Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: ,

Odsłon tematu: 94
Narzędzia wątku

Audacity 1.3.9

famyly is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Audacity 1.3.9

Audacity is a free, easy-to-use and multilingual audio editor and recorder for Windows, Mac OS X, GNU/Linux and other operating systems. You can use Audacity to:

* Record live audio.
* Convert tapes and records into digital recordings or CDs.
* Edit Ogg Vorbis, MP3, WAV or AIFF sound files.
* Cut, copy, splice or mix sounds together.
* Change the speed or pitch of a recording.

DOWNLOAD:

Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Non Steam] cs 1.6 i audacity
witam, mam pewien problem z audacity i cs 1.6, stworzyłem pliki, które podmieniły dźwięki z menu, na początek był "boink!" potem zrobiłem własne... lecz nie działają, zobaczyłem plik zrobiony przez valve, miał on 11025Hz i 16-bit. ustawiłem tak samo w swoim, ale nadal nie działa. plik ten jest...
Problemy z CS 1.6
[langtitle=mk]Audacity 1.3.9[/langtitle]
Audacity 1.3.9 http://conysoft.com/uploads/posts/2010-07/1278633441_1Pre.jpeg Audacity is a free, easy-to-use and multilingual audio editor and recorder for Windows, Mac OS X, GNU/Linux and other operating systems. You can use Audacity to:
Archiwum forum
[langtitle=de]Audacity 1.3.9[/langtitle]
Audacity 1.3.9 http://conysoft.com/uploads/posts/2010-07/1278633441_1Pre.jpeg Audacity is a free, easy-to-use and multilingual audio editor and recorder for Windows, Mac OS X, GNU/Linux and other operating systems. You can use Audacity to:
Archiwum forum
[langtitle=en]The Audacity to Win Audio Book[/langtitle]
The Audacity to Win: The Inside Story and Lessons of Barack Obama's Historic Victory http://img2.pict.com/52/25/b9/2186783/0/324.jpg David Plouffe not only led the effort that put Barack Obama in the White House, but he also changed the face of politics forever and reenergized the idea of...
Czasopisma różne/inne
Getting Started with Audacity 1.3
http://i742.photobucket.com/albums/xx66/wowebook/wowebooknet/666327721.jpg Product Description Using the Audacity software as the starting off point, we discuss what the software is, what it can do, how you can use it, and where you go to get started installing it. All of this information is...
Książki
Audacity 1.3.6 RC1
Free download Audacity 1.3.6 RC1 | Pobierz za darmo Audacity 1.3.6 RC1 Darmowy program, służy do nagrywania i edycji dźwięku. Cechy: nagrywanie dźwięku; edycja dźwięku; nagrywanie audio; konwersja muzyki na płyty CD; program edytuje pliki w następujących formatach: Ogg Vorbis, MP3 i WAV;...
Multimedia i grafika
Audacity 1.2.6
Free download Audacity 1.2.6 | Pobierz za darmo Audacity 1.2.6 Audacity jest darmowym edytorem muzycznym. Aplikacja pozwala na nagrywanie i odtwarzanie dźwięków czy też import i eksport plików WAV, AIFF oraz MP3. Programu można użyć do edycji muzyki poprzez polecenia Tnij,...
Multimedia i grafika
Audacity
Free download Audacity | Pobierz za darmo Audacity Audacity jest darmowym, wieloplatformowym narzędziem służącym do nagrywania i edycji dźwięku. Program importuje i eksportuje pliki w formacie WAV, AIFF lub MP3. Jego najważniejsze cechy to:import i eksport plików do formatu WAV, AIFF lub...
Multimedia i grafika
Mikrofon w audacity działa poprawnie a w cs'ie żęży, że nic niesłychać
Witam mam zainstalowanego cs'a 1.6 i patcha v23 non steam i mam viste ultimate. Mikrofon mi działa jak nagrywam przez audacity ładnie wszystko słychać a już w cs'ie nie (słychać ale mocno żęży czy jakoś tak). Mam słuchawki z mikrofonem i mam je dobrze ustawione bo we wszystkich programach typu...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz