Tylko nie to ! ;)
Tu masz poradnik jak to zrobić:
|
|
Tylko nie to ! ;)
Tu masz poradnik jak to zrobić:
u mnie się chyba nie da pobrać wpisuję inną końcówkę i dalej jest to samo;/
wyświetla mi się coś takiego " Musisz posiadać następujący wolumin, aby kontynuować wypakowywanie "
C:\Documents and Settings\NATALIA\Ustawienia lokalne\Temp\The_Sims_1_PL_-_by_-_Lukasz_-.part2.rar
Włóż dysk z woluminem i naciśnij "OK" , aby ponowić próbę lub "Anuluj" ,aby przerwać wypakowywanie :|
Ostatnio edytowane przez cozabezczelny ; 15-09-2009 o 01:29
Potrzebóje link do sciągnięcia the sims 2 zwierzaki !!!!! Pomozecie !!!!! Błagam !!!!!!
nieprawda cały czas jest tak samo;/
Pytam dalej !!!!!! CZY PODACIE LINK do ściągnięcia the sims 2 zwierzaki ???? Chodzi mi o taki z którego można sciągnąć odrazu wszystko nie sciągać pare żeby złożyć . Jeśli macie to podajcie !!!!! Prosze !!!!!
15 wolumin sims 1 jest uszkodzony jak to naprawic ? juz wszystkie sciaglam
heh juz sobie poradzilam tylko jaki program do otwierania plikow mdf ?
Mam identyczny problem, jak ktoś stronę przede mną. Zainstalowałam simsy 8w1, odpaliłam, wszystko super ale ciągle jest obraz okolicy i ładują się poszczególne dodatki (zwierzaki, gwiazda i abrakadabra) Problem w tym, że ładowanie ciągle się powtarza. Bardzo proszę o pomoc.
P.S.Używam Visty
Mam wszystkie party simsów zwykłych na komputerze, wypakowałam je i wszystko było ok ale kiedy włączam instalację to gdzieś tak przed połową mi się wyłącza i nie da się zainstalować nie wiem co mam zrobić może trzeba to przez jakiś program zainstalować albo coś proszę o pomoc
Można prośić o link do The Sims (1) Zwierzaki , wakacje , Gwiazda i delux . Nie chcę siedzieć 3 dni na ściąganie wszystkiego.
P.S. Nie chcę linków z rapidshare. Chcę link np. z odsiebie.pl , sendspace.pl
THE SiMS 2 ZWIERZAKI
THE SIMS 1 WAKACJEKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. Pass: babum22
THE SIMS 1 ZWIERZAKIKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. Pass: babum22
THE SIMS GWIAZDAKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. Pass: babum22
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. Pass: babum22
Muszę przyznac,iż miałem obawy aby ściągac simów po przeczytaniu tych wszystkich problemów jakie wychodzą,no ale w końcu się zdecydowałem że spróbuję.
Ja mam neta radiówke i ściąganie 21 partów zajęło mi prawie 2 dni.
Powiem że się opłaciło,bo gra weszła bez żadnych problemów i jest w miarę fajna.
Pierwsze dwa linki to wersja PL a crack raczej jest w środku a jak nie to w google znajdziesz ;)
Siema, mam pytanko, chciałam ściągnąć SIMS 2 z neta, ale nie moge znależć, prosze dajcie jakieś linki z tą grą do ściągnięcia... HELP!!! Odpowiedzcie jak najszybciej... Czekam
| « [RS] Simpsonowie / The Simpsons | [RS] Pare poradników do gier na PS3 » |