Według mnie lepiej posłuchać techna, jak bezsensownego hip-hopu, gdzie w co 2 słowie jest ku*** :) Oczywiście niektóre kawałki też są spoko...
odpal sobie ostra, paktofonike, moleste, miuosha, luca i mów o bezsensownym rapie dopiero wtedy jak ich posłuchasz. wkurwia mnie strasznie jeśli ktoś nie ma o czymś żadnego pojęcia i pisze że to jest do dupy.
pozdro
Spoko nutki i tak jak Mirek, sam tworze muzyke hh i np ja nie mam co słowo ku** :/ więc sie zastanów ...
bez urazy ale jeżeli jesteś wielkim fanem mandaryny to nie musisz krytykowac polskiego hh ...
widzisz ze to jest chłopczyk 16 letni, który jeszcze na imprezy nie chodzi. ja kbylem młoszy też byłem wpatrzony w inny rodzaj muzyki. gusta muzyczne się rozwijaja, zmieniają. Jak ktoś się ogranicza do jednego rodzaju muzyki to jest faja i tyle. Potem właśnie takie tematy powstają. "ja nie lubie techno to znaczy że jest chujowe" a ja napisze że nie wyobrażam sobie imprezy w klubie bez muzyki elektonicznej.
Tyle że jeśli jesteś obracasz się w kręgach- Rasta,punk,metal to zbytnio nie masz szacunku do dresów, słuchaczy Techno,traunce,hause. :)
a co do HH hmm nie lubie kawałków z HWDP i o tym jak go zpałowali lub on komuś na...walił :)
a w techno nie widze przekazu,głosu,sensu. Jedynie melodia jest ktora i tak jest monotonna ;)
Pozdrawiam
Tyle że jeśli jesteś obracasz się w kręgach- Rasta,punk,metal to zbytnio nie masz szacunku do dresów, słuchaczy Techno,traunce,hause. :)
a co do HH hmm nie lubie kawałków z HWDP i o tym jak go zpałowali lub on komuś na...walił :)
a w techno nie widze przekazu,głosu,sensu. Jedynie melodia jest ktora i tak jest monotonna ;)
Pozdrawiam
po 1. co ma dres wspólnego z rapem? Po 2. piszesz że nie lubisz kawałków gdzie jest hwdp?? teraz napisz mi co rozumiesz przesz skrót hwdp, potem znajdź dlaczego używają tego raperzy. Swoją drogą słyszałem punkowy kawałek gdzie też wokalista naparzał przez pół kawałka hwdp i niby jest lepszy? Po 3. techno tudzież inny rodzaj muzyki elektronicznej nie potrzebuje przekazu bo jest to muzyka do zabawy, przynajmniej ja tak to odbieram.Nie wyobrażam sobie że tańczę z laską, koleżanką słuchając metalu. Chyba że bym ją głową napierdalał pogując. Po 4. słucham również cięższej muzyki i nigdy nie mówiłem że nie lubię kogoś bo słucha innej muzyki, więc co ma rodzaj muzyki do szacunku?. Twoje myślenie jest zaściankowe. Jak dla mnie muzyka łączy a nie dzieli? przykłady? Peja &sweetnoise, 52 dębiec i ich nowy kawałek rise up z kimś tam. ostr z łdz osrkiestrą, Pablopavo( vavamuffin) hemp gru i molesta. Gutek & paktofonika, abradab. Snoop dogg & metalica.
Policjant nie zpałuje za nic, trzeba coś zrobić.
Ano fakt że oi! mogą być tylko pseudo skinhedami którzy mówią tylko o tym jak fajnie z glana uderzyć kogoś w nery.
No niby muzyka łączy :) lubie takiej słuchać.. moge podać przykłady z techno/Reggae
Dj Feelx, DubinsideMan .. :)
Dodam że słucham tylko piosenek które mają dla mnie wartość:
albo wokalną,
lub melodyjną,
and przekazu.
Dla mnie techno nie ma niczego z tych trzech.
Pozdrawiam. Mirek nie myślisz źle, ale nigdy tak nie będzie że wszyscy bedą lubić wszystkie rodzaje muzyki,
to też trzeba szanować. ;)
Ostatnio edytowane przez Bob Marley ; 03-01-2009 o 10:19.
widzisz ze to jest chłopczyk 16 letni, który jeszcze na imprezy nie chodzi. ja kbylem młoszy też byłem wpatrzony w inny rodzaj muzyki. gusta muzyczne się rozwijaja, zmieniają. Jak ktoś się ogranicza do jednego rodzaju muzyki to jest faja i tyle. Potem właśnie takie tematy powstają. "ja nie lubie techno to znaczy że jest chujowe" a ja napisze że nie wyobrażam sobie imprezy w klubie bez muzyki elektonicznej.
