Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , , ,

Odsłon tematu: 2187
Narzędzia wątku

[NON STEAM]Lead4Dead [l4d]@Gamepad.pl Zaprasza!!

Grevis is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam chce przedstawić mojego serva w CS 1.6 NS

IP:91.209.68.6:27159
serv jest 24/7
HASŁO: l4d
TYP:NON STEAM
SXE:NIE WYMAGA
server od niedawna ruszył
Na servie sa
Nuty które się szybko ściągają
I kilka innych rzeczy

Zapraszam wszyscy są mile widziani

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Elit ManhaTTan Team Zaprasza serwer STEAM/No-Steam
Nazwa serwera: ManhaTTaNwww.emt.net.pl Typ Serwera: Steam\Non Steam Czas mapy: 20 minut HeadAdmini: Escape,Uczen,Lechu-pl http://cache.www.gametracker.com/server_info/91.203.133.32:27037/b_560x95.png Nazwa serwera: ManhaTTan@Hit4u
Serwery CS:CZ Steam i Non Steam
Gamepad - Binarki non-steam.
Witam! Mam problem, ostatnio gamepad zrobił update i niestety jedyne binarki non-steam jakie działały już nie działają, poprostu serwer sie restartuje co 10minut. W konsoli nic nie pisze... POMOCY! Co mam robić?
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Lead4Dead Clan Zaprasza [l4d] 24/h
Zapraszam wszystkich na server clanu Lead4Dead. Server czynny 24/h haslo : jest - l4d Mapy po 20 minut. mapy ktore obowiazuja na serwerze: -dust2 -dust
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
(Nonsteam) Lead4Dead [l4d] @ Gamepad.pl
Witam chce przedstawić mojego serva w CS 1.6 Non Steam IP:91.209.68.6:27159 HASŁO: l4d SXE:NIE WYMAGA server jest od niedawna Na servie są: Nuty które się szybko ściągają typu Headshot i pod koniec rundy są I kilka innych rzeczy
(Nonsteam) Lead4Dead [l4d] @ Gamepad.pl
Witam chciałbym wam przedstawić mój serwer cs 1.6 non steam ... Nazwa : Lead4Dead @ Gamepad.pl IP : 91.209.68.6:27159 haslo ; l4d Bardzo chcę was prosić abyście odwiedzili ten serwer
The Lords [TP] Gamepad.pl - No Steam
√ Nazwa serwera: The Lords@gamepad.pl √ IP serwera: 80.72.41.210:27172 haslo: pajer √ Typ serwera: NonSteam (jednak zapraszamy również steamowców) Gra duzo Steamów i ciagle adminia sa wiec chitow nie ma jesli jest BAn i po zabawie ;) √ Ilość slotów: 16 √ Godziny uptime: 24/7 √ Czas mapy: 25...
Everytim|Edem serwer @ Gamepad.pl Zaprasza
Podstawowe informacje o serwerze: • Nazwa serwera: Everytim|Edem serwer @ Gamepad.pl • IP serwera: 82.177.193.65:27195 • Typ serwera: non-steam (chicken mod, csdm, itp) • Ilość slotów: 11 (z czasem będzie więcej) • Forum www: Everytim|Edem :: EE :: • Anty...
/NW/ TEAM & Everytim|Edem serwer @ Gamepad.pl zaprasza !
ip-82.177.193.65:27195 haslo-NW Nazwa-/NW/ TEAM & Everytim|Edem serwer @ Gamepad.pl server ma juz 5 dni sloty-11 niektórzy admini maja steam bardzo czesto graja komendy -/rank /top15 /rankstats itp: ZAPRASZAM SERDECZNIE:) Daku
CS 1.6 Non Steam / AMX Mod X / gamepad - pytanie :)
Witam... Planuje kupno serwera non steam na gamepad.pl... Będzie to mój pierwszy kupiony serwer w jakiejkolwiek grze... Mam w takim razie kilka pytań do doświadczonych już graczy którzy kupowali już takie serwery bądź posiadają na ten temat jakąś konkretną wiedzę :)... Czy gamepad oferuje...
Problemy z CS 1.6
Zaprasza serwer @gamepad@
Fajny serwer pozdro Dodano: Pią 26 Paź, 2007 ] 80.237.255.208:27087 pas gib

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz