|
|
Proszę niech ktoś pomoże :[ za nagrodę:) Proszę pomóżcie ;(
Dobra, znalazłem odpowiedź na innym Forum. Waco PP ty i tak dostajesz![]()
Ostatnio edytowane przez eNNeR.! ; 09-09-2009 o 19:10
a ja mam błąd że pisze włóż płyte nr 2 plis pomóż
Co wam to da że ściągniecie. Przecież bedziecie mogli tylko grać w tryb Single Player w multiplayer jest potrzebny CD-Key a jak weźmiecie z jakiejś strony internetowej to i tak nic to nieda bo będzie pisało:trzeba mieć oryginalny Cd-KeyKod:Twój Cd-Key jest właśnie używany. Sprawdz później
a ja jestem mistrzu użyłem opcji szukaj i mam działający CD-KEY
CD KEY:
TGYH-EU8U-ET4D-YUTE-AA06
A ja szukam pełnego spolszczenia do CoD. Znaczy się pełnego w sensie tych notatek podczas wczytywania. 11Mb wersja 1.2 Nie mogę znaleźć działającego linka. Mógłby ktś wrzucić na rapida, lub coś podobnego? Please :)
Korzystaj z opcji edytuj!
Ostatnio edytowane przez eNNeR.! ; 09-09-2009 o 19:05
wyskakuje mi że trzeba płytę co mam zrobić pomoże ktoś ??
Trzeba włożyć płytkę :D
Jak robiłeś obraz płyty to przez np. DeamonTools'a wyszukaj drugiego pliku...
Ostatnio edytowane przez cozabezczelny ; 14-08-2009 o 21:23

W czasie instalacji wyskakuje mi że trzeba włożyć drugą płytę i co mam zrobić w tym momęcie jaką płytę mam wsadzić ?? o co chodzi ?? prosze o pomoc
A ja mam taki dziwny błąd (pisze co zrobiłem)
ściągnąłem z 1 postu w temacie wypakowałem i nagrałem (iso było nagrałem na 2cd) instaluje cd-key ok wszystko cacy koniec instalacji , instaluje patcha (1.5) klikam na cod:single
i wyskakuje włóż płytę : / (oczywiście jest w napędzie) /za to multi działa O_X
jeśli potrzeba cracka to może ktoś podać linka ?
Jeśli komuś coś takiego się zdażyło należy :
1.Ściągnąć crack z tej strony : Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. (hasło ww.hotportal.pl (www na poczatku a nie ww) )
2.Rozpakować go
3.Otworzyć folder z grą i crackiem i zamienić pliki CoDSP.exe /CoDMP jest do multi ale nie sprawdzałem/
4.Cieszyć się z gry ;];];]
Ostatnio edytowane przez Davinci663 ; 01-09-2009 o 19:53
No i mam problem :/
Pobralem i wypakowalem niby wszystko ok
Wlaczam CoD-a chwile poczekam i wyskakuje taki blad ;/
Oto on![]()
Ostatnio edytowane przez norbert` ; 16-09-2009 o 16:19
Witam...Chciałbym żeby ktoś mi odpowiedział na kilka pytań
1.Trzeba ściągnąć wszystkie pliki??
2.Po ściągnięciu jak zainstalować ??Wszystko do Winrara??
3.Czy to jest demo bo pamiętam że orginał zajmuje 1 GB 150 MB MG ale to może mi się zdawać...
4.I ostatnie,czy będzie skrót na pulpicie??Czy trzeba szmerać w folderach?? Pozdro czekam gorąca na odpowiedź :P:P:P :>
[lang=cs]hojte--- kdyz mi nefungoval ten mss32.dll.. stahnul sem ho z linku co tu byli.. to fajn.. ale pak kdyz ho zkopiruji do WINDOWS/system 32, tak to rika:
_ The MSS DLL file is installed in the Windows system directory - it must be installed in the application directory..!!
Vim jek to prelozim, ale co se tim mysiĂ*..?? nebo co je teda spatne ..??? thx[/lang]
| « [RS] Tekken 5 (PS2) | FSL Launcher 1.1.1.6 » |