UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Wątek: Pare słów o techno ;)

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 26
  1. #1 Pare słów o techno ;) 
    el Wymiataczos Awatar Bob Marley

Piosenki mówią za siebie :]
    jeśli ktoś zna podobne piosenki niech wrzuci :D
    Maniek! Najlepsze forum graficzne - wejdź, zobacz, zostań
    ohi-design.pl

twiststudio.pl grafika dla Ciebie

2. #2 Odp: Pare słów o techno ;) 
    Spamer z doświadczeniem Awatar Vercetti
    sp0ko ;p

3. #3 Odp: Pare słów o techno ;) 
    Spamer Awatar At1x
    Według mnie lepiej posłuchać techna, jak bezsensownego hip-hopu, gdzie w co 2 słowie jest ku*** :) Oczywiście niektóre kawałki też są spoko...

4. #4 Odp: Pare słów o techno ;) 
    Admin HJ Awatar Mirek
    Cytat Zamieszczone przez At1x Zobacz posta
    Według mnie lepiej posłuchać techna, jak bezsensownego hip-hopu, gdzie w co 2 słowie jest ku*** :) Oczywiście niektóre kawałki też są spoko...
    odpal sobie ostra, paktofonike, moleste, miuosha, luca i mów o bezsensownym rapie dopiero wtedy jak ich posłuchasz. wkurwia mnie strasznie jeśli ktoś nie ma o czymś żadnego pojęcia i pisze że to jest do dupy.
    pozdro

5. #5 Odp: Pare słów o techno ;) 
    Spamer Awatar At1x
    Wiem, mówię tylko z mojego doświadczenia. Przepraszam, jeżeli Cię uraziłem. Ale takie gadanie o techno też jest nie wporządku!

6. #6 Odp: Pare słów o techno ;) 
    Tata Neo i Taza Awatar bluSkay.aka
    Spoko nutki i tak jak Mirek, sam tworze muzyke hh i np ja nie mam co słowo ku** :/ więc sie zastanów ...
    bez urazy ale jeżeli jesteś wielkim fanem mandaryny to nie musisz krytykowac polskiego hh ...

7. #7 Odp: Pare słów o techno ;) 
    Admin HJ Awatar Mirek
    widzisz ze to jest chłopczyk 16 letni, który jeszcze na imprezy nie chodzi. ja kbylem młoszy też byłem wpatrzony w inny rodzaj muzyki. gusta muzyczne się rozwijaja, zmieniają. Jak ktoś się ogranicza do jednego rodzaju muzyki to jest faja i tyle. Potem właśnie takie tematy powstają. "ja nie lubie techno to znaczy że jest chujowe" a ja napisze że nie wyobrażam sobie imprezy w klubie bez muzyki elektonicznej.

8. #8 Odp: Pare słów o techno ;) 
    Tyle że jeśli jesteś obracasz się w kręgach- Rasta,punk,metal to zbytnio nie masz szacunku do dresów, słuchaczy Techno,traunce,hause. :)
    a co do HH hmm nie lubie kawałków z HWDP i o tym jak go zpałowali lub on komuś na...walił :)
    a w techno nie widze przekazu,głosu,sensu. Jedynie melodia jest ktora i tak jest monotonna ;)
    Pozdrawiam
    ohi-design.pl

9. #9 Odp: Pare słów o techno ;) 
    Admin HJ Awatar Mirek
    Cytat Zamieszczone przez ziom92 Zobacz posta
    Tyle że jeśli jesteś obracasz się w kręgach- Rasta,punk,metal to zbytnio nie masz szacunku do dresów, słuchaczy Techno,traunce,hause. :)
    a co do HH hmm nie lubie kawałków z HWDP i o tym jak go zpałowali lub on komuś na...walił :)
    a w techno nie widze przekazu,głosu,sensu. Jedynie melodia jest ktora i tak jest monotonna ;)
    Pozdrawiam
    po 1. co ma dres wspólnego z rapem? Po 2. piszesz że nie lubisz kawałków gdzie jest hwdp?? teraz napisz mi co rozumiesz przesz skrót hwdp, potem znajdź dlaczego używają tego raperzy. Swoją drogą słyszałem punkowy kawałek gdzie też wokalista naparzał przez pół kawałka hwdp i niby jest lepszy? Po 3. techno tudzież inny rodzaj muzyki elektronicznej nie potrzebuje przekazu bo jest to muzyka do zabawy, przynajmniej ja tak to odbieram.Nie wyobrażam sobie że tańczę z laską, koleżanką słuchając metalu. Chyba że bym ją głową napierdalał pogując. Po 4. słucham również cięższej muzyki i nigdy nie mówiłem że nie lubię kogoś bo słucha innej muzyki, więc co ma rodzaj muzyki do szacunku?. Twoje myślenie jest zaściankowe. Jak dla mnie muzyka łączy a nie dzieli? przykłady? Peja &sweetnoise, 52 dębiec i ich nowy kawałek rise up z kimś tam. ostr z łdz osrkiestrą, Pablopavo( vavamuffin) hemp gru i molesta. Gutek & paktofonika, abradab. Snoop dogg & metalica.

10. #10 Odp: Pare słów o techno ;) 
    Wrzuta.pl - 52 Dębiec - HWDP
    http://hwdp1992.wrzuta.pl/audio/75duUX7RPA/peja_-_997 jaki sens ma ta piosenka :)

a czego dres ma słuchać? przeważnie rapu.

Policjant nie zpałuje za nic, trzeba coś zrobić.
    Ano fakt że oi! mogą być tylko pseudo skinhedami którzy mówią tylko o tym jak fajnie z glana uderzyć kogoś w nery.
    No niby muzyka łączy :) lubie takiej słuchać.. moge podać przykłady z techno/Reggae
    Dj Feelx, DubinsideMan .. :)
    Dodam że słucham tylko piosenek które mają dla mnie wartość:
    albo wokalną,
    lub melodyjną,
    and przekazu.
    Dla mnie techno nie ma niczego z tych trzech.
    Pozdrawiam. Mirek nie myślisz źle, ale nigdy tak nie będzie że wszyscy bedą lubić wszystkie rodzaje muzyki,
    to też trzeba szanować. ;)
    Ostatnio edytowane przez Bob Marley ; 03-01-2009 o 10:19
    ohi-design.pl

11. #11 Odp: Pare słów o techno ;) 
    Spamer Awatar At1x
    Cytat Zamieszczone przez Mirek Zobacz posta
    widzisz ze to jest chłopczyk 16 letni, który jeszcze na imprezy nie chodzi. ja kbylem młoszy też byłem wpatrzony w inny rodzaj muzyki. gusta muzyczne się rozwijaja, zmieniają. Jak ktoś się ogranicza do jednego rodzaju muzyki to jest faja i tyle. Potem właśnie takie tematy powstają. "ja nie lubie techno to znaczy że jest chujowe" a ja napisze że nie wyobrażam sobie imprezy w klubie bez muzyki elektonicznej.
    Sory, ale nie powiedziałem że cały hip-hop jest do bani. I dla Twojej wiadomości- nie słucham tylko muzyki techno :) Ale nie o tym jest temat...

I nie mówcie, że wszystkie kawałki w hip-hopie są ok. Może źle sprecyzowałem moją pierwszą wypowiedź i wyszło na to że nienawidzę hh. Chodzi mi o to, że są niektórzy raperzy, którzy po prostu śpiewają bez sensu, co drugie słowo przeklinaja i myślą że to jest fajne... No sorry, ale troche trzeba pomyśleć. Podkreślam, że tylko niektórzy tak robią...

12. #12 Odp: Pare słów o techno ;) 
    el Wymiataczos Awatar R3c0n
    Ja nie słucham techno tylko jego podgatunki :) trance house hand's up's tutaj macie prawdziwe Techno z Detroit Wrzuta.pl - Jeff Mills - The Bells wiem co wam w tej muzyce przeszkadza ale uważam że każdą trzeba szanować -.- a i słucham jeszcze odrobinkę power metalu ;]
    Nick Steam: turgle

13. #13 Odp: Pare słów o techno ;) 
    Spamer z doświadczeniem Awatar reSpawN
    a ja prosze administratora o zamkniecie tematu bo jest on bez sensu

niedlugo kazdy zacznie pisac na kazdego bo jeden lubi techno a drugi rocka

ps. HIP-HOP ma to coś czego nie ma rock

14. #14 Odp: Pare słów o techno ;) 
    możesz poprosić lecz raczej nie przyjmie tej prośby ;)
    pokazałem tylko dwie piosenki które mają pewien punkt widzenia.
    nie lubie techno, powiedziałem dlaczego ale nie mówie że nie lubie osób jej słuchających bo najczęściej naoglądali się Mtv oraz viva'y, pomyśleli że to jest modne więc słuchali ;)

Piosenki są fajne i mi sie podobają ;) każdy może mieć swoją ocene na ten temat.
    Pozdro. Bless
    ohi-design.pl

