Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :) |
|
Popularne odwołania do tej strony: generator newsow, generator wiadomości, generator wiadomości portalowych, generator wiadomości na forum
|
 Generator Newsów |
|
|
|
|
el Wymiataczos
Poziom upalenia:

Doświadczenie: pali bongi
Spalił:
26 za 14 wypowiedzi
Postawił: 1
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
prawie jak pro
Poziom upalenia:

Doświadczenie: palił z lufki
Spalił:
2 za 2 wypowiedzi
Postawił: 0
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Super Mod
Poziom upalenia:

Doświadczenie: pali wiadra
Spalił:
179 za 138 wypowiedzi
Postawił: 40
|
ehh stare ... xD
Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Rodak, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Spamer
Poziom upalenia:

Doświadczenie: abstynent
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Spamer z doświadczeniem
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
Dobre
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
el Wymiataczos
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
hueh dobre xd
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Spamer z doświadczeniem
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
Hehehe... Mi kiedyś kolega z klasy wygenerował newsa, że coś tam ukradłem :]. Jak przeczytałem to się tak przestraszyłem :P i On jeszcze mówił, że powie moim rodzicom.. A ja se tak myśle TO CO ja nie pamiętam co wczoraj robiłem :| ?
Później się skapnołem, że to Generator Newsów :)
|
|
|
|
 |
Podobne wątki
|
| Temat |
Forum |
|
Witam, mam problem z ustawieniem wyśrodkowania/szerokości strony głównej oraz mniejszych rzeczy takich jak shoutbox. News i napis archiwum wchodzą na biały pasek po lewej. Po prostu nie wiem gdzie to się znajduje w jakim pliku. strona to
GWC Gaming Since 2010
ss:...
| CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe |
|
Witam, jestem poczatkujacym koderem i mam problem dotyczacy dodawania newsy itp (jak w temacie), a dokladniej przyciski "napisz newsy", "nowy artykuł" nie działaja (nie reaguja na klikniecie). Zauwazylem, ze po podmianie indexu pojawia sie ten problem.
Uprzedze od razu "bulwersy" innych i powiem,...
|
Mam problem z obrazkami newsów tzn. mam jakiś obrazek dodany do kategorii np. ze świata e-sportu to jak go dodam do newsa to jest on automatycznie zmniejszany, chociaż nie wychodzi poza miejsce newsa a nawet ma sporo luzu.
|
Witam oto mod który stronicuje newsy w webspellu, widziałem wiele osob szuka tego, i pisze ze takie cos jak na escn, ja zrobiłem 2 wersje dla starego webspella i nowego, i uwaga u mnie działa stronicowenie także rubryk, a na escn tego nie ma ;) gdy wejdziemy i wybierzemy rubrykę np cs 1,6 mamy...
|
Witam
Jestem administratorem serwisu Narespie.pl, poszukuje jednej osoby chętnej do tworzenia wiadomości z całej platformy gry Counter Strike. ( krótko mówiąc szukam osoby do pisania newsów).
Narespie.pl to na chwilę obecną najlepszy serwis organizujący turnieje online ( forumowe) dla...
| OffTopic - Counter Strike |
|
Gdy chcę napisać newsa to klikam w to okienko "napisz newsa" wyskakuje popup do pisania, klikam napisz news i to okno nie wyłącza się a na stronie nie ma napisanego newsa :\
Edit : Po wciśnięciu napisz newsa, ten popup się odświeża i tyle :\
Nie mam polskiego WebSpell'a tylko polski...
|
Witam mam taki problem otóż przy wejściu na stronę Polish Game Control by GamesFactory.pl bez zalogowania się nie widać newsów... zaś po zalogowaniu się owy problem już znika co może być tego przyczyną? Z góry dziękuję za odp.
|
Prosze o zrobienie albo przerobienie buttona newsów oto standardowy button http://i43.tinypic.com/2dj24g.jpg
| Prośby o wykonanie grafiki |
|
Pierwszy bład wygląda tak - http://img22.imageshack.us/my.php?image=blad1.png
przy zmianie swojego profilu.
Występuje to też w kazdej jednej zmianie jakiejs tresci na stronie np. przy zmianie newsa. jak wiecie co to za bład to prosze o POMOC!
|
Squad Quality Project
Informacje o klanie:
nazwa klanu: Squad Quality Project (sQp-G)
strona WWW klanu: www.sqp-gaming.pl
adres IP serwera: Jest
rodzaj gry: steam
kontakt: 8741236 Steam:stjepek
| Archwium #Szukam Klanu CS 1.6 |

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz
|