Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , , , , ,

Odsłon tematu: 2133
Narzędzia wątku

Serwer CS 1.6 Hamachi "Zabawa Ganianego"

nyn is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam Zapraszam Na Moj Serwer CS 1.6 Zabawa w Ganianego przez HAMACHI !

Nazwa Sieci Hamachi : Zabawa w Ganianego 1.6

Haslo Sieci Hamachi : nyn

IP Serwera CS : 5.255.2.255:27014

W Soboty i w Piatki Normalna Gra CS 1.6 + Konkursy

Dodatkowe zabawy to : IDOL ktory sie odbedzie w Srody

A wieci niemyslcie tylko Wbijajcie Serwer online 24/7

Admini : nYn. --*HaSu*-- i NN*|Team=-Sensej

Jezeli graczom sie spodoba FootBall to wlonczymy "Soccerjama" Taka mapka na ktorej mozemy grac w noge normalna pilka xD

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[langtitle=en]"NEW" Microsoft Windows XP SP3 Corporate Unattended Student Edition September 2010 "HOT"[/langtitle]
http://conysoft.com/uploads/posts/2010-08/1282032882_1windowsxps.jpeg Microsoft Windows XP SP3 Corporate Unattended Student Edition September 2010 | 690 Mb This so-called "student" copy of XP, it is used for educational purposes and therefore it is designed for multiple installation without...
Archiwum forum
[langtitle=en]"NEW" PHOTOSHOP TOP SECRET BONUS DVD WITH EXTRAS SUNiSO "SOFT"[/langtitle]
http://img543.imageshack.us/img543/374/inftcl.jpg PHOTOSHOP TOP SECRET BONUS DVD WITH EXTRAS SUNiSO | 2.9 GB Genre: eLearning Genre: eLearning Painting Fantasy Portraits in Photoshop Getting Started Under Painting Begin Details
Archiwum forum
Serwer się sam wyłącza "./hlds_run: line 321: 4925 Segmentation Fault $HL_CMD"
Witam. Serwer od paru dni sam sie wyłancza nie ma reguły ile czasu chodzi napotyka błąd wywala serwa i już sie nie włancza, jak narazie nikt nie umiał mi pomóc. Może któryś z wiaderkowych szpecy podoła ? Oto kilka śmieci: : Loading config './dproto.cfg' : LoggingMode = 2 : Config...
Problemy z HLDS
Nowy Serwer Klan Elite Frag Skiller "Skillowania"
Zapraszamy na serwer Skillownia : <<Ip>> 77.79.241.195:27221 <<Ip>> Serwer jest Steam oraz non steam. Zapraszamy!!!
Serwery CS:S Steam i Non Steam
[Zabawa] Nicki ze "ban"
Wymyślamy nicki ze slowem "ban" :D
Gry i zabawy na forum
Tutorial - Jak zainstalować phpBB by Przemo na "xaa.pl"/"proserwer.pl"
Napisałem ten tutorial dla tych którzy chcieli założyć stronę z oprogramowaniem "phpBB by Przemo", i myśleli, że pobawią się panelem administracyjnym i będzie łatwo a tu nagle wyjechano im z MySQL, FTP, itp. Więc poniżej przedstawię wam na zdjęciach jak to zrobić w jakieś ~ 10-15 minut :grin: ...
Tworzenie - projektowanie stron www
Nie mogę naciskać jednocześnie "w" i "a"/"d"
Ostatnio grałem na jakimś serwerze. Na czacie przeczytałem, że gracz nie może jednocześnie klikać "w" i "a"...czyli prościej - nie może się poruszać na ukos... Po kilku godzinach kiedy znowu zacząłem grać w cs'a, pojawił się u mnie ten sam problem. W Options -> Keyboard przywróciłem ustawienia...
Problemy z CS 1.6
Nowopowstały!!! Serwer Clanu "RedStorm" Serdecznie Wszystkich Zapraszam!!!
Serdecznie Wszystkich Zapraszamy Na Nowy Serwerek: 82.177.194.145:27038 Miła atmosfera oraz pomocni adminowie ;] Na serwerze znajduje się ok. 30 przeróżnych map których ilość będzie sie powiększać ;) Jest tutaj wiele wspaniałych pluginów!!! :-D Ponizżej kilka info na temat serwera: 1. Nazwa...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
~~""Rein Clan"" Poszukuje Taktyka~~
Witam Poszukujemy Taktyka. Oferujemy: *Server Steam ""host- Shooters"" *Częste Treningi *Gra w Lidze , Sparingi
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz