Tak jak w temacie czy znacie jakąś firme gdzie wysyłam SMS i dostaje domene .pl na rok ??
|
|
Tak jak w temacie czy znacie jakąś firme gdzie wysyłam SMS i dostaje domene .pl na rok ??
~bakul tam raczej nie kupisz domeny za sms, bo zeby wykupić domene trzeba podac swoje dane, i jak kupowałem to pozniej faktura za ta domenę przychodzi wiec hosting za sms tak domena nie

Domenę za SMS dostaniesz w GłowaNET. Link: GĹowaNET - Rejestracja domeny
Pzdr. ;)
cos dziwnego, strona wygląda jak by robiło ja dziecko czcionka wielka jak dla niedowidzących, na cmsie Mambo a raczej takie firmy maja autorski, i zero info o właścicielu (nip, regon, imie, nazwisko etc)

Toxic Dzięki wielkie więc domena zaniedługo będzie:)
na glowanet chyba tylko hosting można za sms, kupiłeś już domenę czy zamierzasz?? bo patrzyłem tam i nie widzę cennika dla domen (sms)

Zamierzam ale tez nie widze żadnych danych do podawania:/:/
nie pasuje mi ta strona
dziwny wyglad
nie ma jakis regulaminow i innych waznych rzeczy
zarejestrowałeś sie na tej stronie domenazasmsa.pl ?? jak tak to poproś admina o regon

o Co mam poprosić??
Major mam do Ciebie prośbę wypełnij ten formularz i podasz mój Email a ja wyśle SMS-a
Napisz do mnie na gg: 13035447
Ostatnio edytowane przez CeNzUrA<hahaha> ; 24-01-2009 o 22:55
regon REGON - Wikipedia, wolna encyklopedia
bo jak masz formy to kazda podaje jej dane nip regon etc
Kontakt - nazwa.pl
home.pl : O nas
a na tej stronie nie ma i to jeszcze darmowy cms i wykonanie strona jak by to dziecko robiło wiec radze uważać

No właśnie zauważyłem Ani Rejestracji nie widze :D
Ale Zarezykuje:)
po co ci major nip regon? 10 zł sms to nie jest duży wydatek.Nikt cię nie wybuja ;] ja kupiłem z głowanet i od innego kolesia na gg.
po to mi nip i regon żeby mieć pewność ze domena mi nie zniknie po tygodni jak ja mam wydać 10zł sms to ja mogę wydać 12 przelewem, jak to mówią chytry 2 razy traci :)

| « Kochaj i Tańcz - Film Polski 2009 (CAM) (RS) 700mb | [RS] Resident Evil: Degeneration (2008) *DVDRip* » |