UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Wątek: The Matrix Path of Neo

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
  1. #1 The Matrix Path of Neo 
    ~NN
    ~NN jest nieaktywny
    Banned

IMG]http://i186.photobucket.com/albums/x277/loetiewoetie/the-matrix-path-of-neo-200511090451.jpg[/IMG]

producent: Shiny Entertainment
    wydawca: Atari / Infogrames
    dystrybutor PL: Licomp Empik Multimedia
    zobacz: pomoc techniczna dystrybutora
    kategoria: gry akcji / TPP
    Data Premiery:
    Świat: 08 listopada 2005
    Polska: 09 grudnia 2005
    tryb gry: single player
    wymagania wiekowe: 16+
    nośnik: 1 DVD | cena: 99 PLN
    Rozsądne wymagania sprzętowe:
    Pentium 4 1.8 GHz, 512MB RAM, karta grafiki 128MB (GeForce 5200 lub lepsza), 6 GB HDD, Windows 2000/XP.

Matrix to wspaniały film autorstwa braci Wachowskich, opowiadający o odwiecznej wojnie pomiędzy ludźmi i maszynami, które stworzyły sztuczną rzeczywistość (ów Matrix), aby zlikwidować ludzką populację. The Matrix: Path of Neo to zręcznościówka, w której wcielamy się w głównego bohatera całej filmowej trylogii - Neo. Panowie z Shiny Entertainment wynagradzają nam wpadkę z Enter the Matrix, który okazał się przeciętniakiem.
    The Matrix: Path of Neo jest kalką filmowej trylogii (a poza tym opowiada historie znane z serii filmów animowanych Animatrix), więc oglądamy tu wszystkie najsłynniejsze sceny znane z kinowych ekranów, takie jak pamiętny pojedynek Neo z kilkoma setkami Agentów Smithów. Pomimo tego autorzy dali nam trochę dowolności, dzięki czemu nieraz stajemy przed moralnymi wyborami. Niektóre decyzje mogą nawet w ograniczonym stopniu zmienić losy Matrixa. Rozgrywkę zwieńcza zupełnie nowe, zaskakujące zakończenie. Neo w pojedynkach z przeciwnikami wykorzystuje znane z filmu sztuki walki (uczymy się ich w podobny sposób, co w ekranizacji), a poza tym bierze w dłoń broń palną (pistolety, strzelby, karabiny). W sumie dostajemy siedem stylów walki, a także szereg zdolności, np. widzenie świata przedstawionego za pomocą charakterystycznego jaskrawozielonego kodu, unikanie pocisków czy fruwanie w powietrzu.
    The Matrix: Path of Neo opiera się na silniku znanym z Enter the Matrix, jednak znacznie go usprawniono i dodano nowe efekty. Na plus zasługuje wysoka interaktywność otoczenia, które możemy niemal bez końca dewastować. Głosów bohaterom użyczyli ci sami aktorzy, co w filmie, tj. Keanu Reeves (Neo), Laurence Fishburne (Morfeusz), Carrie Anne-Moss (Trinity) czy Hugo Weaving (Agent Smith). Scenariusz rozgrywki napisali sami bracia Wachowscy.

Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

2. #2 Odp: The Matrix Path of Neo 
    el Wymiataczos
    Polecam tę grę ;D
    Wprawdzie nie ściągałem, ale mam ją na dysku i jest super ;D
    Ale i tak wielkie thx za wstawkę, bo mi coś się spieprzyło więc chętnie ściągnę ;D

3. #3 Odp: The Matrix Path of Neo 
    Lamka Awatar BeastUSSJ
    Part24 ma problem,nie mogę go ściągnąć:
    Error
    You have requested
    Kod:
     Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
    | 100431 KB.

The server 4.rapidshare.com is momentarily not available. We are aware of this and are working to get this resolved.

Da się coś z tym zrobić?Został mi tylko ten.

Ah chwilowy problem z serwem rapid.Problem z głowy.Thx za linki
    Ostatnio edytowane przez BeastUSSJ ; 15-01-2009 o 15:12

4. #4 Odp: The Matrix Path of Neo 
    Banned
    Świetna gra Polecam przeszłem prawie cała (2 razy w tym samym momencie gry nie mogłem przejść labirynrtu czy czego tam nie pamiętam).JesZcze raz to powiem ŚWIETNA GRA :)