Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: ,

Popularne odwołania do tej strony: jak wrzucic muzyke na ipoda, jak wrzucić muzyke na ipoda, jak dodac muzyke do ipoda, jak dodać muzykę do fifa 10, ipod shuffle jak wgrać muzykę, jak wrzucić muzyke na forum, jak wrzucic muzyke do ipoda, dodawanie muzyki do nfs mw, jak dodać muzykę do ipoda, jak dodać muzukę do zdjęc, jak zmienić muzykę w fifie, ipod jak dodac muzyke, jak dodac muzyke na ipoda, jak wgrać muzykę do ipoda shuffle, jak wkleic muzyke do nfs, jak wkleic muzyke do filmiku, jak dodac muzyke na strone, ajouter de la musique a un forum, jak wrzucic odtwarzac z muzyka na dbv, jak dodać muzykę do fifa 10 forum, jak zmienic muzyke w fifa 07, muzyka na serwerach dbv, dodawanie muzyki na strone, program do muzyki żeby dodać zdjęcie, jak wkleic muzyke na ipod

Odsłon tematu: 13006
Narzędzia wątku

Jak dodac muzyke

matt90 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Zrobilem dzis filmik robilem go w frag movie wszystko juz zrobilem i jest zapisane na pulpicie i nie znalazzlem jak dodac muzyke i zapisalem bez i czy jest teraz jakis program zeby wrzucic muzyke do tego filmu?

Odp: Jak dodac muzyke

Want3d is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Wrzuć filmik do WMM zmontuj wszystkie momenty i zaimportuj muzykę i wklej w 3 czy tam której linijce na osi czasowej

rainbowcoke is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

Albo ta sama czynność w Sony Vegas ;]

fiziol2323 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Każdym programem do obróbki filmów o ile masz zapisane juz jako frag movie.

mg]

Ostatnio edytowane przez ' fil0ne ; 15-07-2009 o 10:03.

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Plugin odgrywa muzykę
Witam szukam pluginu który by odgrywał losową muzyke gdy ktoś sie sam zabije. Pewnietakiego nie ma ale może by dało przerobić plugin który odgrywa muze przed wybuchem bomby.
Szukam pluginu AMX/AMXX
[Steam] Jak dodać muzykę ?
Siema , jestem trochę zielony w serwerach ( itp. ) . Dlatego potrzebuję pomocy ... a mianowicie , jak wgrać muzykę na serwer ? ( serwer mam z pukawka.pl ) , i jak zrobić aby ta muzyka grała w danym momencie , np . jak ktoś kogoś zabije . I jeszcze ... jak dodawać adminów ? Z góry dzięki !
Problemy z CS 1.6
Pytanko o muzyke
Mam pytanie czy znacie strony czy wogle jest takie cos jak muzyka FULLRIP to znaczy ostro spakowana w partach ?
Ogólne dyskusje na temat muzyki, mp3
Jak ściągać muzykę z tej strony?
Witam. Mam tu pewną stronkę. Jest player, muzyczka pięknie gra, ale teraz jak to ściągnąć? Tutaj stronka: Le site de Junior Tshaka - SONS I chcę ściągnąć tę nutkę ;] Za pomoc nagradzam karmą;]
Archiwum forum
Jak podmmienić muzyke
Jak podmienić muzykę wgrałem plugin roundsound.amxx do plugins roundsound.sma do scripting dopisałem w plugins.ini i sowje piosneki wgralem do sound/misc tylko niewszystki szly ale teraz che zminic muzyke zeby byla inna i wgrywm ina muzyke i dlej jest ta stara muzyka czy ktos mi powie...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Jak zainstalowac muzyke w HLDS
Mam serwer HLDS i chcialbym zainstalowac muzyke wsztystko iz mam tylko nie weim jak mam ja zainstalowac lub gdzie ja wkleic prosze o dokladne wytlumaczenie lub podanie jakiej stronki na kturej jest tam dokladnie opisane.
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Jak ściągać muzyke z patrz.pl
Witam ;) no takie pytanie jaki i temat... Jak ściągać muzyke z patrz.pl? nie mowcie ze google nie boli bo szukalem, znalazlem taka stronke niby: ale gufno. nie działa :( nie wiem dlaczego... znalazlem całkiem spoko nutki na forum Dj Czaku, i chcialbym sobie kilka zassać, bo z neta sluchac...
Archiwum forum
jak dodac muzyke do nagranego filmu
Mam do was pytane.Czy wiecie jak mam dodac do nagranego przezemnie filmu programem hipercam2 muzyke?
OffTopic - Counter Strike
Jakią muzykę dać
Witam Was kolejny raz! Moglibyście mi polecić Mi 20 piosenek które będą fajne ( rodzaj dowolny, tylko żeby lepiej się fragowało ^^) Wypiszcie autora jak i tytuł
OffTopic - Counter Strike
jak dodac muzyke help!
elo mam problema a dokladnie chodzi o muzyke na koniec rundy sluchajcie ja jestem lama i noobek bym prosil o dokladny opis dodawania muzyki na koniec rundy i bym prosil z kod jeszcze tom muzyke brac bradzo prosze !
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz