|
|
wielka szkodaa nie mogl bys czegos pokombinowac w tym kierunku zeby gdzies zalaczyc te WC 3 ??
Ostatnio edytowane przez GURALESKO ; 27-08-2009 o 19:37
no więc pobrałem to wszystko i teraz tak. frozen thronemi działa ale jest problem z region of chaos bo gry chce to zainstalować to jeszcze przed włączeniem wyskakuje mi błąd na Daemon Tools Pro " Unable to mount image. Unable to access image file" coś jest nie tak z tym plikiem no i właśnie nie wiem czy to moja wina czy tego pliku ;/
Prosze o odpowiedź i z góry dziekuje :)
Witam.
A ma ktoś może cracka do tego bo nigdzie nie mogę znaleźć dobrego...
Ściągnąłęm all 14 i co teraz ?
Mam winrara, tylko, że one nie były spakowane od razu jak ściągnąłem wyglądały tak:
jpgggggggggggg.JPG - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl
Zainstalowałem wszystkie i nie wiedzę ikony WARA :D
A po Polsku :D ?
Mam to samo...
Ściągnij stąd i nie będzie problemów.Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Super dzieki sciagnalem i zainstalowalem wszystko dziala jak nalezy
No ok,
sciagnalen dziala ale po co te 6 partow jak wypakowalem jeden i odrazu mi dziala WAR?
Warcraft 3 + The Frozen Throne 1.24c [Multi][FULL][GRA.PC]
----- jeden plik do pobrania -----
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Zestaw zawiera grę Warcraft 3 oraz dodatek: The Frozen Throne !Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
WarCraft 3 - ReignOf Chaos [Eng][Razor1911][GRA.PC]
----- jeden plik do pobrania -----
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
----- DO POBRANIA JEDEN PLIK
----- SPRAWDZONY UPLOAD : 5fantastic.pl
Po co dajesz link do obu gier przeciez zwykłego wara juz podal wiec tylko frozena dawaj ...
Lub:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Nie trudno znaleźć, trzeba chcieć.Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Extra, polecam hotfile na rapidzie ciezko sie sciaga.
| « Network Magic Pro Edition 5.5.9195.0 XP, VISTA, 7 | [Download][PC][RS] Divinity II: Ego Draconis (2009) » |