Popularne odwołania do tej strony: could not contact master game server to retrieve server list cs 1.6, cs 1.6 could not contact master game server to retrieve server list, could not contact master game server to retrieve sever list problem cs 1.6, could not contact to master game serwers, free master game server for cs, cs16 setti masterservers.exe patch., find servers od razu ładuje sie jakiś serwer, impossibile contattare il master server del gioco, cs failed to contact game server kurwa, master servers no contact retriever, cs source error contacter le serveur
Witam!
Znalazłem 2 sposoby, na naprawienie tego błędu. Testowałem na 1.6 NS v23.
Pierwszy sposób:
1. Ściągamy plik Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
2. Wklejamy go do Valveplatformconfig, nadpisując stary.
(mogą pojawiać się serwery z CS:S)
Drugi sposób:
1. Ściągamy Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. patch.
2. Instalujemy do folderu z grą.
(pojawiać się będą tylko z 1.6 NS)
Polecam sposób drugi.
P.S.
Jeśli chcecie więcej mirrorów, pisać.
Ostatnio edytowane przez kostekzg ; 24-12-2008 o 12:36.
Odp: Sposób na Could not contact master game server to retrieve server list.
Dzięki. Nie dość, że zadziałało, to jeszcze serwery szukają się o wiele szybciej niż kiedyś
@EDIT: Szkoda, że WSZYSTKIE serwery teraz to tylko CS:S ;/ cofam gibona
Ostatnio edytowane przez CwaniaQ ; 06-02-2009 o 17:30.
A mi to dalej nie działa. Jak to zainstalować? Jak ściągnąłem ten drugi i próbowałem otworzyć to komp nie wie jakim programem ma go otworzyć. Ściągałem drugi raz to wkleiłem od razu tam gdzie ma być i dalej nic się nie dzieje. Jak to zrobić ?
Mam CSS digitalzone.W find servers wyskakuje to co w temacie.Dodam ,że gdy włączam css to mam dokładnie to samo co w tym temacie http://www.forums.wiaderko.com/problemy-zwiazane-z-cs-s-steam-i-non-steam/285038-non-steam-problem.html .Proszę nie pisać odpowiedzi typu ,,Reinstal" bo to jest 2 css...
Witam wszystkich.
Mam problem, otóż gdy wybieram w csie "find servers" zamiast servów wyskakuje
mi komunikat który wam napisałem w temacie.Próbowałem przeróżnych sposobów, lecz nic nie pomogło.
-Podejrzewałem że to wina firewalla-myliłem sie.
-Reinstalowałem każdego CSa (1.6 ns) po 2 razy, w...
Witam mam problem z csem a mianowicie probuje sie polaczyc z serverem i nie chce sie polaczyc sa 3 proby po czym wyskakuje "failed to contact game server"
po jakims czasie mozna wejsc normalnie.
Robilem formata hdd kilka razy reisntalowalem csa i dalej nic, oczywiscie blad wyskakuje od czadu do...
Mam problem, gdyz od jakiegos czasu nie moge w ogole wyszukac zadnego serwera w opcji "Find Server" pojawia sie komunikat "Could not contact master game serwer to retrieve server list." przy probie polaczenia sie przez "connect" wywala mi calego CS i tyle z grania... mam zainstalowanego patcha...
cześć miał ktoś może taki problem że gdy klikam FIND SERVERs to pokazyje mi coś takiego:,,Could not contact master game server to retrieve server list" Najdziwniejsze jest to że dzisiaj w ciągu dnia grałem normalnie a gdy pod wieczór znów chciałem zagrać to już serverów nie wyszukuje i wysjkauje...
Otoz mam taki problem ,ze gdy stawiam serwer cs 1.6 non steam to moim kumplom wyskakuje taki blad "Failed to contact game server"
PS:
Ja wchodze normalnie.
Mam problem.Po 1 nie szuka mi serwerów,a po 2 to kiedy kliknę w zakładkę "Internet" wyskakuje napis "Could not conatct master game sever to retrieve server list."Proszę o pomoc mam patcha V23 i Internet radiówkę.
PS.Proszę nie zamykać tego tematu, ponieważ szukałem odpowiedzi na mój problem w...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u