Popularne odwołania do tej strony: klucz i osoba rejestrująca w grze deluxe ski jump 3 demo, pajączek chomikuj.pl, networspid2 demo, pajaczek chomikuj, pobierz pełne wersje gry dsj3, szkoła hakerów full chomikuj, networ most wanted po polsku, gta sa pobrania pełna wersja za darmo z chomikuj.pl, delux ski jump chomikuj.pl, ski jump 3 chomikuj.pl, kreator swiadectw pelna wersja, dsj 3. chomikuj.pl, przez jaki program grać w gry z chomikuj, satio programy chomikuj.pl, dsj aktualni skoczkowie torrent, klucz do pajączka professional, klucz dsj 3 pełna wersja, gta wszystkie wersje pobierz chomikuj.pl, gra jojo chomikuj.pl, dsj3 na chomikuj.pl, skat pobrac program antywirusowy za darmo pelna wersje
Witam w tym temacie postaram się wam załatwić programy, gry (rapidshare najczesciej nie daje rehostow na inne hostingi) i co chcecie postaram sie wam tu dać w tym temacie wszysko pełne wersje, piszcie program a ja wam go tu dam!!! Alebo także moge wam seriala zalatwić albo cracka jak dam rade!!! Więc pisać postaram sie jak najszybciej odpowiedzieć!!!
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Informacja:
- W necie jest pełno wersji "cracked", które tylko resetują liczbę możliwych uruchomień.
- Wstawiony tu crack jest aktualnie jedyną w pełni scrackowaną tą wersją!
- Brak limitu uruchomień, żadnych okien, przycisków, opcji przypominających o rejestracji!
Cześć;) Wiesz, że wystartowało nowe forum o Counter-Strike??Koniecznie je odwiedź... nadal jest na nim duża pustka... ale ty to możesz zmienić!!:A wiesz co jest najlepsze;> ??To, że wystarczy być aktywnym na forum i to własnie ty możesz otrzymać klucz STEAM <radocha> !! No to jeszcze raz zachęcam do odwiedzenia forum pod adresem Cs-GiboneK :: ;) pamiętaj Klucz Steam może być twój!! <okok>
Ty dostaniesz warna.
Ale jak wprowadzić ten key? Bo normalnie są 4 skocznie tylko.
Instrukcja:
Należy wpisać w grze serial, który znajduje się w pliku "Dsj 3 v1.4.0 PL.txt" lub ten co poniżej
Wchodzimy w gre, następnie Rejestracja>Wpisz klucz>
Osoba rejestrująca: Arne Sandsether
Klucz: 0028-8517-1688-1354-7981
i wciskamy "Odblokuj grę"
Oznaczenia skoczków w grze:
"c" przed nazwiskiem oznacza, że zawodnik występuje i punktuje najczęściej w pucharze KONTYNENTALNYM - 78 zawodników (np. "c Tomisław Tajner")
"w" przed nazwiskiem oznacza, że zawodnik występuje i punktuje najczęściej w pucharze ŚWIATA - 68 zawodników (np. "w Adam Małysz")
skrót nazwy kraju przed nazwiskiem (np. POL Grzegorz Śliwka) oznacza, że zawodnik sporadycznie bierze udział w zawodach, bądź w ogóle nie występuje - 104 zawodników
ŁĄCZNIE: 250 skoczków.
Cytat:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
siemka oglądałem jou tube i zobaczyłem taki filmik : http://www.youtube.com/watch?v=jlsCg07BmNQ&feature=rec-LGOUT-exp_stronger_r2-2r-8-HM
to jest jakiś inny cs niż miałem do tego czasu jeszcze jeden link ta sama wersja :
http://www.youtube.com/watch?v=GUuINm2-pZE
jak ktoś ma takiego cs'a lub...
Mam ściąganą wersję CS:S. Zainstalowałem ją i Patcha 16. Przy każdym wejściu na serwa pojawia się informacja w tym stylu: " Your version does not the match the servers. Please the restart game". Co zrobić aby prawidłowo wchodziło na serwa?
Za trafną pomoc dam gibona :)
http://ifotos.pl/img/hwsxqa.jpg
Gdy zły dyktator grozi przejęciem władzy królewskiej w małym kraju, księżniczka Rosalinda (Demi Lovato) zostaje wprowdzona do Programu Ochrony Księżniczek. Zostaje oddana pod opiekę agenta Masona (Tom Verica) i jego córkę Carter (Selena Gomez). Księżniczka z...
Witam ... sciaglem na serwer plugin
VIP Plugin
Ten co jest nizej w poscie (wersja 2.0a post uzytkownika SlasH)
Chodzi o to ze gdy odpaliłem go na serwie to wszystko było ok. Tylko VIP-y dostawaly co runde za free m4 lub ak z deaglem a tego nie chce ,
probowalem sam okroić troszke ten...
Plugin który wyświetla na say'u różne wiadomości w kolorach:
kolor teamu
kolor zielony
kolor normalny(taki pomarańczowy)
Instalacja:
Plik ad_manager.amxx wrzucamy do addons/plugins
Plik ad_manager.sma wrzucamy do addons/scripting
Plik advertisements wrzucamy do addons/config
Do pliku...
Plugin który wyświetla na say'u różne wiadomości w kolorach:
kolor teamu
kolor zielony
kolor normalny(taki pomarańczowy)
Instalacja:
Plik ad_manager.amxx wrzucamy do addons/plugins
Plik ad_manager.sma wrzucamy do addons/scripting
Plik advertisements wrzucamy do addons/config
Do pliku...
Czy jak sobie spatchuje CSSa z v25 na v16 bede mogl sprawdzic jaki serwer jakiej wersji CSSa uzywa? Niechodzi mi o CSS,CS,CSCZ tylko o wersje numerkowa danego np CSS v18
jak mozna to sprawdzic to jak? A tak wogole witam wszystkich :) jestem nowy tutaj
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u