Zamieszczone przez
rolf aka rose
Dostałem "info od Boga", że ktoś pode mną dołki kopie na forum :)
Na wstępie zaznaczę, że w ogóle nie biorę sobie do serca komentarzy ludzi grających na takim poziomie jak Szajba, Rusher'owski, Jackal, JaJeK, zbujecky, novi, czy eXe. Gram już trochę na tym serwerze i kojarzę te nicki, więc wiem, że słuchanie w tej sprawie któregokolwiek z tych graczy jest jak kupowanie Fiata tylko dlatego, iż producent Fiata twierdzi, że to dobry samochód. Mianowicie jest to całkiem subiektywna opinia interesanta. Np. "Jak dla mnie odpalony. Zawsze wie gdzie kto jest." - jest to wydany osąd przez człowieka rozdrażnionego tym, że go często zabijam, człowieka który ma interes w tym, żeby mnie zbanowano. Tak samo jest z pozostałą grupą ludzi których wymieniłem wcześniej.
Przyznam się, że prawie zawsze kiedy nie żyje, a Ty eXe jesteś w drugim teamie to podglądam gdzie biegasz/chodzisz, po to, żeby wiedzieć, gdzie rzucić he, albo gdzie się na Ciebie przyczaić bo jest za Ciebie najwięcej expa i m.in. dzięki temu poziom wskakuje mi tak szybko. Więc Twojemu rozdrażnieniu akurat się nie dziwie :)
Teraz może komentarz do demka. Jestem rozczarowany, że wybraliście takie słabe, tylko pierwsza runda jest ciekawa.
JaJeK: punkty 1,2,3 - wszystkich słyszałem z dużym jak na CSa wyprzedzeniem czasowym, 4 - jedyną możliwością gdzie mógł się znajdować ten gracz była skrzynia, chyba, że potrafisz zawisnąć w powietrzu. Na gale nie mógł wskoczyć bo to za wysoko. 5 - może wystarczy jedno słowo - BOMBA - proste?
Jackal: punkt 2 - widocznie skradał się słabo, już miałem podkładać pakę, a on zrobił krok przy pudle.
Nie wiem jak można się tak rozwodzić na forum na temat demka z nagranymi dwoma czy trzema rundami na których nie ma kompletnie nic podejrzanego jeśli obiektywnie i fachowo to ocenić. Nie oglądałem tego na wh bo raczej nie mam na dysku więc nie wiem jak to wygląda bez ścian w co pewnie większość z was nie wierzy, ale jeśli macie wątpliwości to niech obejrzy to demko admin który ma słuchawki stworzone z myślą o grach takich jak CS. Ja korzystam z Plantronicsów, które kupiłem dość dawno, kiedy jeszcze zależało mi żeby osiągnąć w tej grze coś więcej i nie chodzi mi o serwer FFA z cod modem :)