Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: cs super hero mod, superhero mod cs, bobierz mod do sc1.6, cs superhero mod, mody do cs1.6, diablo mod ns serwery, sh mod cs, serwery super hero, bei cs1,6 die grafik verbessern, mod cs1.6, kim grac na sh mod, serwery cs sh mod ip, cos mod do cs1.6, super hero mod counter strike ip, cs hero, super hero mod do cs

Odsłon tematu: 12502
Narzędzia wątku

Serwer super hero mod cs1.6 ns

oopawel15 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Nowy serwer super hero mod stoi nie dlugo, jest nowy
szukam adminów. Oto IP: 77.252.178.101:27015.
Na serwerze zdobywa sie levele za każdego zabitego przeciwnika
na każdym levelu można Wybrac tak zwaną "PROFESIE" ..
Profesie można wybrac jest ich 20 leveli tez jest 20 co każdy level wybiera się inną
profesie .. A i jak wybierze sie profesie to w consoli wpisuje sie Bind "klawisz" +power1 i na 2 3 lvlu itd power2, power 3 .Zapraszam wszystkich i non steam i steam !!!! :):):):) .. A i

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Super Hero , serwer ktorego nie da sie wlaczyc
Witam mam Problem . Chcialem wgrac moda Super hero na serwer. Wgralem tak jak pisali na : Super Hero Mod - Polska wersja modu (by JahMan & Orson) i serwer nie da sie teraz wlaczyc. Wie ktos dla czego?? Podczas wlaczania serwera w konsoli wyskakuje takie cos Auto-restarting the server...
Problem z pluginem AMX/AMXX
[Non Steam] Super Hero Mod
Witam. Poszukuje serwer z modem SuperHero (SH) . Szukam juz 2 dni , na wiaderko rowzniez juz przewertowalem rozne tematy i nie znalazlem. Jak ktos ma to niech napisze ;] Najlepiej zeby byl Polski ale nie musi.
Problemy z CS 1.6
super hero mod
witam czy ktoś mi da moda super hero na cs source z sporoł ilościoł postaci, sound, modelami, (jak coś) ale najwarzniejsze to żeby był to mod super hero z instrukcjoł jak gdzie i co i z save exp
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Super Hero
Poszukuję serwerów z modem super hero jak amcie to dajcie ip
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Super hero mod
Witam zapraszam na serwer z super hero modem (serwer polski!!!) IP: 91.204.163.70:27044 Wbijajcie!!!
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Serwer z Super Hero modem
Witam zapraszam na serwer z super hero modem (serwer polski!!!) IP: 91.204.163.70:27044 To nie jest mój serwer ale mało osób na nim gra dlatego go tutaj podaje :grin:
Super Hero
SIemka mam prosbe Czy ktos ma moze link do gotowca z super hero modem bo robie server i chcailem miec ten mod :) pozdro i Wesolych Swiat ( dam pomógł)
Instalacja gry i podstawy
Serwer Super Hero Mod-Zaprasza
ť IP serwera:86.63.64.83:27020 ť Nazwa serwera: Super Hero Mod ť Ilość slotów: 16 ť Typ serwera: NonSteam ť Czas mapy: 20 minut ť Friendlyfire: Tak > Admini VoivoD Czester Hania Serdecznie zapraszamy Serwer bardzo fajny Admini bardzo pomocni i mili.
super hero
Nie wiem gdzie to napisac wiec napisze to tutaj macie jakies Shuper hero servki xD? zanczy taki mod
Super hero mod
Kto mi pomoże zainstalować super hero mod i dodać admina dla podbotów (przez gg)?? Dodano: Sob 01 Gru, 2007 ] mam amxx
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz