Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , , , , , , , , , , , , , , ,

Odsłon tematu: 2506
Narzędzia wątku

Robie banerny (duże loga umieszczane najczęsniej w górej częsci strony ;D ] za wstawienie mojego herbu na stronę...

giwera is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Witam robie banery dla stron... w zamian za reklame mojej strony... czyli za umieszczenie mojego herbu lub banera na strone jedyne moje wymagania to,

żeby strona miała minimum +30 wizyt dziennie

i żeby nie była to strona na tnb (żal) najlepiej żeby była pod webspell ;D

Przykładowe logo zrobione w 3 minuty... (te napisy Giwera Klan Counter Strike 1.6 -> to oczywiście nie będą w banerkach)

Efektywniejsze banery oczywiście pod dane zamówienie...

Prosze pisac...

*adres swojej strony
*kolor baneru
*ewentualnie prosze przysyłac swoj herb (herbów nie robie) to jakoś sie go wtopi do baneru

Ważne mój buton/herb/lub inna forma reklamy musi byc umieszczona w widocznym miejscu...

Odp: Robie banerny (duże loga umieszczane najczęsniej w górej częsci strony ;D ] za wstawienie mojego herbu na stronę...

Kyrtap is Offline
młodszy pro

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Logo nie powala.. Mogłeś zrobić je dłużej niż w 3minuty i dopiero wystawić. Tym logiem nie przyciągniesz klientów.

Odp: Robie banerny (duże loga umieszczane najczęsniej w górej częsci strony ;D ] za wstawienie mojego herbu na stronę...

giwera is Offline
Spamer

Poziom upalenia:

Nie mam zamiaru robic teraz banerów tak bez sensu wole zrobic fajny baner dla zainteresowanej osoby -> bo czas to jest cenna dla mnie żecz...

ale dobra poświęciłem 5 minut i zrobiłem przykładowo...

Kyrtap is Offline
młodszy pro

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Nie jest to profesjonalne logo, ale pewnie niektórym się spodoba.

btw. piszę się "rzecz".

giwera is Offline
Spamer

Poziom upalenia:

Kryptan Krytpan kolego drogi nie mam czasu się teraz bawic bo bym zrobił profesjonale i by ci szczena opadła ale brakuje mi czasu... Pozdrawiam Cię -> miłych świąt ;D -> dzięki za niepotrzebe opinie...

Czekam na propozycje...

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Robię tanio Loga dla klanów z cs'a
Robię loga (małe i duże) klanów cs'a mój nr gg 4634578!!! w treści wiadomosci nalezy wpisac czy robimy komplet(logo małe i duże) czy pojedyncze, kolory jakie mają w nim występowac nazwę klanu itp. itd. www.magicznelodowki.dbv.pl ---> wchodzcie please!!! ...
Śmietnik
[Herb] Ocena mojego herbu (Vm.eSports)
Witam chciałbym wystawić herb do oceny. Robiłem go dla mojego kolegi który ma klan o nazwie Vm.eSports. Oto on: http://www.otofotki.pl/img8/obrazki/ss2634_Vm700x700.png Zapraszam do oceniania w skali 1/10
Prace graficzne do oceny
Loga strony herby loga za darmo zobacz to
WITAM! ZAPRASZAM, NA SERWIS GIER MULTIPLAYER NOWA STRONA ENERGY TEAM: SERWIS MULTIPLAYER Darmowe robienie dla klanow herbow stron log buttonow itp!!!! Wejdz na strone i zarejestruj sie oraz popros o rzecz dla klanu!!!
Prośby o wykonanie grafiki
Odswiezanie wybranej czesci strony
Witam, Mam cos takiego :) http://img145.imageshack.us/img145/3125/beznazwy13.jpg Jak zrobic zeby po nacisnieciu np. "Łaznie parowe" pokazal sie tekst po prawej ? A gdy nacisne juz np "Filozofia" to zmienil na inny. Tak jakby odsiezalo sie to wybrane miejsce a nie cala strona? Mam nadzieje ze...
Tworzenie - projektowanie stron www
Robie loga
Moje ostatnie loga wygląda tak: ::nO LiFe nO DeatH:: Klan CS 1.6 ]REJESTROWAC SIE http://images50.fotosik.pl/19/d4f1890882c35425.png Jeżeli ktoś chce, z chęcią zrobię ;) herby też robię.
Archiwum forum
[Grafika] Potrzebuje Herbu dla Mojego Klanu.
Witam. Potrzebuje Herbu dla klanu ExF(Extreme Fanatic) Postawie Gibony jak bede mial wystarczajaco postow. Za kazdy herb postawie Gibona. Dziekuje i Pozdrawiam. Info: Rozmiar: 200x200 albo 100x100 zeby bylo latwiej dla was. Napis: Extreme Fanatic Render: Nie wiem :s Wybierzcie wy jakis...
Prośby o wykonanie grafiki
Robie herby,loga,buttony,bannery za FREE
Witam, robię grafikę za free. Jedynym warunkiem jest trzymanie się schematu: Rodzaj pracy: Rozmiar: Napis na pracy: Kolorystyka: Render: Uwagi: Pozdrawiam.
Archiwum forum
SERWIS MULTIPLAYER <==== ZAREJESTRUJ SIE!!!! OK?? POMOZESZ NIC NIE STRACISZ!! WITAM! ZAPRASZAM, NA SERWIS GIER MULTIPLAYER NOWA STRONA ENERGY TEAM: SERWIS MULTIPLAYER zachęcam także do rejestracji i o powiadomieniu znajomych o serwisie! Zajmujemy się grą multiplayer! Szukamy graczy, oraz...
Archiwum forum
SERWIS MULTIPLAYER <==== ZAREJESTRUJ SIE!!!! OK?? POMOZESZ NIC NIE STRACISZ!! WITAM! ZAPRASZAM, NA SERWIS GIER MULTIPLAYER NOWA STRONA ENERGY TEAM: SERWIS MULTIPLAYER zachęcam także do rejestracji i o powiadomieniu znajomych o serwisie! Zajmujemy się grą multiplayer! Szukamy graczy, oraz...
Archiwum forum
Robie loga do csa!
Witam. Nie dawno jeszcze sam szukałem kogoś, kto mógł by mi zrobić logo w csie. Dzisiaj sam takie bajery urządzam xD. Powinno wyglądać to tak np. : -Biały napis na czarnym tle. napis : Domyślny -Niżej HeaD ShoT i takie tam :P (ROBIE WAD) PODAWAĆ GG, POCZTE. Moj sprey jest taki Tło - M4A1...
OffTopic - Counter Strike

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz