Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. Tu jest gra z Niezbednika
|
|
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. Tu jest gra z Niezbednika
Działa instalka od Seweryn1908 także polecam.
Gra mimo kliku błędów naprawdę fajna wersja tej gry co jest w Niezbedniku to 4.05 a ta najnowsza na stronie New Star Games to 4.07 niestety nie da sie ich tak połaczyc zeby w wersje 4.07 grać za darmo tak jak w 4.05 , w grze z Niezbędnika jest np taka możliwość że kiedy trener nie wstawi cię do składu na mecz (będziesz na rezerwie lub poza kadra meczową ) to możesz sam sie wstawić do pierwszego składu a w najnowszej wersji już takiej możliwości nie ma , w 4.05 można równiez dokonywać zmian zawodnika w trakcie meczu kiedy piłka jest w grze a w 4.07 tylko wtedy gdy gra jest przerwana ( np faul aut róg wolny) , ja mam natomiast taki problem ze gdy dostaje 5 zółta kartkę w sezonie to gra mi się zawiesza po meczu w którym ta kartkę dostanę czy wy tez macie podobny problem może znacie jakieś rozwiazanie ? Pozdrawiam serdecznie :)
a u mnie tak nie ma mozliwe ze jaks blad gry masz:) tzn proponuje jeszcze raz zainstalowac gre:)
Jeszcze jeden link z niezbędnika :
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Ej co mam zrobic?? Włączam NSS4 i sie ścina jakby to byla gra nowej generacij, mecz probuje zagrac i sie nie da bo sie strasznie ścina może kompa nie mam za najlepszego ale napewno wystarczy: Ram 512, Procesor 2.1 MHz Karta Graficzna: Zintegrowana z plyta głowna Directx 9.0 c. Prosze pisac na moje gg lub tutaj. Moje gg to 4548669.
Ostatnio edytowane przez Przemix ; 20-09-2009 o 16:00
za słabego kompa masz... to moze smiesznie zabrzmi ale ta gra ma wymagania xD przez te panstwa...
Ale taki komp napewno wystarczy. Napewno nie chodzi o zadne państwa po prostu cos z grafa napewno ktos wie jak to zrobic.
Zrób format i po sprawie : P
Gierka na pewno bije FIFE (PC).
| « CS:S [PL][TR100] PsychoCSS.pl [FFA] [Steam and Non-steam] | EkipaMisia.pl » |