomie gry mówisz (wbiłem ostatnio 42 oficerem, fajnie nie)? Wiesz jak już będziesz duży chłopak to zrozumiesz, że nie którzy traktują to tylko jako zabawę.
    Moje zdanie pozostanie nie zmienione - biegasz odpalony.
    [CoD]
    CAVEIRA!

16. #16 Odp: Rose 
    dla nie cs jest tylko zabawa i rozrywka nie jestem jakis super pro ograr ale swoje juz przegralem i wiele widzialem
    adminowalem na wielu serwerach i jestem pewien jak bym mial mozliwosc nagrania dema z admin esp to bylo twoje "info od boga" widac czarno na bialym

17. #17 Odp: Rose 
    Lamka Awatar Amikk
    Dla mnie rose jest czysty poprostu umie grac jakby takie neo albo taz wbil to wiadomo ze by 80 lvl wbil w tydzien mniej.
    Ale to moje zdanie wiec sie nie czepiajcie :D

18. #18 Odp: Rose 
    el Wymiataczos Awatar AN0N!M
    Do banicji

19. #19 Odp: Rose 
    Spamer z doświadczeniem Awatar Novi
    Cytat Zamieszczone przez rolf aka rose Zobacz posta
    Dostałem "info od Boga", że ktoś pode mną dołki kopie na forum :)
    Na wstępie zaznaczę, że w ogóle nie biorę sobie do serca komentarzy ludzi grających na takim poziomie jak Szajba, Rusher'owski, Jackal, JaJeK, zbujecky, novi, czy eXe. Gram już trochę na tym serwerze i kojarzę te nicki, więc wiem, że słuchanie w tej sprawie któregokolwiek z tych graczy jest jak kupowanie Fiata tylko dlatego, iż producent Fiata twierdzi, że to dobry samochód. Mianowicie jest to całkiem subiektywna opinia interesanta. Np. "Jak dla mnie odpalony. Zawsze wie gdzie kto jest." - jest to wydany osąd przez człowieka rozdrażnionego tym, że go często zabijam, człowieka który ma interes w tym, żeby mnie zbanowano. Tak samo jest z pozostałą grupą ludzi których wymieniłem wcześniej.
    Przyznam się, że prawie zawsze kiedy nie żyje, a Ty eXe jesteś w drugim teamie to podglądam gdzie biegasz/chodzisz, po to, żeby wiedzieć, gdzie rzucić he, albo gdzie się na Ciebie przyczaić bo jest za Ciebie najwięcej expa i m.in. dzięki temu poziom wskakuje mi tak szybko. Więc Twojemu rozdrażnieniu akurat się nie dziwie :)
    Teraz może komentarz do demka. Jestem rozczarowany, że wybraliście takie słabe, tylko pierwsza runda jest ciekawa.
    JaJeK: punkty 1,2,3 - wszystkich słyszałem z dużym jak na CSa wyprzedzeniem czasowym, 4 - jedyną możliwością gdzie mógł się znajdować ten gracz była skrzynia, chyba, że potrafisz zawisnąć w powietrzu. Na gale nie mógł wskoczyć bo to za wysoko. 5 - może wystarczy jedno słowo - BOMBA - proste?

Nie wiem jak można się tak rozwodzić na forum na temat demka z nagranymi dwoma czy trzema rundami na których nie ma kompletnie nic podejrzanego jeśli obiektywnie i fachowo to ocenić. Nie oglądałem tego na wh bo raczej nie mam na dysku więc nie wiem jak to wygląda bez ścian w co pewnie większość z was nie wierzy, ale jeśli macie wątpliwości to niech obejrzy to demko admin który ma słuchawki stworzone z myślą o grach takich jak CS. Ja korzystam z Plantronicsów, które kupiłem dość dawno, kiedy jeszcze zależało mi żeby osiągnąć w tej grze coś więcej i nie chodzi mi o serwer FFA z cod modem :)

najwidoczniej za slabo mnie znasz by mnie oceniac i twierdzić jaki poziom reprezentuje.

20. #20 Odp: Rose 
    Lamka
    Jackal rozumiem, że jesteś przykładem osoby która traktuje to tylko jako zabawę, dlatego wchodzisz na forum i piszesz durne komentarze bez zastanowienia :)
    Gdybyś przeczytał dokładnie mojego posta to zrozumiałbyś, że twoje 1,3 to 1,5 JaJkA :) Chyba, że głowisz się jeszcze nad tym jak mogłem zastrzelić gracza znajdującego się na podeście? Obok mnie został przez niego zastrzelony mój kompan, więc nie trudno było się domyślić gdzie stoi sniper.

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni