Witam, ściągnęłam the sims 8in 1.... i przy rozpakowywaniu pojawia się problem, gdyż już part3 wszystko stopuje;/ Jak sobie z tym poradzić? byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedz;)
|
|
Witam, ściągnęłam the sims 8in 1.... i przy rozpakowywaniu pojawia się problem, gdyż już part3 wszystko stopuje;/ Jak sobie z tym poradzić? byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedz;)
Ściągnełem simsy 1 (20 partów) ale pokazuje mi sie po wypakowaniu The Sims.mdf oraz The Sims.mds i nie mogę tego otworzyć :/ Proszę pomóżcie mi........... :(
NN dałbyś cracka do tych simsów 8 w 1. grać się chce a tupozdro
The Sims 8 in 1
Jest to zestaw ośmiu części tej gry:
- The Sims Hous Party
- The Sims Superstar
- The Sims deluxe
- The Sims Makin Magic
- The Sims Zwierzaki
- The Sims Randka
- The Sims Wakacje
- The Sims Balange
Will Wright, twórca słynnej serii gier strategicznych SimCity, postanowił stworzyć symulację w najdrobniejszych szczegółach oddającą zwyczajne ludzkie życie. W grze The Sims przejmujemy kontrolę nad poczynaniami rodziny Simów, decydując o wszystkich aspektach ich egzystencji. Ustalamy ich miejsce zamieszkania i standard wyposażenia domu, wybieramy pracę i określone zajęcia decydując o przyszłej karierze. Wyłącznie od nas zależy czy ich żywot będzie łatwy i spokojny, czy potoczy się w kierunku zbrodni.
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Cześć !
nie macie tylko instalki a nie z rapishare bo mi nie idzie :(
Sims 2The file could not be found. Please check the download link.
szukam sims 2 bez dodatków poproszę o jakieś linki![]()
słuchajcie,wyskakuje mi,że wolumin 13 jest uszkodzony,ściągałam go dwa razy,cały czas mam ten błąd(w simsach 8 in 1)
Czy ma ktoś link do cracka The Sims 2 Nocne Życie
Będę wdzięczna
pomóżcie
Czy mogłabyś poszukać linków ale nie na RapidShare ?
Proszę...![]()
Słuchajcie ja potrzebuje the sims 2: Osiedlowe życie,podróże ,cztery pory roku ,czas wolny,impreza,moda z H&M,zestaw świąteczny, i wszystkie inne oprucz the sims2 zwerzaki ,nocne życie i na studiach i nie z rapidshare i nie z torrentów (no chyba że dacie login i chasł)..........i żeby ta stron amiała logowanie za darmo........![]()
Witam. Pisze, zeby sie upewnic- jezeli chce pobrac sims 2 podstawowa wersje bez dodatkow, to z ktorych linkow powinnam skorzystac?
bardzo prosze o pomoc... potrzebuje pierwsza czesc the sims (podstawowa) ale z rapidshare i kody do niej... bardzo prosze o pomoc!!
mam problem chce ściągnąć simsy 1 z rapidshare ale tam mi pokazuje Advanced download settings i pisze dowland to mam to nacisnąć .? prosze o jak najszybszom odpowiedz
niema ktoś linka do the sims 8 in 1 ?? ale link jeden instalka a nie rapishare
Ja mam to samo the sims. mdf i the sims.mds co z tym robic ?
Hmmm... Mógłby ktoś podać mi link/linki tylko do sims zwierzaków ? nie potrzebuje siedzieć 2 dni aby ściągnąć wszystko... Do tych co pisali o .mdf i .mds - sciągnijcie Deamon Tools i nim to "rozpakujcie", włączcie instalacje.Co do początku postu- chcę link tylko na zwierzaki i wakacje, więcej mi nie potrzeba :)
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
| « [RS] Simpsonowie / The Simpsons | [RS] Pare poradników do gier na PS3 » |