15. #15 Odp: Pare słów o techno ;) 
    Wiesz akurat ja Techno sluchalem jak bylem w IIIkl podstawowki. Wtedy jeszcze polsat mi ledwo dzialal wiec raczej nie mysle ze to modne. I wogole malo tego slucham. Ale to co jest w tych piosenkach to jest jakas tragedia. Tak samo mozna wrzucic do teledysku techno jakies zdjecia jak koles dostaje Glanem w leb

16. #16 Odp: Pare słów o techno ;) 
    ~NN
    ~NN jest nieaktywny
    Banned
    I tak techno jest naj moim zdaniem wiekszosc dysk jest puszczane techno np sunrise,itp do hip hopu -best to peja. prosto.goral.itp nie wiem jak mozna sluchac regea?tekst piosenek nie ma sensu. pozdro

17. #17 Odp: Pare słów o techno ;) 
    co do reggae to teksty sa fajne ale nie w polskim Vavamuffinie
    Posluchaj Boba Marleya.

18. #18 Odp: Pare słów o techno ;) 
    V.I.P. Awatar szyman
    to czy nie lubicie techno , tej muzyki, czasem monotonii, niekiedy slow (racja, czasami zbyt lakoiczny, powtarzajacy sie tekst) , to juz wasza sprawa, ma sie swoje gusta i upodobania..
    termin techno jest bardzo szeroki , mozna znalezc w nim swoj ulubiony gatunek, styl, a jest ich trzydziestka jak nie lepiej.
    kazdy ma prawo sluchac takich rytmow jakie mu odpowiadaja, niedobrze jest lekcewazyc inne odmiany muzyki, kompletnie nie wiedzac o co tak naprawde w niej chodzi
    rozumiem ze czesci moze sie cos nie podobac, jednak mowienie ze "to czy siamto to gowno", "nie sluchajcie tego bo az wstyd i smiech", "jak mozna tego sluchac?" itp. niczego nie zmieni - sa tacy co ten konkretny rodzaj muzyki kochaja , a niektorzy fanatycy nawet staneli by fizycznej obronie swoich gustow - tak tak nawet z takim przejawem zachowania sie spotkalem :)
    kazda dobra impreza nie odbedzie sie bez techna :) moze byc r'n'b, pop, nawet discopolo, ale bez techna imprezy nie ma.

ja tam lubie techno, szczegolnie house, electro house, electro, i pokrewne do nich style muzyczne
    pozdrawiam wszystkich wariatow i maniakow :)

19. #19 Odp: Pare słów o techno ;) 
    Cytat Zamieszczone przez ~NoName
    tak techno jest naj moim zdaniem wiekszosc dysk jest puszczane techno np sunrise,itp do hip hopu -best to peja. prosto.goral.itp nie wiem jak mozna sluchac regea?tekst piosenek nie ma sensu. pozdro
    "Z pozoru jego słów nie rozumiesz nic(...)"
    (Awantura - Kultura Techno cyt.) :)
    nie ma czegoś takiego jak "regae" tak samo jak "tehnyo", sensu to głównie nie ma twoja wypowiedz, ale mniejsza o to. Podaj mi nazwe piosenki Reggae która nie ma sensu i powiedz dlaczego:) Albo Boba Marleya.. pokaż mi że choć jedna piosenka w Jego wykonaniu która nie ma sensu...
    Cytat Zamieszczone przez szyman
    sa tacy co ten konkretny rodzaj muzyki kochaja , a niektorzy fanatycy nawet staneli by fizycznej obronie swoich gustow - tak tak nawet z takim przejawem zachowania sie spotkalem :)
    kazda dobra impreza nie odbedzie sie bez techna :) moze byc r'n'b, pop, nawet discopolo, ale bez techna imprezy nie ma.
    Oczywiście że za obraze Boba Marleya chłop nie znał by dnia ani godziny mojej zemsty :P
    a co do imprez. hmm racja.. dlatego nie chodze na dyski tylko na koncerty gdzie zabawa jest wg. mnie, lepsza :]
    a domówka jakaś? spoko, tylko że Reggae w tle idealnie pasuje ;]
    Pozdro
    ohi-design.pl

20. #20 Odp: Pare słów o techno ;) 
    V.I.P. Awatar szyman
    Cytat Zamieszczone przez ziom92 Zobacz posta
    a domówka jakaś? spoko, tylko że Reggae w tle idealnie pasuje ;]
    prawda jest taka, ze wybiera sie muzyke pod te towarzystwo, ktore przyszlo na imprezke, wybiera sie taka jaka wszystkim odpowiada, lecz nie wszystkich jednakowo mozna zadowolic

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni