Mało siedze na forum , nie widziałem czy jest ten topik , ale to musze wstawić :DDD
Koles ma lekko najebane w głowie xDDD
1man1jar.com
Mało siedze na forum , nie widziałem czy jest ten topik , ale to musze wstawić :DDD
Koles ma lekko najebane w głowie xDDD
1man1jar.com
Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Rodak, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!
Hidden Content
To się ciesz, bo tylko zaszkodziłby Twojej psychice.
nomm Mi tez Nie działa nie wiem czemu :(
a co tam jest ciekawego>>>???
Ludzie musicie poczekac dłużej, ja czekałem z 5minut ale warto:)
Ile krwi xD
Ja pierdole xD
Człowiek ma w dupie nie po kolei ;>
mi jakos dziala ;)
dupe se troche rozcial ...hehe... co za debil :D ja nie moge ze smiechu :)))
OMG ja sie troche przestraszylem co za idiota ....
Nie polecam xD
Niezbyt ładnie to wyglądało jak mu ten słoik pękł fuuuuu
Edit:
Stronka już działa, bleee ale katusze - tzn ja bym sie zwijał z bólu a on bez skrupułów wyjmuje sobie to szkło i to chyba nie wszystko. Nie jest taki derastyczny ale i tak pełen podziw że sie odważył na takie coś ;p
Ostatnio edytowane przez bluSkay.aka ; 18-12-2008 o 19:44
Nie radze przy tym jeść ale jak swobodnie wyciągał to szkło chyba parę razy to robił xD
juz jakis czas temu to widzialem xD wylaczylem gdy zobaczylem jak mu krew cieknie :D
nSx1 ja tez wylaczylem ;p nie widzialem tego do konca normalnie wnie wiem co mam o tym myslec smac sie czy plakac?? co on chce udowodnic wkladajac sloik w dupe ???? <idiota>
Nie wiem co chciał udowodnić ma najebane ...
Dla ludzi o słabszych nerwach - Lepiej tego nie ogladac :D
Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Rodak, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!
Hidden Content
glupota ludzka nie zna granic...
I żeby to jeszcze do neta dać.....psycho
"Jestem takim gnojkiem, że wchodzę codziennie na Pajacyka, najeżdżam mu myszką na brzuszek żeby narobić dzieciom smaka, a potem zamykam przeglądarkę."HashJama [Aim Hs] @ wiaderko.com - 193.33.176.15:27015 by Pukawka.pl
HashJama [DM] @ wiaderko.com - 193.33.176.53:27015 by Pukawka.pl
Są ludzie i taborety xD
Nick Steam: turgle
o lol jaki pojeb ^^
Zakładki