Hej. Dzięki Elanowiec za linka do Gry.
Niestety gra nie działa mi poprawnie tzn. brakuje dźwięku :(
W ustawieniach w grze dźwięki mam wyśrodkowane.
Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Moje GG:8552487.
|
|
Hej. Dzięki Elanowiec za linka do Gry.
Niestety gra nie działa mi poprawnie tzn. brakuje dźwięku :(
W ustawieniach w grze dźwięki mam wyśrodkowane.
Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Moje GG:8552487.
Ostatnio edytowane przez BeeJay ; 18-05-2009 o 13:16
Kolejny klucz (u kumpla działa):
Fernando Dizotti 0000176FGUEF9BE2FGW03DTDCHP6VZC2YTZUF5ENHWB4ZH8THW4N1UQTZGQV
nie mam w grze dzwieku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!
a Klucz mi dziala:
IMIE:Fernando Nazwisko:Dizotti
KOD REJSTRACYJNY:000017-6FGUEF-9BE2FG-W03DTD-CHP6VZ-C2YTZU-F5ENHW-B4ZH8T-HW4N1U-QTZGQV
Ostatnio edytowane przez BeeJay ; 22-05-2009 o 16:52
BeeJay ja ci za bardzo nie pomogę, u mnie jest dźwięk
Może potrzebujesz najnowsze stery do karty dźwiękowej, albo najnowszego DirectX (?)
U mnie nie dziala ani Fernando Dizotti anie Percy Biggleswade . Wpisuej jak sie da z myslnikami i bez. Pomocy Nie wiem co robic . U mojego kolegi dzialaja a umnie za kazdym razem jest UZYWAZ NIE LEGALNEGO KLUCZU
Jak mam uruchomić new star socer klikam dwa razy i nic z góry dzięki
Bez prawdziwych naz pilkarzy jesl lipa....:)))
Niestety nie wykupili licencji
Szkoda, że nie ma prawdziwych piłkarzy.
Ale i tak mają bardzo dużo danych jak na taką grę:)
Mam problem z uruchomieniem gry, wymagania spelnial a po zainstalowaniu i probie uruchomienia pojawia sie komunikat
"error while unpacking program,code LP5, Please report to author"
Prosze o pomoc i z gory dziekuje
Miałem taki komunikat, masz wirusa
Jeszcze jedno powiedzcie mi może źle wpisuje kod lub nazwe gracza, ale niestety wyskakuje cały czas "używasz nielegalnego klucza"... jak to do cholery wpisywać, co mogę robić źle? Grałem w poprzednia wersje i takich problemów nie mialem;/
Prosze o pomoc
Widocznie źle wpisujesz.
Przeczytaj uważnie pierwszy post ;)
Szczerze mówiąc czytałem dokładnie instrukcje na tym forum i kilku innych no i niestety wpisuje z myślnikami i bez, ściągam różne wersje. Możliwe że wpisuje źle ale nie mam pojęcia co dokładnie źle wpisuje;/ Próbowałem kilkanaście a może nawet kilkadziesiąt razy. Może po jednym błednym wpisie zostaje coś w rejestrze i później nie można już tego poprawnie wpisać??
Można wpisać, ja na początku też źle wpisywałem bo nie wpisywałem przy tworzeniu zawodnika i jak wpisałem dobrze to było gites majonez ;)
Jak mniemam nie ma znaczenia czy kod wklejasz czy wpisujesz?? Znaki duże czy małe?? No wpisywałeś z myślnikami czy bez? Wiele razy się myliłeś??
Nienie ma znaczenia czy kod wklejasz czy wpisujesz??
Imie i Nazwisko z dużej tzn. pierwsza litera.Znaki duże czy małe??
Z myślnikamiNo wpisywałeś z myślnikami czy bez?
4-5Wiele razy się myliłeś??
Hm dzięki z pewnością ułatwi mi to sprawę, ale jak narazie lipa;/ uda się to napisze
Dzięki
| « CS:S [PL][TR100] PsychoCSS.pl [FFA] [Steam and Non-steam] | EkipaMisia.pl » |