mogę zrobić stronę klanową (www) za Darmo
Niczego w zamian nie chce jak tylko kliknąć pomógł
Zamówienia proszę składać tutaj (w tym wątku) Ps. Do moderatorów jeśli to zły dział to proszę mnie nie karać szukałem dobry dział ale nie znalazłem
oferuje :
1 Stworzenie strony :
*forum
*dodatkowe panele
*dopasować dobry wygląd ;)
2 Dodawanie treści :
* wyniki sparów
* newsy
* lista uczestników
3 Prowadzenie strony. (pkt 2)
I jeszcze 1 znam HTML a to co jest zbyt długie mam zapisane ;) lista zamówień :
1 -
2 -
3 -
4 -
5 -
Jest tylko 5 miejsc nie czekajcie w dodatku że wszystko jest za DARMO
Chcesz mieć stronę klanową lub herb ?
U mnie możesz to mieć.
Przykladowa praca: GUMMYBEARS.xaa.pl - wszystko własne, robione samodzielnie ! nie wierzysz ? moje gg lata sobie gdzieś tam po stronie, zobacz sam :)
Zainteresowany napisz na gg 7677170 lub ewentualnie jeden2@o2.pl
Prace wykonuje do 4...
Masz klan albo Firme nie umiesz wykonac rozncyh rzeczy graficzny lub stronek www???
Nasz klan wykonuje platne zlecenia !!!
Robimy: -Stronki www
-Banery
-Logotypy
-Herby
-Szablony
Wszytkie Pytania prosze kierowac pod nr GG:22430367 Lub GG:3862706
Witam,
Wykonam strone klanową, forum, itp.
To znaczy wgram pliki na serwer, zainstaluję oprogramowanie, pozmieniam ikony, nagłówki (jeżeli mi je dacie bo sam nie wykonuję grafik), i to co tam chcecie :grin:
NIE WYKONUJĘ GRAFIK POPROŚCIE KOGOŚ Z --->TEGO<--- DZIAŁU O WYKONANIE GRAFIKI ALE JA...
Witam,
To znaczy wgram pliki na serwer, zainstaluję oprogramowanie, pozmieniam ikony, nagłówki (jeżeli mi je dacie bo sam nie wykonuję grafik), i to co tam chcecie :grin:
Jak macie przedstawić prośbę o serwer:
...
Witam,
NIE WYKONUJĘ GRAFIK POPROŚCIE KOGOŚ Z -->TEGO<-- DZIAŁU O WYKONANIE GRAFIKI ALE JA...
Witam. Z powodu nudy w wakacje postanowiłem wykonać kilka bądź kilkanaście stron dla klanów lub sieci serwerów. Jednak warunek jest 1. Jest nim to iż jestem grafikiem ale nie wykonam przeróbki szablonu (Chyba że ktoś zapłaci).Grafików i osoby chętne zabrania się do tego znajdziecie w dziale z...
Chcesz mieć stronę klanową?
U nas możesz ją mieć w atrakcyjne cenie i profesionalnym wykonaniu.
Przykladowa praca: Zapodaj.Net - Darmowy Hosting zdjęć bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym!
Zainteresowany napisz na gg 10378603 lub ewentualnie square@pino.pl
Tylko bez przesady nie...
Chcesz mieć stronę klanową?
U nas możesz ją mieć w atrakcyjne cenie i profesionalnym wykonaniu.
Przykladowa praca: Zapodaj.Net - Darmowy Hosting zdjęć bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym!
Zainteresowany napisz na gg 10378603 lub ewentualnie square@pino.pl
Tylko bez przesady nie...
Tutaj opiszę jak założyć stronę klanową na darmowym hostingu yoyo.pl opierającą się o CSMa o nazwie NukedKlan - jest to najlepszy CMS do obsługi strony klanowej gry online.
YoYo.pl jest obecnie jednym z najlepszych darmowych hostingów. Jedynie "opłatą" jest wyświetlanie reklam na Twojej...
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u