Popularne odwołania do tej strony: cs 1.6 peb, cs condition zero 1.6 serial, counter-strike condition zero rs, cs condition zero torrent, cs steam peb, cs condition zero non steam peb, rs counter strike, sirial condition zero, cs no steam 1.6 peb, counter strike condition zero rs, cs condition zero non steam torrent, counter strike condition zero torrent, cs condition zero full, telecharger un serial counter strike condition zero, telecharger counter strike condition zero full gratuit rapidshare
Czy da ktoś spolszczenie do counter strike condition zero ?
---------- Post dodany 14-09-2010 o godzinie 08:15 ----------
A i da ktoś fajny serwer counter strike condition zero non stem ?
Witam, ma może ktoś linka do CZ : DS ? a nie jak seba podał, to mam, tylko to z terro, ze na początku jest sie w heli, a potem trafiła go RPG! Prosze o download!
Mam do sprzedania konta steam Counter-Strike 1.6 + Counter-Strike: Condition Zero za 27,99zł!.
GG: 13226148
link allegro:http://www.allegro.pl/item607118400_counter_strike_1_6_cs_steam_key.html
Serdecznie zapraszam
pobrałem niedawno Counter Strike Condition Zero no steam i niemoge na rzadniego serwera się połonczyć bo wyskakuje mi na karzdym to :This server is using a newer protocol ( 48 ) than your client ( 47 ). You should check for updates to your client.
bardzo prosze o pomoc
Mam do sprzedania 5 kluczy steam - Counter-Strike 1.6. + Condition Zero
Cena: 20zl sztuka / lub 90zl - 5sztuk
kontakt: 4698031
mam jeszcze konto steam 1.6/cz - 20zl ( prawie nie grane )
ew. zamienie wszystkie klucze na cos...?
Mam do sprzedania 5 kluczy steam - Counter-Strike 1.6. + Condition Zero
Cena: 20zl sztuka / lub 90zl - 5sztuk
kontakt: 4698031
mam jeszcze konto steam 1.6/cz - 20zl ( prawie nie grane )
ew. zamienie wszystkie klucze na cos...?
Pobierz za darmo - Counter Strike: CZ
Jest tu opis gry, screeny oraazlinki;]
roducent: Turtle Rock Studios
Wydawca: Sierra Inc.
Dystrybutor: Cenega Poland
Premiera Świat: 23 Marzec 2004
Premiera PL: 26 Marzec 2004
Dzięki umiejętnemu połączeniu rozgrywki opartej na działaniach zespołowych...
Gdy tworze serwer non steam poprzez hlds,potem zaznaczam w network Internet, pożniej nie moge do niego wejść pisze LAN servers are restricted to local clients (class C). Jak zrobić żeby mozna było wejść na ten serwer i żeby był widoczny w zakładce internet
Dam Pomógł
Błagam Dajcie Jakiegoś Linka Do Counter-Strike Condition Zero No Steam :!:
I Najlepiej Żeby To Była Instalka Nie Podzielona Na Części Tylko Jeden Instalator
I Nie Dawajcie Na Rapidshare Bo Sie Mi Skończył Limit
BłagaM :cry: :cry: :cry:
Witam!! Napisalem ten topic tutaj z powodu ze jest do dzial w stylu download !!
Bardzo prosze o zapodanie lub nawet zuploadowanie mi Gry Counter-Strike Condition Zero Non Steam z powdu z szukam juz caly tydzien linku w google i znalazlem tylko ten:
Klick ale on niedziala
Bardzo prosze o...
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u