Sory, ale nie powiedziałem że cały hip-hop jest do bani. I dla Twojej wiadomości- nie słucham tylko muzyki techno :) Ale nie o tym jest temat...
I nie mówcie, że wszystkie kawałki w hip-hopie są ok. Może źle sprecyzowałem moją pierwszą wypowiedź i wyszło na to że nienawidzę hh. Chodzi mi o to, że są niektórzy raperzy, którzy po prostu śpiewają bez sensu, co drugie słowo przeklinaja i myślą że to jest fajne... No sorry, ale troche trzeba pomyśleć. Podkreślam, że tylko niektórzy tak robią...
Ja nie słucham techno tylko jego podgatunki :) trance house hand's up's tutaj macie prawdziwe Techno z Detroit Wrzuta.pl - Jeff Mills - The Bells wiem co wam w tej muzyce przeszkadza ale uważam że każdą trzeba szanować -.- a i słucham jeszcze odrobinkę power metalu ;]
możesz poprosić lecz raczej nie przyjmie tej prośby ;)
pokazałem tylko dwie piosenki które mają pewien punkt widzenia.
nie lubie techno, powiedziałem dlaczego ale nie mówie że nie lubie osób jej słuchających bo najczęściej naoglądali się Mtv oraz viva'y, pomyśleli że to jest modne więc słuchali ;)
Piosenki są fajne i mi sie podobają ;) każdy może mieć swoją ocene na ten temat.
Pozdro. Bless
Wiesz akurat ja Techno sluchalem jak bylem w IIIkl podstawowki. Wtedy jeszcze polsat mi ledwo dzialal wiec raczej nie mysle ze to modne. I wogole malo tego slucham. Ale to co jest w tych piosenkach to jest jakas tragedia. Tak samo mozna wrzucic do teledysku techno jakies zdjecia jak koles dostaje Glanem w leb
I tak techno jest naj moim zdaniem wiekszosc dysk jest puszczane techno np sunrise,itp do hip hopu -best to peja. prosto.goral.itp nie wiem jak mozna sluchac regea?tekst piosenek nie ma sensu. pozdro
to czy nie lubicie techno , tej muzyki, czasem monotonii, niekiedy slow (racja, czasami zbyt lakoiczny, powtarzajacy sie tekst) , to juz wasza sprawa, ma sie swoje gusta i upodobania..
termin techno jest bardzo szeroki , mozna znalezc w nim swoj ulubiony gatunek, styl, a jest ich trzydziestka jak nie lepiej.
kazdy ma prawo sluchac takich rytmow jakie mu odpowiadaja, niedobrze jest lekcewazyc inne odmiany muzyki, kompletnie nie wiedzac o co tak naprawde w niej chodzi
rozumiem ze czesci moze sie cos nie podobac, jednak mowienie ze "to czy siamto to gowno", "nie sluchajcie tego bo az wstyd i smiech", "jak mozna tego sluchac?" itp. niczego nie zmieni - sa tacy co ten konkretny rodzaj muzyki kochaja , a niektorzy fanatycy nawet staneli by fizycznej obronie swoich gustow - tak tak nawet z takim przejawem zachowania sie spotkalem :)
kazda dobra impreza nie odbedzie sie bez techna :) moze byc r'n'b, pop, nawet discopolo, ale bez techna imprezy nie ma.
ja tam lubie techno, szczegolnie house, electro house, electro, i pokrewne do nich style muzyczne
pozdrawiam wszystkich wariatow i maniakow :)
tak techno jest naj moim zdaniem wiekszosc dysk jest puszczane techno np sunrise,itp do hip hopu -best to peja. prosto.goral.itp nie wiem jak mozna sluchac regea?tekst piosenek nie ma sensu. pozdro
"Z pozoru jego słów nie rozumiesz nic(...)"
(Awantura - Kultura Techno cyt.) :)
nie ma czegoś takiego jak "regae" tak samo jak "tehnyo", sensu to głównie nie ma twoja wypowiedz, ale mniejsza o to. Podaj mi nazwe piosenki Reggae która nie ma sensu i powiedz dlaczego:) Albo Boba Marleya.. pokaż mi że choć jedna piosenka w Jego wykonaniu która nie ma sensu...
Cytat:
Napisał szyman
sa tacy co ten konkretny rodzaj muzyki kochaja , a niektorzy fanatycy nawet staneli by fizycznej obronie swoich gustow - tak tak nawet z takim przejawem zachowania sie spotkalem :)
kazda dobra impreza nie odbedzie sie bez techna :) moze byc r'n'b, pop, nawet discopolo, ale bez techna imprezy nie ma.
Oczywiście że za obraze Boba Marleya chłop nie znał by dnia ani godziny mojej zemsty :P
a co do imprez. hmm racja.. dlatego nie chodze na dyski tylko na koncerty gdzie zabawa jest wg. mnie, lepsza :]
a domówka jakaś? spoko, tylko że Reggae w tle idealnie pasuje ;]
Pozdro
a domówka jakaś? spoko, tylko że Reggae w tle idealnie pasuje ;]
prawda jest taka, ze wybiera sie muzyke pod te towarzystwo, ktore przyszlo na imprezke, wybiera sie taka jaka wszystkim odpowiada, lecz nie wszystkich jednakowo mozna zadowolic
Ojciec z synem idą ulicą.Dziecko całą droge marudzi:
- Tato, kup mi lody, no kup mi lody, no kup!
Ojciec w końcu nie wytrzymuje:
- Ja też bym zjadł loda, ale pieniądze mamy tylko na wódkę!
Przychodzi matka do domu i zastaje syna przy otwrtej lodówce
jedzącego zamrożone pierogi.
-...
Witam. Otóz tak ostatnio na ESL'u grałem moze z 3 miesiące temu i tutaj przychodzą na myśl takie pytania.
Piszę tutaj ponieważ na ESL'u nie moge znaleźć odp. na pytania napisane ponizej ;)
Komenda:
developer 1 - dozwolona ? z tego co dawniej pamiętam to chyba nie można było na niej grać, ale...
Witam mam pare problemów z zombie plague :
dodalen minigun ktorego nie ma
dodaldem golden ak ktoregonie ma
dodalem golde deagl ktorego nie ma
dodalem kill bomb ktorego nie ma
nie moge zedytowac klasy robilem to w plik zp_classes40
dodalem bank rowniez nie ma
a tutaj 2 error z logow
Cześć.
Szukałem już na necie tego plugina tak samo na róznych forach i stron typu sourcemod.com
Lecz nie moge znaleść plugin dający adminowi inny skin countera i teroryste.
Jeszcze mam jeden problem. Wie ktoś jak zrobić swój własny roundsound's do css, tak jak w cs 1.6 był poradnik na stronie...
cze. w tym tygodniu moze sobie kupie mp3, wlasnie: moze mp4.
co Waszym zdaniem byscie wybrali? i czym sie sugerowac w wyborze powyzszych odtwarzaczy?
i czy kupic sluchawki do wymiany, czy zestawowe ujda jakos?
Otorz tak zachcialo mi sie grac na ESL no i teraz pojawia sie mnostwo pytan ;d
Z tego co wiem to AEQ jest potrzebne wiadome ustawienia cfg itp. ale teraz
1. Demko musze krecic ? z tego co wiem to przynajmniej 2 musza byc z tej i z 2 mapy ale ja mam jakis problem z cs'em jak krece jedno demko i...
Siemka Mam pare problemów, oraz pytań.
Problemy :
- Nie mogę założyć serwera. Jak daje "Nowa Gra" to gram z samymi botami, i nikt się nie do nich dojść :/
- Zainstalowałem w steamie CS tak jak to się powinną robić (czytałem o tym na różnych forach ;)), a jak włączam CS, do dalej nie gram przez...
witam szukam paru pluginów
po pierwsze taki ktory pokazuje linie skad zostal oddany strzal kiedy zabije ktoś kogoś
drugi taki ze jak ktos wchodzi na serwa to wyskakuje jaki ma nick i jakich juz uzywal na serwie
http://img5.imageshack.us/img5/121/suml.jpg
i jeszcze taki ze po każdej...
Elo
Mam pytanie do was o kilka pluginów.
1) http://www.vpx.pl/up/20080701/mllol.jpg
To nie jest zwykły polski CS
2) Bronie odskakują (Weapon psychic? )
3) Wypada ci bron a obok amunicja (działa z cs nade drop? )
Witam, chcialem sobie zkminic pare aliasow ale zaden nei dziala (z boarda)
Jeden na zmiane broni po strzale z awp - raz zadzialal potem juz nie.
Rzut granatem na innym przycisku a potem zmiana spowrotem automatycznie na inna bron - dziala z flashem, ale nie dziala z he nie wiem czemu.
Jezeli...
Instalacja gry i podstawy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u